ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ; Η ΕΛΑΣ έσβησε την ώρα για να μικρύνει το συλλαλητήριο!

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ; Η ΕΛΑΣ έσβησε την ώρα για να μικρύνει το συλλαλητήριο!

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα συμμετείχαν 140.000 άνθρωποι και δύο ώρες αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε πάνω από το  συλλαλητήριο.Τα πλάνα καταγράφουν μεγάλα κενά στην Βασ. Σοφίας, την Βασ. Αμαλίας και τη Σταδίου προφανώς για να στηριχθεί η επίσημη άποψη της κυβέρνησης για τον αριθμό των πολιτών που διαδήλωσαν στην Αθήνα για την Μακεδονία. Κενά που δεν φαίνονται όμως από τις δεκάδες φωτογραφίες που μετέδωσαν τα ειδησοεγραφικά πρακτορεία από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας όσο βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο.

Από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία δεν φαίνεται όμως ποια είναι η ώρα της λήψης. εάν δηλαδή έγινε κατά τη διάρκεια, πριν ή μετά την συγκέντρωση.

Μια προσεκτική ματιά όμως στην πάνω αριστερή πλευρά φαίνεται ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και έχει χρησιμοποιηθεί mosaic effect για να μην γίνει φαίνεται πότε τραβήχθηκε το βίντεο.  Το mosaic effect χρησιμοποιείται για να αποκρυβεί μια συγκεκριμένη περιοχή του video, χαμηλώνοντας την ανάλυση.

Σε αυτήν ακριβώς την πλευρά που τοποθετήθηκε σήμερα το mosaic effect όπως μαρτυρά ένα άλλο παλαιότερο βίντεο που τραβήχθηκε από το ελικόπτερο της Αστυνομίας καταγράφονται η ημερομηνία και η ώρα λήψης του βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο οι φωτογραφίες των ειδησεογραφικών πρακτορείων δείχνουν ότι και στη Βασ. Σοφίας είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από κόσμο.

#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα,