ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: “ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ”! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: “ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ”! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ

Η σημερινή ανθελληνική/προδοτική γκέιβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου μαζί με τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, και τον υπουργό «Δικαιοσύνης», Σταύρο Κοντονή, κάνουν πως δεν ξέρουν τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα που βγάζει, σχεδόν σε καθημερινή βάση, πολλές αποκαλύψεις για όλα τα σχάνδαλα της κυβέρνησης, αλλά κανείς όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παραμελήσει και αγνοήσει αυτά που βγάζει στη φόρα ο Χατζησάββας, για την κυβέρνηση, γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρά διότι έχουν να κάνουν με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος.
Π.χ., στο παρακάτω βίντεο, ο κ Χατζησάββας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι βοηθάει τον Ερντογάν να περάσει την ατζέντα του στην…ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ για την «τουρκική μειονότητα», κτλ!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=cvBVDB_9Wmc

Πρ. Πράκτωρ της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας: ΚΟΜΠΙΝΑ εκδόσεως πλαστών διαβατηρίων σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ και μη εκ της Ελληνικής Πρεσβείας της Κωνσταντινοπούλεως. Με πρόδωσαν στους Τούρκους διότι ήταν η εύκολη λύση, για να με βγάλουν από την μέση την ώρα που κάνουν! Κι ολ’ αυτά την ώρα που κάνουν χλιδάτες διακοπές 120 Kομισάριων σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ρόδου (έγγραφα-photos). Διαβάστε εδω >> https://voiceofmacedonia.blogspot.com/…

https://vimeo.com/265468411