Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ….!!! Τέλος και επίσημα τα F-35 για την Άγκυρα… ΜΕ ΝΟΜΟ (NDAA) οι Αμερικάνοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πώληση όπλων στην τουρκία…!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ….!!! Τέλος και επίσημα τα F-35 για την Άγκυρα… ΜΕ ΝΟΜΟ (NDAA) οι Αμερικάνοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πώληση όπλων στην τουρκία…!!!

by _
0 comment 111 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ….!!! Τέλος και επίσημα τα F-35 για την Άγκυρα… ΜΕ ΝΟΜΟ (NDAA) οι Αμερικάνοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πώληση όπλων στην τουρκία…!!!

-του Βασίλη Καπούλα

«Βόμβα» αμερικανικού τύπου κατά του Ερντογάν η οποία αποτυπώνεται σε αμερικανικό νομοσχέδιο με την ονομασία «Ετήσιος Νόμος Εθνικής Άμυνας (NDAA) το οποίο ρητώς και κατηγορηματικώς αναφέρει την «προσωρινή παύση» των πωλήσεων όπλων στην Τουρκία.

Συνεπώς, τα αεροσκάφη F-35 που ανέμεναν οι Τούρκοι για τις 24 Ιουνίου 2018 δεν θα προσγειωθούν σε τουρκικά αεροδρόμια .

Το ετήσιο νομοσχέδιο για την αμυντική πολιτική των ΗΠΑ ύψους 717 δισεκατομμυρίων δολαρίων, του οποίου τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, περιλαμβάνει επίσημα , το τονίζουμε αυτό, μέτρο για την προσωρινή παύση των πωλήσεων όπλων στην Τουρκία, ανέφερε το πρακτορείο Reuters.

Η προσωρινή παύση θα εφαρμοστεί μέχρι να συνταχθεί αναφορά η οποία θα αναλύει τις εντάσεις και το πλέγμα των σχέσεων μεταξύ Ουάσινγκτον και Αγκυρας!

Με λίγα λόγια θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι τις τουρκικές εκλογές και μετά αν εκλεγεί ξανά ο Ρ.Τ.Ερντογάν, το μέτρο θα γίνει μόνιμο!

Θα απαγορευτεί στο Πεντάγωνο η εκτέλεση παράδοσης όπλων για μεγάλες ποσότητες αμυντικού υλικού υπό την παράγραφο 36 του Νόμου για Ελεγχο των Εξαγωγών Όπλων.

«Θα καθυστερήσει οτιδήποτε προορίζεται για την Τουρκία» ανέφερε ανώτατος αξιωματούχος.

Στο σημείο αυτό αναφέρεται η πώληση των 100 F-35 στην Τουρκία.

Οι αξιωματούχοι προσπαθούν να εργαστούν με το Υπουργείο Άμυνας ώστε να βρουν ποια είναι η σχέση των δύο χωρών αναφέρουν αμερικανικές πηγές.

Ο ετήσιος Νόμος Εθνικής Άμυνας για την Άμυνα (NDAA), εγκρίνει το επίπεδο των αμυντικών δαπανών των ΗΠΑ, καθορίζει πολιτικές που ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ, και προβλέπεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής την επόμενη εβδομάδα.

Η νομοθεσία αποστέλλεται από το Υπουργείο Άμυνας στο Κογκρέσο μαζί με λεπτομερή έκθεση σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας, εμποδίζει την πώληση μεγάλου αμυντικού εξοπλισμού μέχρι την ολοκλήρωση της γενικής έκθεσης για το «σουλτανάτο» του Ερντογάν μέχρι νεωτέρας

pentapostagma.gr 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr