Βερύκιος: Έστειλαν στο Μαξίμου λίστα με τις offshore που διαχειρίστηκε στέλεχος της ΝΔ

Βερύκιος: Έστειλαν στο Μαξίμου λίστα με τις offshore που διαχειρίστηκε στέλεχος της ΝΔ

30 Απριλίου 2018, 13:32

Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος του AlphaΔήμος Βερύκιος, ο οποίος επικαλούμενος αποκλειστικές πληροφορίες ισχυρίστηκε πως πριν από μία εβδομάδα, εστάλη από χώρα της κεντρικής Ευρώπης στο Μέγαρο Μαξίμου μία λίστα με «όλες τις offshore που διαχειρίστηκε γνωστός τεχνοκράτης της ΝΔ».

«Γνωρίζω ότι αυτό το cd που έφτασε στην Αθήνα από την Κεντρική Ευρώπη, ήδη βρίσκεται στα χέρια της Τουλουπάκη.

»Αυτό αποδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι, οι ξένοι γενικότερα, κυρίως οι Αμερικανοί γιατί αυτοί έχουν την τεχνογνωσία, στέλνουν στοχευμένα πια στις ελληνικές αρχές στοιχεία» σημείωσε ο Δήμος Βερύκιος.

«Μπαίνουμε σε «σκληρό ροκ». Το cd έχει όλες τις offshore που διαχειρίστηκε τεχνοκράτης της ΝΔ.

»Θέλω να ανοίξω μια offshore εταιρεία και κάποιος να μου την τρέχει να την διαχειριστεί, θα πάω σε συγκεκριμένο, σε γκουρού.

»Ο οποίος αυτός τεχνοκράτης, ο συγκεκριμένος έχει διαχειριστεί αρκετό χρήμα μέσω offshore εταιρειών» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς τέλος για την προέλευση της σχετικής λίστας, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε πως «αν σου πω από ποια χώρα ήρθε το στικάκι, ανήκει στο ΕΛΚ, δεξιά κυβέρνηση είναι.

»Το αφεντικό που έδωσε το στικάκι στον Τσίπρα είναι καραδεξιό, είναι αφεντικό και του Κυριάκου και της ΝΔ.. στο λαϊκό κόμμα».

https://www.tribune.gr/politics/news/article/460952/verykios-esteilan-sto-maximoy-lista-me-tis-offshore-poy-diacheiristike-stelechos-tis-nd.html