Home Greek News «Τα βρίσκουν» οι ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας! Δείτε και την χειραψία τους την…ΜΑΣΟΝΙΚΗ!!!

«Τα βρίσκουν» οι ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας! Δείτε και την χειραψία τους την…ΜΑΣΟΝΙΚΗ!!!

by _
0 comment 154 views

«Τα βρίσκουν» οι ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας! Φέρουν πλέον την ειρήνη στις δύο χώρες τους!

Δείτε όμως και την χειραψία που έκαναν μαζί οι δυο ηγέτες την…ΜΑΣΟΝΙΚΗ!!!

“Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή.” – Σαίξπηρ

Τι εννοούσε ακριβώς όμως το…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ με την παράσταση….«Επανένωση των δύο Κορέων»;;;

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 5:51μπ | JohnKountouris.com

Αναφέρει το RT…

https://www.facebook.com/RTvids/videos/1956236817719895/

Σύμφωνα με το FOX News,

Σε μια δραματική πρόωρη ανακοίνωση της Παρασκευής, οι ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας συμφώνησαν σε ένα πλαίσιο που θα μπορούσε τελικά να φέρει την ειρήνη στη χερσόνησο και ενδεχομένως να τελειώσει δεκαετίες εντάσεων μεταξύ του βασιλείου των ερημίτων και της παγκόσμιας κοινότητας.

Η κοινή ανακοίνωση ότι και οι δύο πλευρές θα εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας «Κορεατικής Χερσονήσου χωρίς πυρηνικά» και θα προσπαθήσουν να τερματίσουν επίσημα τον Κορεατικό πόλεμο μετά από μια ιστορική συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Νότιας Κορέας Moon Jae-in και του Kim Jong Un της Βόρειας Κορέας – πριν από τέσσερις μήνες, απείλησε τις Ηνωμένες Πολιτείες με πυρηνικά όπλα…

Αν και δεν ήταν άμεσα σαφές ποια συγκεκριμένα βήματα θα λάβουν οι χώρες για να επιτύχουν τους υψηλότατους στόχους που τέθηκαν την Παρασκευή, και τα δύο έθνη συμφώνησαν να διεξαγάγουν περαιτέρω συνομιλίες υψηλού επιπέδου και άλλες διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της ώθησης για κοινές συνομιλίες με τις ΗΠΑ και ενδεχομένως την Κίνα…

Οι Κορέες, οι οποίες τεχνικά παρέμειναν εν καταστάσει πολέμω από τον Κορεατικό Πόλεμο του 1950-1953, σταμάτησαν μόνο μέσω ανακωχής, συμφώνησαν σήμερα να σταματήσουν όλες τις εχθρικές πράξεις πάνω στη «γη, τη θάλασσα και τον αέρα» που μπορεί να προκαλέσουν στρατιωτικές εντάσεις και συγκρούσεις.

Αναφέρει το CNN,

Οι ηγέτες των δύο Κορέων συμφώνησαν να τερματίσουν τον κορεατικό πόλεμο, 65 χρόνια μετά την παύση των εχθροπραξιών, σε μια ευρεία κοινή ανακοίνωση που συμφώνησαν την Παρασκευή, η οποία περιλαμβάνει την προσπάθεια για την πλήρη αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου.

Ο Πρόεδρος της Νότιας Κορέας Moon Jae-in και ο βόρειο κορεάτικος ομόλογός του, Kim Jong Un, υπέγραψαν τη “Διακήρυξη Panmunjom για ειρήνη, ευημερία και ενοποίηση στην κορεατική χερσόνησο” στη αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη (DMZ) που χώρισε (δίχασε) τις δύο χώρες για περισσότερο από έξι δεκαετίες.

Μετά την τελετή υπογραφής, οι δύο ηγέτες έδωσαν  τα χέρια και αγκάλιασαν σε μια συμβολική πράξη συντροφηκότητος μετά από μια ολόκληρη μέρα συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένης μίας ιδιωτικής συνομιλίας 30 λεπτών που μεταδόθηκε ζωντανά ανά τον κόσμο.

Σε ξεχωριστές ομιλίες υποσχέθηκαν μια νέα εποχή για την Κορεατική Χερσόνησο. Απευθυνόμενος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Kim δήλωσε ότι οι Κορέες “θα επανενωθούν ως μία χώρα”.

ΔΕΙΤΕ όμως τι είδους χειραψία έκαναν μαζι οι δύο ηγέτες να καταλάβετε ΠΟΙΟΙ ήταν πίσω από τον μακροχρόνια πόλεμο εκεί και ΠΟΙΟΙ τον «τερματίζουν» τελικά! Όταν γίνεται πάνω από μια από τις αρθρώσεις είναι μασονική!

Διαβάστε επίσης!

Όταν προέβλεψε “ειρήνη” μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ! Είναι η «Επανένωση των δύο Κορέων» ένα μανιφέστο κατά της αγάπης;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr