Home Greek News Όταν ο Τζίμης ο…ΕΛΛΗΝΑΣ (“Jimmy the Greek”) μίλησε πριν χρόνια για μια προεδρία του…ΤΡΑΜΠ…!!!…

Όταν ο Τζίμης ο…ΕΛΛΗΝΑΣ (“Jimmy the Greek”) μίλησε πριν χρόνια για μια προεδρία του…ΤΡΑΜΠ…!!!…

by _
0 comment 160 views

Όταν ο Τζίμης ο…ΕΛΛΗΝΑΣ (“Jimmy the Greek”) μίλησε πριν χρόνια για μια προεδρία του…ΤΡΑΜΠ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14 Ιαν. 2018, 11:37πμ

Ο James George Snyder Sr. (γεννημένος ο Δημήτριος Γεώργιος Συνοδονός, 9 Σεπτεμβρίου 1918 – 21 Απριλίου 1996), γνωστός και ως “Jimmy the Greek” (Ο Τζίμης ο Έλληνας, και ΉΤΑΝ όντως ΕΛΛΗΝΑΣ!), ήταν πολύ γνωστός Αμερικανός αθλητικός σχολιαστής και μεγάλος πράκτωρ ενός πρακτορείου στοιχημάτων του Λας Βέγκας.

Ο Συνοδονός γεννήθηκε στη πόλη Steubenville του Οχάιο. Σύμφωνα με τον νεκροψία του που δημοσιεύθηκε στην New York Times στις 22 Απριλίου 1996, οι ρίζες της οικογένειάς του είναι από το χωριό Θολωποτάμι στο νησί της Χίου στο Αιγαίο. Ως έφηβος στο Οχάιο, γνωρίστηκε με πολλούς bookmakers, στοιχηματζήδες δηλαδή.

Στις 16 Ιανουαρίου 1988 απολύθηκε από το μεγάλο κανάλι CBS (όπου ήταν τακτικός σχολιαστής στο πρόγραμμα “NFL Today” από το 1976) αφού σχολίασε στον δημοσιογράφο του καναλιού WRC-TV Ed Hotaling, στο εστιατόριο Duke Zeibert της Ουάσινγκτον, ότι Αφροαμερικανοί ήταν, τουλάχιστον εν μέρει, φυσικά ανώτεροι αθλητές επειδή εκτράφηκαν για να παράγουν ισχυρότερους απογόνους κατά την περίοδο της δουλείας στις ΗΠΑ!

Είπε συγκεκριμένα:

O μαύρος είναι ένας καλύτερος αθλητής –επειδή εκτράφηκε (ανατράφηκε δηλαδή) έτσι- λόγω των ψηλών μηρών και μεγάλων μηρών του που φτάνουν μέχρι την πλάτη του. Αυτά μπορούν να πηδήξουν ψηλότερα και να τρέξουν γρηγορότερα λόγω των μεγαλύτερων μηρών τους. Ο μαύρος έχει εκτραφεί για να είναι ο καλύτερος αθλητής επειδή αυτό χρονολογείται από τον Εμφύλιο Πόλεμο οπότε, κατά τη διάρκεια του εμπορίου σκλάβων, ο ιδιοκτήτης σκλάβων θα έφερνε ένα μεγάλο μαύρο για τη γερή του γυναίκα (να την «πηδήξει» δηλαδή), ώστε να μπορεί να έχει ένα μεγάλο μαυρόπουλο.

Στο ακόλουθο βίντεο, βλέπουμε τον Τζίμη ως φιλοξενούμενο στη δημοφιλή εκπομπή “The David Letterman Show” και μιλάει για τον Ντόναλντ Τράμπ λέγοντας ότι εάν ο Τράμπ έβαλλε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 1987, θα τις σάρωνε τις εκλογές!

https://www.youtube.com/watch?v=AndhxIRiq3o

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr