Home Greek News Επίπεδη Γη – Ανακαλύπτοντας τον Θόλον (Στερέωμα) τον…ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΝ που μας καλύπτει από πάνω (Αποδείξεις)

Επίπεδη Γη – Ανακαλύπτοντας τον Θόλον (Στερέωμα) τον…ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΝ που μας καλύπτει από πάνω (Αποδείξεις)

by _
0 comment 406 views

Επίπεδη Γη – Ανακαλύπτοντας τον Θόλον (Στερέωμα)…

(Flat Earth: Discovering The Dome)

Τον…ΙΔΙΟΝ Θόλον που ευρίσκεται άνω της κεφαλής ημών και που δεν ημπορεί να τρυπήσει…ΟΥΔΕΙΣ. Όποτε, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ…ΟΜΗΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Πειτε μου όμως κάτι σας παρακαλώ, ΓΙΑΤΙ η επιχείρησις “ΝΤΟΜΙΝΙΚ” και “Fish Bowl” της αμερικανικής κυβερνήσεως ασχολείτο χρόνια με εκρήξεις…ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΟΥΧΙ από το έδαφος αλλά…ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ μιας και αυτές εμπρόκειτο για εκρήξεις…ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ;; Εεεεεεεεε;;;  Και ΓΙΑΤΙ -παρακαλώ!– έκαναν ακριβώς το…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ την ακριβώς…ΙΔΙΑΝ ΕΠΟΧΗ και οι…ΡΩΣΟΙ (επιχείρησις “Κ”);;;

ΔΕΙΤΕ τις ρουκέτες του SpaceX να εκτοξεύονται ψηλά στον αέρα στην…ΡΩΣΙΑ και μετά από συγκεκριμένο υψόμετρο προσκρούονται με τον…ΘΟΛΟΝ. ΜΠΑΜ και…ΚΑΤΩ!!! Δηλαδή, αυτές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ «ΔΙΑΣΤΗΜΑ» μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ…!!!

ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ…μια επανάστασις που μας δείχνει την…ΟΔΟΝ…!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr