Home Greek News ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ έπαιρνε μισθό από το Δημόσιο;

ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ έπαιρνε μισθό από το Δημόσιο;

by _
0 comment 232 views

ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ έπαιρνε μισθό από το Δημόσιο;

Ο Τζον Κυριάκου μίλησε στις Ιστορίες του ΣΚΑΙ

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ) – Μα ρε παιδά,…ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ στο άρθρο μου «ΑΣΚΗΣΗ: Αντιτρομοκρατική άσκηση τώρα στη Μαρίνα Λεμεσού. ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»!»! Διαβάστε και αυτό για να καταλάβετε πλήρως και το παρακάτω!
Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ του ΣΚΑΪ και αλλού που φιλοξενήσατε αυτόν τον Κυριάκου, εδώ έχουμε ένα «πρώην» πρακτοράκι καλό των αφεντικών του από τη CIA που κάθισε μαζί σας και σας…ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ με αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ! Δηλαδή, ένας πράκτορας της…ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ όλου του κόσμου, της CIA δηλαδή, θα μας πει για…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;;!! ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, μιας και είναι η…CIA που τρέχει εδώ και χρονια την 17η Νοεμ. όπως τρέχει και τον… ISIS στην Μέση Ανατολή…!!!…
Η CIA έχει ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, και καθόμαστε με έναν από τους δικους της…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να μιλήσει περι…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κτλ, εεε ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ Ο…ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ ΒΡΕ…ΚΥΡΙΑΚΟΥ!!!
Διαβάστε και το άρθρο με τίτλο «CIA: «Ξέραμε τη 17 Νοέμβρη πολύ πριν τους πιάσει η Ελληνική Αστυνομία»!» να καταλάβετε και ««Ο Κουφοντίνας είναι άνθρωπος της CIA»»
Διαβάστε επίσης «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΙΔΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «Jason Bourne» ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!» όπου το ίδιο ο Χόλιγουντ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ πως είναι η….CIA που ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….!!!…

___________________________________________

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 08:04

Τo θέμα είναι ποιος “έδωσε” την 17 Νοέμβρη. Κι σ΄αυτό το ερώτημα δεν έχει απάντηση ούτε ο Τζον Κυριάκου, ο ελληνοαμερικανός πρώην κατάσκοπος της CIA . Στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πράγματι κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά προφανώς και ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει για το “βάθος” της οργάνωσης:

Ποιοι χειρίζονταν την οργάνωση;

Ποιοι επέλεγαν τους στόχους-θύματά της και πόσοι από τους “τρομοκράτες” ήταν φυτευτοί-όπως άφησε να εννοηθεί ο εισαγγελέας της έδρας που είχε κάνει λόγο για “οργάνωση-κεφαλογραβιέρα”.

Υπήρχε τρομοκράτης και μάλιστα από τα πιστόλια της οργάνωσης  που έπαιρνε μισθό από το κράτος-δημόσιο, σύμφωνα με την φήμη που είχε κυκλοφορήσει στην εποχή της σύλληψής της;

Ποιον θεωρούν σήμερα το μεγαλύτερο “καρφί”, οι παλιοί του σύντροφοι αλλά ακόμη και οι συνήγοροι πρώτης γραμμής της οργάνωσης που την εποχή της σύλληψής των μελών έσπευσαν να τους παράσχουν το νομικό τους οπλοστάσιο.

Την πεποίθηση ότι υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για την «17 Νοέμβρη» κι ότι μέλη της δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί εξέφρασε, μιλώντας στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, ο ελληνοαμερικανός πρώην κατάσκοπος της CIA Τζον Κυριάκου, ενώ μίλησε και για το πώς αποκάλυψε την πολιτική βασανιστηρίων που υιοθέτησαν οι ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο Κυριάκου, που εργάστηκε επί χρόνια στην Ελλάδα ερευνώντας τη 17Ν, επισήμανε πως η τρομοκρατική οργάνωση ήταν πολύ καλή στην «τέχνη» και στην διατήρηση μυστικών, ενώ το χρονικό εύρος της δράσης της οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπήρξαν πολλές γενιές μελών.

«Ποτέ δεν πίστεψα πως όλα τα μέλη από όλα αυτά τα χρόνια έχουν ταυτοποιηθεί», είπε ο Κυριάκου. «Πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω».

Ένα από τα άγνωστα πρόσωπα είναι η γυναίκα που εξ όσων γνωρίζουμε συμμετείχε στη δολοφονία του σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα, Ρίτσαρντ Γουέλς, το 1975, χτύπημα που επί χρόνια απασχολούσε την υπηρεσία και τον ίδιο τον Κυριάκου προσωπικά.

«Ουδέποτε αναγνωρίσαμε την γυναίκα. Ποτέ. Μπορούμε κατά πάσα πιθανότητα να περιορίσουμε [τους υπόπτους] σε πέντε ή έξι άτομα, αλλά πιστεύω ότι ποτέ δεν θα μάθουμε ποια ήταν η γυναίκα».

Τόνισε πως πολλά αντικείμενα-σύμβολα της οργάνωσης, όπως η γραφομηχανή όπου συντάσσονταν προκηρύξεις και τουλάχιστον ένα πιστόλι 45 χιλιοστών παραμένουν άφαντα. «Κάποιος πρέπει να τα κρατά», εκτίμησε.

Ο Κυριάκου εξιστορεί μάλιστα πώς απομακρύνθηκε εν μια νυκτί από την θέση του στην Αθήνα αφότου η 17Ν φάνηκε να αναφέρεται στο πρόσωπό του σε μια από τις προκηρύξεις της για τη δολοφονία του βρετανού αξιωματικού Σόντερς, το 2000.

Σημειώνει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η τρομοκρατική οργάνωση παρακολουθούσε το σπίτι του στην Κηφισιά, κάτι που ήλθε στην προσοχή του τυχαία, αφότου εμφάνισε φωτογραφίες που είχε βγάλει με τους δύο γιούς του στον κήπο τους. Στις φωτογραφίες είδε ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Toyota, το οποίο, όπως αναφέρει, αποδείχτηκε ότι έφερε πλαστές πινακίδες.

Παρά την ικανότητά της να επιβιώνει, η 17Ν τελικά έκανε το αναπόφευκτο λάθος όταν βόμβα εξερράγη στα χέρια του Σάββα Ξηρού.

Ο Κυριάκου αναγνωρίζει πως η εξάρθρωση της οργάνωσης ήταν επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας και των ελληνικών Αρχών, ενώ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στον νόμο που επιτρέπει σε βαρυποινίτες όπως ο Δημήτρης Κουφοντίνας να βγαίνουν με άδεια από την φυλακή.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr