Home Greek News Οι Μυστικές Υπηρεσίες γνώριζαν για τον Βασίλη Παπαδόπουλο από το 2001!

Οι Μυστικές Υπηρεσίες γνώριζαν για τον Βασίλη Παπαδόπουλο από το 2001!

by _
0 comment 138 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ GATE ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

Οι Μυστικές Υπηρεσίες γνώριζαν για τον Βασίλη Παπαδόπουλο από το 2001

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
[email protected]
www.egerssi.gr

Στην Ελεύθερη Ώρα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2017, στο άρθρο μου: “Ο Κοτζιάς, η ΕΥΠ και το Καμμένος-Gate”, δημοσίευα καταγγελίες του πρώην πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα [σ.σ. κατά τον Πάνο Καμμένο πράκτορα της ΜΙΤ (;;;)] για την εταιρεία “Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ” του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, τον οποίο ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε ως μεσάζοντα στην υπόθεση της πώλησης όπλων (βλημάτων του ελληνικού στρατού ξηράς και αεροπορίας) στη Σαουδική Αραβία!
Για το ζήτημα αυτό, ως γνωστόν, έχει κάνει επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή η Αξιωματική Αντιπολίτευση του κόμματος της ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν έγινε καμιά διακρατική συνεργασία μεταξύ Ελλάδος – Σαουδικής Αραβίας, εμπλέκοντας στην υπόθεση και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις… θα κωφεύσουν τα ΜΜΕ;

Αυτές οι καταγγελίες του Μανώλη Χατζησάββα, ερέθισαν προφανώς, άλλη αξιόπιστη και πολύ καλά γνωρίζουσα πηγή μου, ώστε να μου ζητήσει να δημοσιεύσω τα όσα συνταρακτικά και ταυτόχρονα αποκαλυπτικά θα διαβάσετε!
Ωστόσο, θα περιμένουμε τους “φωστήρες” των ελληνικών ΜΜΕ να δείξουν το υπόλοιπο της όποιας ευαισθησίας τους – αν τελικά υπάρχει – και να δώσουν μεγαλύτερη δημοσιότητα σε αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις! Θα περιμένουμε να δούμε και τις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας!
Οι οποίες αποκαλύψεις, αφορούν διαβαθμισμένα έγγραφα των Μυστικών Υπηρεσιών της Πατρίδος μας (2001) και για τα οποία είχε ενημερωθεί ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Άκης Τσοχατζόπουλος, μεταξύ των άλλων!
Βεβαίως οι ευθύνες δεν απαλλάσσουν τους σημερινούς κυβερνήτες Τσίπρα και Καμμένο! Ιδιαίτερα τον σημερινό ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος το 2001 ήταν Πρόεδρος Επιτροπής της Βουλής για την ασφάλεια και την συνεργασία στη Μεσόγειο, καθώς επίσης, ήταν Πρόεδρος διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής (2006-2007)!

Πρώτο συνταρακτικό ντοκουμέντο…

Πάμε τώρα στο διαβαθμισμένο έγγραφο του 2001 με θέμα: “Πληροφορίες για παράνομη διακίνηση πυροβόλων όπλων – πυρομαχικών”!
Από έρευνες που ενήργησε η υπηρεσία μας, διαπιστώθηκαν τα κάτωθι:
α) Η αναφερόμενη εταιρεία “Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ” με έδρα την Αξιούπολη Κιλκίς και υπεύθυνο τον Παπαδόπουλο Βασίλειο του Ηλία, πράγματι διακινεί – εξάγει όπλα (πιστόλια – αυτόματα) και πυρομαχικά – πυρίτιδα – εκρηκτικές ύλες – πυροκροτητές κλπ. Σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Ασίας!
β) Συγκεκριμένα ένα φορτίο έφυγε στις 23/2, άλλο ένα στις 6/3 και το τελευταίο στις 16/3 τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της υπηρεσίας μας το πρώτο και το δεύτερο από τ΄ αναφερόμενα φορτία, φέρεται ότι εκφορτώθηκαν στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας και περιείχαν αυτόματα όπλα – πιστόλια και πυρομαχικά όπου οδικώς κατέληξαν στο εργοστάσιο της εταιρείας και στη συνέχεια στον Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών συσκευασμένα σε κοντέινερ και στη συνέχεια φορτώθηκαν σε φορτηγό αεροσκάφος της Ιορδανικής αεροπορικής εταιρείας ALIA. Το εν λόγω αεροσκάφος παρέμεινε φορτωμένο πέντε ημέρες περίπου γιατί είχε προκύψει πρόβλημα σχετικά με την έκδοση της επιταγής από την τράπεζα του παραλήπτη.
γ) Μετά τη διευθέτηση του προβλήματος, αναχώρησε για Αμμάν και στη συνέχεια για Ντόχα του Κατάρ στον Περσικό Κόλπο. Εκεί άφησε ένα μέρος του φορτίου και στη συνέχεια αναχώρησε για Μπανγκόκ όπου και ο τελικός προορισμός του υπόλοιπου φορτίου!
δ) Τα αναφερόμενα φορτία που προήλθαν από Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, φέρονται ότι διακινούνται από τη Βουλγαρική Μαφία σε συνεργασία και με Τσετσένους όπου πιθανόν να εμπλέκεται και κατάστημα Ελληνικής Τράπεζας στη Σόφια.
ε) Το τρίτο φορτίο φέρεται ότι έχει προέλευση το Σεράγεβο και ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο με αεροσκάφος του ίδιου τύπου της συγκεκριμένης εταιρείας.
στ) Μέρος του φορτίου που ξεφορτώνεται στη Ντόχα του Κατάρ, φέρεται ότι φορτώνεται σε καράβι με πιθανό προορισμό τη Γάζα και το Λίβανο μέσω του Σουέζ και παραλήπτες τους Παλαιστινίους και την Ισλαμική οργάνωση HAMAS. Το φορτίο που ξεφορτώνεται στη Ντόχα με προορισμό τους Παλαιστινίους και τη HAMAS, κυρίως περιέχει μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών και πυροκροτητών.
Παρακολουθούμε το θέμα και κάθε νεώτερο στοιχείο θα αναφέρουμε έγκαιρα!

Δεύτερο συνταρακτικό ντοκουμέντο…

Μετά από μικρό χρονικό διάστημα (εντός του 2001) έχουμε το δεύτερο διαβαθμισμένο έγγραφο με θέμα: «Πληροφορίες για διακίνηση πυρομαχικών από την ΑΕ “Ολυμπιακή Βιομηχανία”»!
Σε εκτέλεση των πρόσθεν σχετικώς από τη συνεχιζόμενη έρευνα της υπηρεσίας μας διαπιστώθηκαν τα κάτωθι νεώτερα στοιχεία:
H αναφερόμενη στο θέμα εταιρεία εξακολουθεί να διενεργεί εξαγωγικό εμπόριο όπλων και πυρομαχικών σε χώρες της Μ. Ανατολής και της Ασίας.
Ένα μεγάλο φορτίο των όπλων (αυτόματα – πιστόλια – πυρομαχικά – εκρηκτικές ύλες – πυροκροτητές κλπ.) προέρχονται από την Βουλγαρία και φορτώνονται στην Φιλιππούπολη σε συνεργασία με στελέχη …… της εταιρείας “KINTEX”.
Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου Αερολιμένα των Σπάτων, διακόπηκε και η μεταφορά μέσω Αθηνών και από τούδε και στο εξής η διακίνηση των φορτίων γίνεται μέσω του Αεροδρομίου της Ανδριανουπόλεως με την Ιορδανική αεροπορική εταιρεία ALIA, ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο που ακολουθείτο και από την Αθήνα. Το τελευταίο φορτίο έφυγε στις 4/5 τρέχοντος έτους.
Παρακολουθούμε το θέμα και κάθε νεώτερο στοιχείο θα αναφέρουμε έγκαιρα!

Εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο όπλων και η Βουλγαρία;;

Στα όσα συνταρακτικά σας αποκαλύπτουμε σήμερα, θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στην εμπλοκή της Βουλγαρίας στην διακίνηση αυτού του βαρέως οπλισμού, που δεν γνωρίζουμε πότε σταμάτησε!
Από την πηγή μας λοιπόν, συνήθους αξιοπιστίας, μάθαμε πως:
Η κρατική βουλγαρική εταιρεία “KINTEX” είχε διασπασθεί σε μικρές ιδιωτικές εταιρείες και ενεργούσε εκτεταμένο λαθρεμπόριο όπλων, καθώς και ανάλογα πυρομαχικά, κυρίως σε Αφρικανικές χώρες και συγκεκριμένα στην Αγκόλα!
Τα αναφερόμενα όπλα κατασκευάζονταν στην βουλγαρική πολεμική βιομηχανία στο SOROT. Η εξόφληση γίνεται σε ακατέργαστο διαμάντι που κατατίθεται από την Αγκόλα σε τραπεζικές θυρίδες στην Αμβέρσα!
Για το όλο θέμα είχε γίνει μυστική καταγγελία στον ΟΗΕ όπου θεωρητικά διερευνήθηκε η υπόθεση συμμετοχής της Βουλγαρίας σε λαθρεμπόριο όπλων! Θέμα που γνώριζαν και οι Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας!
Παραμένει άγνωστο, τι απέδωσε αυτή η έρευνα του ΟΗΕ!

Η Βουλγαρία που δεν φαίνεται, αλλά είναι απειλή…

Θα μου πείτε γιατί στάθηκα σε αυτό το σημείο! Σας απαντώ, επειδή η Βουλγαρία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην οριστική απόδοση του ονόματος των Σκοπίων!
Επειδή, σε 200 χιλιάδες Σκοπιανούς τους έχει αποδώσει τη βουλγαρική υπηκοότητα!
Επειδή, στην Ελλάδα ζουν περί τις 500 χιλιάδες Βούλγαροι, που κάποιοι από αυτούς ζουν με ληστείες και κλοπές!
Επειδή, η Βουλγαρία δεν έχει πάψει να σκέφτεται την πρόσβασή της στην θάλασσα!

Εμείς διεκδικούμε τα Σκόπια…

Να θυμίσουμε πως, ο Βασίλειος Παπαδόπουλος το 2014 καταδικάστηκε τελεσίδικα με την απόφαση 517/2014 για λαθρεμπόριο όπλων και του επιβλήθηκε πρόστιμο αξίας 342 χιλιάδων ευρώ για υποτιμολογήσεις και διαφυγόντες φόρους!
Η κυβέρνηση δεν τα γνώριζε αυτά; Δεν έχουν ευθύνες πολιτικοί αξιωματούχοι των εγκληματικών ενεργειών της εταιρείας “Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ” του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου; Αυτοί θα αποφασίσουν για την απόδοση του όρου “Μακεδονία” στη γείτονα χώρα;
Ωστόσο, αν οι επυλίδες σλάβοι των Σκοπίων θεωρούν  ότι οι Βασιλείς της Μακεδονίας Φίλιππος ο Β΄ και  Μέγας Αλέξανδρος είναι δικοί τους, αν φαντάζονται ότι είναι απόγονοι του Λευκίππου, του Δημοκρίτου και του Αριστοτέλους, αν ντρέπονται, που είναι σήμερα αναγκασμένοι να ομιλούν μία ξένη γλώσσα (την σλαβική βουλγαρική) αντί της Ελληνικής, αν συμβαίνουν όλα αυτά, τότε είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και γι αυτό εμείς τους διεκδικούμε …!
Αυτή είναι ΕΘΝΙΚΗ θέση κύριοι της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!
Μετά ταύτα, επανέρχομαι!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr