Luben.TV, πόσο προδότες-καθηστερημένα μπορεί να είστε τελικά που αποκαλείτε τα Σκόπια…«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τους Σκοπιανούς «φίλους μας»;;!!

Luben.TV, πόσο προδότες-καθηστερημένα μπορεί να είστε τελικά που αποκαλείτε τα Σκόπια…«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τους Σκοπιανούς «φίλους μας»;;!!

Εγώ διάβασα κάποτε για εσάς…

«”Ποιήσωμεν τὰ κακὰ ἵνα ἔλθῃ τὰ ἀγαθά”, ὧν τὸ κρῖμα ἔνδικόν ἐστι»…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21:57, 22 Ιαν. 2018 | JohnKountouris.com

ΑΚΟΥΣΤΕ ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ από το βρωμό-φιλελεύθερο σάιτ Luben.TV που ακούγεται περισσότερα σαν σάιτ…ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ παρά ενημερωτικό, ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε αποσπάσμα του δικού μας ιστολογίου ειδήσεων, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), να περάσετε την δική σας…ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ «πουλώντας» τέτοιες προδοτικά διαστρεβλωμένες απόψεις για το Σκοπιανό.  ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ–ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ.

Εσείς οι αριστεροί είναι κάτι το απίστευτο. Γιά ξανακούστε λίγο τον εαυτό σας στο παρακάτω άρθρο σας για τις διαχρονικά προδοτικές πράξεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή εις βάρος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Δηλαδή, από τη μία, τους δεξιούς τους έχετε κατακρίνει διαχρονικά εσείς οι άπλυτοι Αριστερούληδες για μια σωρεία πολιτικών θεμάτων, από την άλλη, όμως, όταν τους Δεξιούς τους έχετε…ΑΝΑΓΚΗ, τους…ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΕ –με ό, τι σημαίνει αυτό- ΑΜΜΕΣΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, όπως εκάνατε παρακάτω με τον Καραμανλή.

Ήτοι, επειδή είσατε όλοι αποδεδειγμένα ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΨΕΥΤΟ-«ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ», που αποκαλείτε στο παρακάτω άρθρο σας τα Σκόπια «Δημοκραστία της Μακεδονίας» και που λέτε επίσης «αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα που γνωρίζουμε για το ότι η ονομασία των γειτόνων δεν έχει καμία απολύτως σημασία αφού όπως και να’χει μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι», προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία για να δικαιωθείτε στα μάτια του λαού όσον αφορά την εντελώς ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ που δείχνετε προς εκείνους τους…ΒΡΩΜΟ-ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ του Βορρά με τάσεις…ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Και το κάμνετε εσείς αυτό κάνοντας έρωτα πάνω στο κουφάρι, το πολιτικό, του «Εθνάρση» Καραμανλή ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!! Ρε σείς τι αρρωστείες είν’αυτές;;;!!! Ti νεκρομαντεία ειν᾽αυτή;;;!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΗ;;;!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΠΙ ΤΟΙΑΥΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΞ ΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΎΝΘΗΜΑ….

ΠΑΡ’ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!…

Διαβάστε το παρακάτω καλοί μου αναγνώστες να καταλάβετε και το…«ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ Luben.TV!!» το έκαναν ήδη οι…ΙΔΙΟΙ κρεμώντας (αναρτώντας) τέτοιες προδοτικές ανοησίες στο διαδίκτυο που προδίνουν ευθαρσώς πόσο πολύ «αγαπάνε» και «νοιάζονται» την Ελλάδα μας.

Luben.TV, έχετε το νου σας, γιατί ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ….ΛΑΘΟΣ ΣΆΙΤ

Όταν ο εθνάρχης Καραμανλής δίδασκε ότι μάλλον δεν αξίζει να μαλώνεις για το όνομα της Μακεδονίας

Η αμήχανη στιγμή που η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έχει αναγνωριστεί σε ΦΕΚ εδώ και σχεδόν 60 χρόνια

Κώστας Αρβανίτης · 11 Ιανουαρίου 2018

Μπορεί για τους πολεμιστές για το όνομα της Μακεδονίας σε αυτή τη χώρα η κατάσταση με το όνομα της ακατανόμαστης γειτονικής μας χώρας να είναι η μάχη του Blackwater, στο επίπεδο της πραγματικής ζωής όμως τα πράγματα ήταν πάντα μόλις λίγο πιο δραματικά από το Gossip Girl. Eιδικά αυτές τις μέρες που η Μακεδονομαχία είναι το αγαπημένο σπορ για όλο σχεδόν το πολιτικό φάσμα και για διάφορους η μόνη Leonidas γραμμή είναι η στάση Καραμανλή, αξίζει να θυμηθούμε μια πολύ αστεία λεπτομέρεια που εμφανίζεται κάθε τόσο με τη μορφή της “σοκαριστικής αποκάλυψης”.

Βρισκόμαστε στο όχι πολύ μακρινό 1959, κυβέρνηση είναι η ΕΡΕ του Κώστα Καραμανλή του πρεσβύτερου (πωλείται με την ένδειξη “εθνάρχης”) και στα βόρεια η Ελλάδα συνορεύει με μια χώρα που δεν υπάρχει πια: την ενιαία σοσιαλιστική Γιουγκοσλαβία, ηγέτης της οποίας είναι ο στρατάρχης (αντάρτης του Β’ΠΠ) Γιόζιπ Μπροζ, κατά κόσμον Τίτο. Παρότι η Ελλάδα είναι στο ΝΑΤΟ, διάφοροι πολύ πραγματιστικοί λόγοι σπρώχνουν την ελληνική ηγεσία να τα βρει σε ένα βαθμό με τη σοσιαλιστική χώρα, στο έδαφος της οποίας βρισκόταν και η σημερινή Δημοκρατία της Μακεδονίας.

H πραγματικότητα αυτή (η οποία είναι ένα θέμα που δε χωράει εδώ) σφραγίζεται από μια σειρά από συμφωνίες που υπογράφει η δεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας με τη Γιουγκοσλαβία. Μία από τις συμφωνίες ήταν η συμφωνία περί αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων που υπογράφηκε στις 18.06.1959. Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη καλωσορίζει τον αναγνώστη αν κοιτάξει το Άρθρο 7 της σχετικής Εφημερίδας της Κυβερνήσεως:

To κείμενο αυτό υπογράφεται από όλο το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης και φυσικά το πρόσωπο – φετίχ κάθε έλληνα δεξιού: τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Α’. Είμαστε βέβαιοι πως το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας (ένα από τα κράτη που συγκροτούσαν την πρώην Γιουγκοσλαβία) εμφανίζεται και σε κάμποσα άλλα κρατικά έγγραφα των επόμενων δεκαετιών, πολύ πριν το ζήτημα γίνει αιτία εξευτελισμού της χώρας σε όλο τον κόσμο.

Προφανώς το point δεν είναι ότι ο Καραμανλής πρόδωσε / ξεπούλησε / μαχαίρωσε πισώπλατα την Ελλάδα μας όπως έχουν συμπεράνει διάφοροι experts σε ψεκασμένα ακροδεξιά blogs ειδικευμένα εθνικά think tanks, αλλά κάτι ακόμη πιο διασκεδαστικό. To νόημα είναι ότι επί Τίτο η ελληνική κυβέρνηση κατάπιε την de facto αναγνώριση μιας Δημοκρατίας της Μακεδονίας χωρίς πολύ δράμα, επειδή δεν άξιζε να χαλάσει τις σχέσεις της με τη σοσιαλιστική Γιουγκοσλαβία για κάτι τέτοιο.

Αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα που γνωρίζουμε για το ότι η ονομασία των γειτόνων δεν έχει καμία απολύτως σημασία αφού όπως και να’χει μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι. Φυσικά, επειδή ο εθνικισμός είναι ένα από τα καλύτερα life hacks που παίζουν εκεί έξω για να μαζέψεις ψήφους, το 1992 στη Διεθνή Έκθεση Θεσαλονίκης ο Καραμανλής έκανε στροφή 180 μοίρες και δάκρυσε από συγκίνηση όταν τον ρώτησαν για το όνομα της Μακεδονίας.

Μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο τότε το ότι η ισχυρή Γιουγκοσλαβία αντικαταστάθηκε από μικρότερα και πιο αδύναμα κράτη που σκοτώνονταν μεταξύ τους, ένα εκ των οποίων ήταν και η μικρή χώρα με πρωτεύουσα τα Σκόπια, αυτή που λανσάρεται σαν απειλή για τα ελληνικά σύνορα. Μπορεί βέβαια ο Καραμανλής να δάκρυσε γιατί ήταν κι αυτός θαυματουργός σαν τις εικόνες της Παναγίας.

O Kαραμανλής και ο Τίτο

Στα πλαίσια αυτής της συνεννόησης μάλιστα το 1962 υπήρξε και άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών για να μπει το ζήτημα συνολικά στον πάγο (με αναγνώριση φυσικά επί της ουσίας της ονομασίας). Το ζήτημα είναι τελικά ότι όπως απέδειξε πρώτος ο θείος του Κωστάκη Καραμανλή, λίγη καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

Πηγή>>> https://luben.tv/politix/139626

 

#EveningReport #διαπραγματεύσειςγιατοθέματωνΣκοπίων #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό

#Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija(Skopje) #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Λαβρόφ #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό

#EU #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija(Skopje) #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό

#Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #themacedoniannamedispute #Θεσσαλονίκη #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, ΜάθιουΝιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος