Σκηνικό ρήξης στους ΑΝΕΛ: Καμμένος και Κουίκ κατά Δ. Κάμμενου ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 29.04.2018 23:15

Σκηνικό ρήξης στους ΑΝΕΛ: Καμμένος και Κουίκ κατά Δ. Κάμμενου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 29.04.2018 23:15 |

Αφορμή, ο άγριος καυγάς που σημειώθηκε, το πρωί της Κυριακής, μεταξύ των δύο βουλευτών της συγκυβέρνησης Ελένης Αυλωνίτου και Δημήτρη Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής, ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Καμμένου.

Τη δυσαρέσκεια του για το ίδιο περιστατικό είχε εκφράσει, το απόγευμα το απότευμα της ίδιας ημέρας και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ, μέσω ανάρτησής του στο twitter.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές &απόψεις που δεν μας αξίζουν,όταν μάλιστα αλλοιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων,σε σύσκεψη υπό @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου,αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή.Και δεν ειμαι ο μόνος».

https://twitter.com/TerensQuick/status/990627695867330561?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.parapolitika.gr%2Farticle%2Fskiniko-rixis-stous-anel-kammenos-enantion-kammenou&tfw_creator=parapolitika&tfw_site=parapolitika

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/skiniko-rixis-stous-anel-kammenos-enantion-kammenou