ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ…!!!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ…!!!

ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο “BUGS BUNNY

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΓΚΡΙΤΟΙ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΜΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟY… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!! ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…!!!

___________________________

http://greeknewsondemand.com/2017/08/02/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%AE-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84/

https://vimeo.com/265689655

_________________________

-Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν πιστεύω ότι είσαι έμπορος ναρκωτικών

-Αυτά τα λίγα. Αντρίκια. Και περιμένω…

Μόλις ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκλεισε το τηλέφωνο με τον σκληροτράχηλο Τζανακόπουλο έστειλε εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη και το θρυλικό Documento που ανακαλύπτει όλες τις υπεράκτιες που χορηγούν τα ΜΜΕ και πλέον γίνεται μύλος.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζοχαδιάστηκε από άρθρο της εφημερίδας του Βαξεβάνη και του απέστειλε το πιο κάτω καλοχτενισμένο εξώδικο>

 Ακολουθεί το περιεχόμενο του εξωδίκου του Ευάγγελου Μαρινάκη:

«Εξαιτίας ρεπορτάζ και άρθρου της εφημερίδας “DOCUMENTO” της 1-4-2018, που αναφέρονταν προσβλητικώς κατά του προσώπου μου, αλλά και ανάλογου άρθρου του φύλλου 74 της 15-4-2018 της ίδιας εφημερίδας, απέστειλα προς εσάς την από 16-4-2018 εξώδικη διαμαρτυρία, πρόσκληση και δήλωσή μου.

Επανήλθατε στο φύλλο 75 της ίδιας εφημερίδας, ιδιοκτησίας της πρώτης από εσάς, εκδότης, μοναδικός εταίρος και διαχειριστής της οποίας είναι ο δεύτερος από εσάς, αφενός μεν απαντώντας στην ως άνω εξώδικη διαμαρτυρία κ.λπ., αφετέρου δε με άρθρο του δευτέρου από εσάς υπό τους τίτλους “Αγοραίοι έρωτες” στην πρώτη σελίδα και σε συνέχεια “Οταν η αγορά λειτουργεί ως ξέφραγο αμπέλι για τους απατεώνες” στη δεύτερη σελίδα.

Ασφαλώς δεν θα επιχειρήσω ανταπάντηση επί των σχολίων και κυρίως των παιδευτικών υποδείξεών σας, για τη διατύπωση των οποίων αυτοκολακεύεσθε ότι διαθέτετε διδακτικό προνόμιο. Περιορίζομαι, λοιπόν, στην έκφραση εντονότατης διαμαρτυρίας μου, για τα προκλητικώς συκοφαντικά γεγονότα που περιέχονται εις βάρος μου στο άρθρο του δευτέρου από εσάς.

Αναφερόμενος στο πρόσωπό μου, έστω και αν δεν παραθέτετε το ονοματεπώνυμό μου, στη δεύτερη σελίδα του ως άνω φύλλου και υπό τον προεκτιθέμενο τίτλο, ισχυρίζεσθε ψευδέστατα εν γνώσει σας γεγονότα που ασφαλέστατα βλάπτουν βαρύτατα την τιμή και υπόληψή μου. Ειδικότερα ισχυρίζεσθε ενώπιον ολόκληρου του πανελληνίου τα εξής: “Πρακτικά, ωστόσο, ο κύριος τάδε έμπορος ναρκωτικών μπορεί να χρηματοδοτεί με τα μαύρα και αιματοβαμμένα κεφάλαιά του μία εφημερίδα ή έμμεσα έναν επίδοξο πρωθυπουργό για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση και στήριξη στις περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη”.

Επομένως, η διακήρυξή σας στο ίδιο φύλλο και σε άλλη σελίδα ότι “Εμείς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας…” έχει χαρακτήρα αμιγώς βερμπαλιστικό και παραμένει κενή περιεχομένου, αφού αυτοδιαψεύδεσθε. Αντιστρόφως πράγματι “Κανένα τεκμήριο εvοχής δεν παράγετε..”, όπως διατείνεσθε, διότι το υπερβαίνετε απολύτως, αφού αποφαίνεσθε ότι είμαι ένοχος.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου

Σας προσκαλώ να διαψεύσετε, στο αμέσως επόμενο φύλλο της εφημερίδας σας, τα ως άνω συκοφαντικά γεγονότα αναγράφοντας τα ακόλουθα: “Ψευδή ήσαν όσα εις βάρος του κ. Μαρινάκη αναφέραμε στο άρθρο υπό τον τίτλο ‘Οταν η αγορά λειτουργεί ως ξέφραγο αμπέλι για τους απατεώνες’ στο αμέσως προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας”.

Άλλως σας δηλώνω ότι θα ενεργήσω εναντίον σας τα νόμιμα».

Μόλις ο Κώστας Βαξεβάνης έλαβε το εξώδικο κάθησε και έγραψε τα εξής:

Δεν πιστεύω ότι είσαι έμπορος ναρκωτικών, όχι γιατί σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά γιατί θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος για να έχει τα λεφτά που έχεις και να εμπορεύεται πρέζα χρηματοδοτώντας μάλιστα ναρκόπλοια από τις επίσημες εταιρείες του. Υπάρχει όμως ένα δεδομένο: οι εταιρείες σου έστειλαν εμβάσματα στις εταιρείες των ναρκέμπορων και εσύ είχες σχέση με όλο αυτό τον εσμό των πρεζέμπορων. Ήταν άνθρωποί σου, παρέες σου και κύκλος σου. Ήταν λάθος σου; Μπορεί. Οφείλεις να βγεις και να το πεις, όπως οφείλεις να δώσεις επίσημες απαντήσεις για το τι ακριβώς έχει γίνει ως δημόσιο και θεσμικό πλέον πρόσωπο που είσαι. Επίσης η Δικαιοσύνη έχει υποχρέωση και να ερευνήσει και να σε καλέσει και –όπως συνέβαινε έως σήμερα για περιπτώσεις όπως η δική σου– να προφυλακίσει κιόλας.

Ενώ τα πράγματα είναι απλά και γίνονται απλούστερα αν πραγματικά είσαι αθώος, εσύ έχεις επιλέξει τις επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση. Σύμβουλοι, παρασύμβουλοι, δημοσιογράφοι, δημοσιογραφίσκοι, δικηγόροι σε οδηγούν σε έναν δρόμο φθοράς, κεφαλαιοποιώντας οι ίδιοι το δικό σου κόστος. Άλλοι πολιτικά και άλλοι σε χρήμα. Όλο και περισσότερο μοιάζεις με τον σκύλο που κυνηγά το αυτοκίνητο που τρέχει χωρίς να ξέρει γιατί και πολύ περισσότερο χωρίς να ξέρει τι θα κάνει όταν το φτάσει. Ούτε το Documento ούτε και εγώ σε είπαμε έμπορο ναρκωτικών, γιατί δεν έχουμε τέτοια στοιχεία. Αντιθέτως, γράψαμε για όσα περίεργα έχουν γίνει στην υπόθεση του «Noor 1», για την οποία για δικούς σου λόγους (ίσως κακής άμυνας) αισθάνεσαι απολογούμενος. Έμπορο ναρκωτικών σε έχει αποκαλέσει ωστόσο ευθέως και επανειλημμένα το μιντιακό συγκρότημα του Σκάι, με το οποίο όμως διατηρείς φιλικές σχέσεις δημιουργώντας άλλη εικόνα για την «τιμή και την υπόληψή σου» από αυτήν που ενδεχομένως θα ήθελες. Η εφημερίδα είναι στη διάθεσή σου για να απαντήσεις όπως θέλεις, «αντρίκια» όπως σου αρέσει να λες, σε όσα θέλει να μάθει η κοινή γνώμη. Μην αναλώνεσαι σε κρυφά ραντεβού, συμβουλάτορες, πληρωμένους αγαπούληδες και επαγγελματίες αγιογράφους πολλών αφεντικών. Αυτά τα λίγα. Αντρίκια. Και περιμένω.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/vangeli-marinaki-den-pistevo-oti-ise-eboros-narkotikon/