Home Greek News ΑΣΚΗΣΗ: Αντιτρομοκρατική άσκηση τώρα στη Μαρίνα Λεμεσού. ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»!

ΑΣΚΗΣΗ: Αντιτρομοκρατική άσκηση τώρα στη Μαρίνα Λεμεσού. ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»!

by _
0 comment 303 views

ΑΣΚΗΣΗ: Αντιτρομοκρατική άσκηση τώρα στη Μαρίνα Λεμεσού

ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ…«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ…ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΝΑ..ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ…«ΔΡΑΜΑ»…

Διαβάστε επίσης το άρθρο «ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ έπαιρνε μισθό από το Δημόσιο;» που επιβεβαιώνει την αποκάλυψη αυτή του σάιτ μας 100 τοις 100!

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ …

Πηγή >> ant1iwo

https://www.facebook.com/ant1iwo/videos/1622414761209077/

Λοιπόν, αυτό το …ΘΕΑΜΑ που μόλις είδατε ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: ένα μεγάλο…ΣΟΟΥ προς το θεαθήναι για την ΔΗΘΕΝ πρόληψη μιας «τρομοκρατικής επιθέσεως» στην Κύπρον, ενώ, στην πραγματικότητηα, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ συμβαίνει εδώ. Δεν είδατε τα προσωπάκια τους όταν «τραυματίστηκαν» μερικοί από τους συμμετέχοντες σε αυτό;; ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ και ΧΑΧΑΝΙΖΑΝ! ΓΙΑΤΙ;; Γιατί όλοι ήξεραν ότι αυτό εμπρόκειται για…ΑΣΚΗΣΗ και ΟΧΙ μια τρομοκρατική επίθεση…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. Και νομίζετε ότι αυτά που συμβαίνουν σε αυτές τις ασχήσεις διαφέρουν από αυτά τζίρκα που βλέπουμε συνέχεια στις τηλεοράσεις σχετικά με όλα αυτά «χτυπήματα» σε διάφορες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο,…ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ γιατί είναι όλα…ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100 χωρίς ούτε «τραυματίες« «νεκρούς» «αίματα», «μακελειο» κ.ο.κ….!!!

ΑΛΛΟ οι σφαγές που κάνουν, ας πούμε ο ΙΣΙΣ και η Αλ Κάιντα στη Συρία, Ιράκ και αλλού στην Μέσα Ανατολή, και ΑΛΛΟ αυτά τα “χρυπήματα” -όπως αυτό που έγινε πριν 2 μέρες στο Τορόντο με βαν- στις πιο πολιτισμένες πόλεις του κόσμου, τα οποία είναι…ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100 και χρησιμεύουν στο να μας πάρουν τόσα τα όπλα μας όσα και τα…ΔΙ-ΚΑΙ-Ω-ΜΑ-ΤΑ ΜΑΣ γιατί η Νέα Τάξις Πραγμάτων…ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ…!!!…

Όμως…ΟΜΩΣ είδαμε πρόσφατα και μια απο αυτές τις ψεύτικες επιθέσεις στη ίδια την…ΣΥΡΙΑ. ΑΥΤΟ έγινε προ ημερών στην…ΣΥΡΙΑ από τις ΗΠΑ, Ισραηλ κτλ με την…ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΚΕΙ “χημική επίθεση” που πάλι φόρτωσαν στον Άσαντ!!!

Ύπάρχει μόνο ένας λόγος για τον οποίον τις κάνουν αυτές τις ασχήσεις οι αρχές: ΞΕΡΟΥΝ ότι κάτι θα γίνει για αυτό…ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ για αυτό χώρις όμως να…ενημερώνει ΔΕΟΝΤΩΣ το κοινό για αυτό! Χμμμμμ….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???!!!

Δείτε τωρα τα ακόλουθα βίντεο να πάρετε εσείς μια γεύση….

ΑΚΟΥΣΤΕ τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρονται στους “τρομοκράτες” της “επίπεσης” στην Βαρκελώνης ως…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ…ΚΟΥΚΛΕΣ εκεί που το έπαιξαν…”ΘΥΜΑΤΑ”!!!

https://www.youtube.com/watch?v=QzLUD56Q2to

https://www.youtube.com/watch?v=V5gJPqeJcao

https://www.youtube.com/watch?v=AaOBgZg3cJg

Πληκτρολογήστε στην μηχανή αναζητήσεως αυτού του ιστολογίου τους όρους «Χτύπημα στο Λονδίνο, Χτύπημα στην Βαρκελώνη, Χτύπημα στο Παρίσι» κτλ και ΕΚΕΙ θα μάθετε όλη την αλήθεια περι αυτών!

Δηλαδή, όταν οι δυτικές κυβερνήσεις, ιδιαίτερα αυτές που ανήκουν στο…NATO, συμμετέχουν σε τέτοιου είδους «ασκήσεις» για την τάχατες «πρόληψη» «τρομοκρατικών χτυπημάτων», αυτό που κάμνουν, εν κυριολεξία, είναι να κάμνουν ασκήσεις ώστε μια απο αυτές τις ασκήσεις, αφού ξεκινησεί επιτυχημένα, να μετατραπεί σε ένα…«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ» «ΎΠΑΡΚΤΟ» και από´κει και πέρα, οι άρχές, μαζί με το βαθύ κράτος της χώρας (σε συνεργασία με την Μοσάντ, M16, CIA), το πουλάνε αυτό, ως «χτύπημα τρομοκρατικής φύσεως», στο ευρές κοινό, μέσω των ΜΜΕ της διαπλοκής, που θα χρησίμευε στην συνέχεια σαν…ΠΡΟΣΧΗΜΑ -εδώ είναι το “ψητό”– με το οποίο η κυβέρνησις να περάσει μια ύπουλη ατζέντα εις βάρος του λαού που ενδεχομένως να έχει να κάνει με τη μείωση των…ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, όλα εν τω ονόματι της…«ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ». ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟ!!!

Και παρ’ ‘ολο που η Κύπρος δεν είναι -ΑΚΟΜΗ!– μέλος του ΝΑΤΟ, αυτό δεν έχει σημασία εδώ διότι η ίδια ελέγχεται εδώ και χρόνια από χώρες που…ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ (ΗΠΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ κτλ)!!! Και αυτό που έγινε το Καλοκαίρι του 1974 εκεί δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα τέτοιο…ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, από πλευράς της Αγγλίας και των ΗΠΑ, που απεδείχθη ακριβώς αυτό, παρ’όλο που είχε γίνει…ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!! Σήμερα όμως οι σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου τούτου έχουν μάθει πλέον πως να λειτουργούν πιο ύπουλα και…ΜΥΣΤΙΚΑ στήνοντας, σε χώρες σε όλο τον κόσμο, τρομοκρατικές επιθέσεις…ΨΕΥΤΙΚΕΣ ώστε να κερδίσουν μετά την εμπιστοσύνη του λαού ότι δεν είναι τελικά μια τόσο κακή ίδεα να παραδώσει ο ίδιος τα όποια δικαιώματα που του έχουν μείνει για το…«ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».

Αυτό κύριες και κύριοι συμβαίνει εδώ και πολλές δεκαετίες με το ΝΑΤΟ μιας και είναι το ΙΔΙΟ που προωθεί την…ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ότι για να γίνει αυτό όμως, απαιτούνται τα απαραίτητα…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ και για αυτό, σήμερα, γίνονται αυτές οι «τρομοκρατικές επιθέσεις» με την συχνότητα και ρύθμό που γίνονται. ΤΥΧΑΙΑ όμως όλ’ αυτά??…εμ…ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Και επειδή την Κύπρο την έχουν βάλει στόχο εδώ και χρόνια, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι συμβαίνουν, και εκεί, ασκήσεις «αντιτρομοκρατίας» απο τους ΙΔΙΟΥΣ ανθρώπους που είναι…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…!!!…

ΟΠΟΤΕ αν…ΑΝ γίνει ένα «χτύπημα» εκεί στην Κύπρο είτε εντός των ημερών, είτε μηνών κτλ, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ιδιαίτερα ΕΣΕΙΣ που τα αμφιβάλλετε αυτά που σας γράφω εγώ εδώ….!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ντοκουμέντο-σοκ του Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ εκεί ακριβώς όπου έγινε η ΑΠΑΓΩΓΗ των 2 Ελλήνων στρατιωτών!» ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

Για περισσότερα πάνω σε αυτό, παρακαλώ διαβάστε και…

– Η ελληνική “Γκλάντιο”
– Τουρκία:Βαθύ Κράτος,Γκλάντιο, Κontrgerilla, Σουσουρλούκ, Εργκένεκον – 1
– Τουρκία:Βαθύ Κράτος,Γκλάντιο, Κontrgerilla, Σουσουρλούκ, Εργκένεκον -2
– Τουρκία:Βαθύ Κράτος,Γκλάντιο, Κontrgerilla, Σουσουρλούκ, Εργκένεκον -3
– Ποιος θυμάται την επιχείρηση “Gladio”

Διαβάστε επίσης το ακόλουθο γιατί μπσίνει σε λεπτομέριες για αυτό το μυστικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ…

Δείτε το ακόλουθο που θα σας τα εξηγήσει ΟΛΑ όσον αφορά το COSMIC-NATO!!! ….

Πηγή; http://greece.greekreporter.com/2010/11/30/wikileaks-uncovers-scenario-for-war-between-greece-and-turkey/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr