Home Greek News ΣΟΚ – Η NASA παραδέχεται ότι τα καλώδια αερίου των αστροναυτών στην Σελήνη είναι…FAKE (ΨΕΥΤΙΚΑ)! – Η ΑΠΑΤΗ της NASA και η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ

ΣΟΚ – Η NASA παραδέχεται ότι τα καλώδια αερίου των αστροναυτών στην Σελήνη είναι…FAKE (ΨΕΥΤΙΚΑ)! – Η ΑΠΑΤΗ της NASA και η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ

by _
0 comment 212 views

NASA: Τα καλώδια αερίου των αστροναυτών μας στην Σελήνη είναι…FAKE (ΨΕΥΤΙΚΑ). – Η ΑΠΑΤΗ της NASA και η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ που έχουν συγκαλύψει εδώ και ΑΙΩΝΕΣ οι σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου τούτου! 

Flat Earth, Επίπεδη Γη: Μια επανάσταση που μας δείχνει την…ΟΔΟΝ…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=xg9ebVTL9yE

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15.55, 26 Απριλ. 2018 | JohnKountouris.com

ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΤΕ στο…ΘΕΑΜΑ που μας έστησαν τότε (1969) και που συνεχίζουν να μας στήνουν…ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ οι…ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ της NASA-Μάσα με το ψευτικό…«ΔΙΑΣΤΗΜΑ» και τις «Αποστολές Απόλλωνος» κτλ. που υπάρχουν ΜΟΝΟ στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και στην δικιά μας την…ΦΑΝΤΑΣΙΑ…!!!

Υπάρουν λοιπον εκατοντάδες βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν πως όλες αυτές οι «προσεδαφήσεις» είναι….ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ και ότι τις είχαν γυρίσει στα…ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ. Αυτό το είχαν παραδεχθεί πρώην ανώτερα στελέχη του…ΝΙΞΟΝ σε ντοκυμαντέρ από το 2004. ΤΙ–ΔΕΝ–ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ένα παλιό ντοκυμαντέρ για την πρώτη αποστολή στη Σελήνη, και ακούμε ΑΝΑΥΔΟΙ τους τεχνικούς της NASA να αναφέρονται σε ένα…χαλαρό καλώδιο αέρος ενος αστοναύτη την ώρα που περπατάει ο ίδιος στην…ΣΕΛΗΝΗ!!! ΕΕΕΕΕΕΕ??? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!! Αλλά…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, γιατί σύμφωνα με τους ίδιους τεχνικούς, το καλώδιο αυτό, που είχε ξεφύγει από την δεξαμενή αέρος του αστροναύτη, είναι…ΨΕΥΤΙΚΟ…ΦΈΙΚ…!!! Άρα, οι αστροναύτες αυτοί…ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ παρά το γεγονός ότι εξετέθησαν οι ίδιο στα στοιχεία του…«ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ»…ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!!!

Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, βλέπουμε στο αμμέσως επόμενο κομμάτι του ίδιου κλιπ τους στροναύτες (του ΚΩΛΟΥ) να κλωτσάνε την «πορτοκαλί» (= 33 = Μασονία), όπως την χαρακτήρισαν, σκόνη που βρισκόταν στην «επιφάνεια της Σελήνης», και πετάγεται ξαφνικά στη συζήτηση ένας άλλος τεχνικός και την σκόνη αυτήν την χαρακτηρίζει ως…«ΧΡΥΣΟ» ανήνοντας να εννοηθεί ότι από αυτήν την…ΑΠΑΤΗ τα είχε κονομήσει…ΧΟΝΤΡΑ τόσο οι αστροναύτες όσο κι…Ο ΙΔΙΟΣ μαζί με τους συναδέλφους του…!!! Λέγει επι λέξει «Πλουτίζουν οι αστροναύτες!»

Δείτε επίσης το παρακάτω με τίτλο «Moon Landing A Fake or Fact ». Είναι μόνο ένα κομμάτι ενος ολόκληρου ντοκυμαντέρ όπου η αμερικανική κυβέρνηση του Νίξον ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η Αποστολή Απόλλων είχει γυριστεί…ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ MGM στην Αγγλία με «πρωταγωνιστές»…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA….!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ….ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛ’ΑΥΤΑ….

https://greeknewsondemand.com/2017/12/28/flat-earth-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr