Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκαλεί τα Σκόπια….”Μακεδονια”!!! , Putin calls Skopje “Macedonia”!

Ο Vladimir Putin αποκαλεί τα Σκόπια…”Μακεδονια

Putin calls Skopje “Macedonia”! He’s done this on more than one occasion, too!

Greeknewsondemand.Com Προς πάντες τους Πουτινιαρηδες εκεί έξω τους… ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΣ : δεν είπε ο ΠΟΥΤΙΝ ότι παίρνει πίσω την αναγνώριση της ΠΓΔΜ ως 'Μακεδονία'!! Διαβάστε το άρθρο εδω: http://greeknewsondemand.com/2018/01/19/ο-βλαντιμίρ-πούτιν-αποκαλεί-τα-σκόπια/

Posted by John Kountouris on Donnerstag, 18. Januar 2018

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:53, 18 Ιαν. 2018 | JohnKountouris.com

Όσον αφορά μερικά δημοσιεύματα μερικών ελληνικών ιστολογίων που κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την δήθεν αλλαγή στάσης και γνώμης του Πούτιν όσον αφορά την ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑΣΗ ΤΟΥ να αποκαλεί τα Σκόπια…«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΚΑΝΕΝΑ αντίστοιχο αγγλικό κείμενο ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ως τώρα, και κάτι τέτοιο θα το είχαμε ακούσει μέχρι τώρα–ΕΑΝ ήταν αληθινό βέβαια.

Πολλά από αυτά τα ελληνικά μπλόγκ έχουν την τάση να δημοσιεύουν συνέχεια πράγματα σχετικά με την δήθεν «υποστήριξη» του Πούτιν προς την Ελλάδα όσον αφορά τα εθνικά της συμφέροντα, αλλά οι πληροφορίες τους όχι μόνο είναι ΑΒΑΣΙΜΕΣ αλλά αποτελούν και…ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ. Tέτοιες πληροφορίες τις λέμε σήμερα….ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΕΙΣ….FAKE NEWS!

Το ΜΟΝΟ που μαθαίνω εγώ αυτήν την στιγμήν αναφορικά με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις της Ρωσικής κυβέρνησης ως προς το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι:

“Η Ρωσία θα δεχθεί το όνομα που θα συμφωνήσουν τα Σκόπια και η Αθήνα και το οποίο θα συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Πηγή: http://www.novinite.com/articles/187027/Macedonia+Вill+be+a+NATO+Мember%2C+Sergei+Lavrov

Και σύμφωνα με πληροφορίες ΟΛΩΝ των Ελληνικών ΜΜΕ, το όνομα αυτό, οποιασδήποτε συμφωνίας μεταξύ Ελλάδα και Σκοπίων, …ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΔΩ???!!!

Οπότε, ας σταματήσουμε επιτέλους τη διασπορά τέτοιων….ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και ας αρχίσουμε να καταπιανόμαστε με ένα σχέδιο πραγματικά…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΟΦΕΛΙΜΟ για τον Ελληνικό λάο σχετικά με το ίδιο θέμα, κάτι το οποίο μπορεί να ξεκινήσει με το πανεθνικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονική στις 21 του μηνός!

Το πρώτο βίντεο είναι του 2015 και το δεύτερο του 2017 ΔΕΙΤΕ ΤΑ….

#EveningReport #διαπραγματεύσειςγιατοθέματωνΣκοπίων #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό
#Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija(Skopje) #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Λαβρόφ #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό
#EU #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija(Skopje) #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό
#Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #themacedoniannamedispute

Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, ΜάθιουΝιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute