Home Greek News ΣΟΚ – Εκατοντάδες «τζιχαντιστές» παρακολουθεί στην Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ

ΣΟΚ – Εκατοντάδες «τζιχαντιστές» παρακολουθεί στην Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ

by _
0 comment 156 views

ΣΟΚ – Εκατοντάδες «τζιχαντιστές» παρακολουθεί στην Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ναι και μπορείτε να ευχαριστήσετε τον παλιο-Τσίπρα για αυτό! Διαβάστε επίσης «“ΣΟΚ”: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του ISIS στη Σμύρνη πριν επιβιβαστεί σε βάρκα με προορισμό την….ΕΛΛΑΔΑ!!!» να καταλάβετε…

_______________________

Εκατοντάδες είναι οι ύποπτοι για συμμετοχή στον ISIS τους οποίους παρακολουθεί η Ελληνική Αστυνομία στην Ελλάδα…

Την τελευταία διετία η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη διακριτική παρακολούθηση στη χώρα μας 1.290 αλλοδαπών που ήσαν κυρίως ύποπτοι για σχέσεις με τον ISIS ύστερα από παραγγελίες ευρωπαϊκών χωρών.

Οι 710 από αυτές τις παρακολουθήσεις, κυρίως «τζιχαντιστών», έγιναν το 2017 και οι 580 το 2016. Δηλαδή την τελευταία διετία υπήρξε αύξηση των ύποπτων προσώπων που έδιναν «παρών» στην Ελλάδα κατά 22,41%, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για ΤΟ ΒΗΜΑ.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστές 6-7 περιπτώσεις, και όχι αυτός ο εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός.

https://www.paraskhnio.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr