Συλλαλητήριο και ο Μίκης Θεοδωράκης το ’10: Η ελληνοτουρκική φιλία είναι το όνειρό μου.

Η ελληνοτουρκική φιλία είναι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου.” – Ο Μίκης Θεοδωράκης όταν έφερε το Μάιο του 2010 στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ τον ΠΡΟΔΟΤΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τον άρχι-ΕΧΘΡΟ της Ελλάδος…ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Στο μενού του «Σαλτάνου» όταν ήταν στην Αθήνα το Δεκ του 2017: γαρίδες, σφυρίδα και… Μίκης Θεοδωράκης που σας μίλησε ΑΠΑΤΗΛΑ στο Συλλαλητήριο! Μιλάμε για τον…ΙΔΙΟ «Σουλτάνο» που μας έχει βάλει στόχο και που εμβόλισε σήμερα ένα από τα δικά μας σκάφη του Ναυτικού στα…ΙΜΙΑ και τούτο μάλλιστα γιατί έχει πάρει…ΘΑΡΡΟΣ τα τελευταία χρόνια απέναντί μας εξαιτίας της μεγάλης..ΑΓΑΠΗΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ που του έχουν δείξει ο Γιώργος Παπανδρέου και όλοι οι άλλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ εκεί στην Βουλή μαζί με τον «αγαπημένο» μας…ΜΙΚΗ τον…ΜΑΟΥΣ!!!

ΑΥΤΟΝ έφερε στο σπίτι του ο Μίκης ο…ΜΑΟΥΣ ο…ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ το 2010 μαζί με τον…ΓΑΠ για να προετοιμάσουν την όδο για τις τουρκικές…ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ και ΑΠΕΙΛΕΣ που γίνονται…ΣΗΜΕΡΑ!!! Δεν το έχετε καταλάβει εσείς αυτό μέρχι τώρα???!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ???!!! ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ή μήπως στα…ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ???!!!

Και ΑΥΤΟΝ, τον ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΑΥΤΟΝ ΔΟΞΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!  ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ…ΜΠΡΑΒΟ???!!! 

Σας είχα προειδοποιήσει στις 30 Ιαν. για τον Θεοδωράκη και ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την επιτροπή του Σαλλαλητηρίου και ΜΕ ΒΡΙΣΑΤΕ. Δείτε το βίντεο!!!

Τι να σας πω τώρα Συνέλληνες μου! Οι ΒΛΑΚΕΙΕΣ σας έχουν ξεπεράσει πια ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!! Και μιλάω περισσότερο για την συντονιστική επιτροπή του Συλλαλητηρίου και για αυτούς που έπεσαν…ΕΡΜΑΙΑ της ΠΛΑΝΗΣ αυτού του…ΠΑΛΙΟ-ΓΕΡΟΥ που ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΧΙΛΙΑΣ ΕΛΛΗΕΣ και…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ!!!

Διαβάστε τώρα την ΑΛΗΘΕΙΑ για όλ’αυτά στα παρακάτω άρθρα μου και…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Η ΕΡΤOpen, στην οποία έχει εκπομπή κι η Γεωργία Μπιτάκου, έδιωξε δημοσιογράφο που μίλησε πατριωτικά για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ο Βρώμο-Μίκυ…ΜΑΟΥΣ ο Θεοδωράκης, ο αμετανόητος ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που βάλανε στο Συλλαλητήριο πράκτορες με παρελθον στο…ΣΥΡΙΖΑ!

Μίκης Θεοδωράκης: ο τελευταίος επιζών προδότης που επετράπη να…ΛΕΩΡΩΣΕΙ το συλλαλητήριο στην Αθήνα! Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ!

Μεγαλύτερος κίνδυνος ο Τσίπρας από τον Ερντογάν;

 

___________________

 

#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα, Μακεδονικό