Home Greek News Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Γκάλης! «Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου…» Δίνει άγρια «ΧΥΛΟΠΙΤΑ» σε….

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Γκάλης! «Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου…» Δίνει άγρια «ΧΥΛΟΠΙΤΑ» σε….

by _
0 comment 135 views

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Γκάλης! «Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου…» Δίνει άγρια «ΧΥΛΟΠΙΤΑ» σε….

«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται», έγραψε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και πρόσθεσε:

«Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στο facebook ο Νίκος Γκάλης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όπως είχε διαρρεύσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονταν από τη ΝΔ, ο Νίκος Γκάλης φέρεται να είχε συμφωνήσει να είναι υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης. Η κίνηση αυτή θα ισχυροποιούσε την δυναμική της κεντροδεξιάς παράταξης στην Θεσσαλονίκη σε μια εκλογική περιφέρεια που η ΝΔ αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω των αντιπαραθέσεων με τον Ιβάν Σαββίδη, οποίος επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τους κατοίκους της περιοχής και κυρίως τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ωστόσο η υποψηφιότητα Γκάλη μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες με την υψηλή δημοτικότητα του αλλά και με την αποδοχή που έχει ακόμη και στους φιλάθλους του δικεφάλου του βορά.

Τον Νίκο Γκάλη είχε προσεγγίσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν η ΝΔ. Η πρώτη ήταν την περίοδο που ήταν πρόεδρος του κόμματος ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ όπως και στις ευρωεκλογές του 2009.

Πηγή makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr