Home Greek News «ΕΒΡΑΙΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ». ΟΤΑΝ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

«ΕΒΡΑΙΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ». ΟΤΑΝ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

by _
0 comment 222 views

«ΕΒΡΑΙΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ». ΟΤΑΝ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο εκλιπών Τζίμης Πανούσης κάθε άλλο παρά απολιτίκ ήταν στην μακρά του πορεία στη Τέχνη.

Σήμερα θα σας θυμίσουμε μια από τις σημαντικότερες πολιτικές παρεμβάσεις του που έκαναν μέχρι και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ) να στείλει επιστολές διαμαρτυρίας στην τότε Κυβέρνηση.

‘Όλα έγιναν το καλοκαίρι του 2009 όταν η ελληνική εβραϊκή κοινότητα εξέφρασε την διαμαρτυρία και ενόχλησή της από την αφίσα της τότε μουσικής παράστασης του Τζίμη Πανούση, στην οποία απεικονίζεται το άστρο του Δαβίδ να περιπλέκεται με την ναζιστική σβάστικα.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ) έστειλε επιστολές προς τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και προς τον γ.γ. Θρησκευμάτων, εκφράζοντας την ενόχληση του και σημειώνοντας ότι «η απεικόνιση επί της εν λόγω αφίσας προσβάλλει βάναυσα τόσο την ίδια τη θρησκεία μας όσο και τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας θυμάτων του Ολοκαυτώματος».

Ζητά «τις κατά την κρίση τους ενέργειες για το θέμα της επαίσχυντης αφίσας» ενώ ζητά και από τις δημοτικές αρχές στις περιοχές όπου έχει αναρτηθεί η αφίσα να την απομακρύνουν.

Στη συνέντευξη του λίγες ημέρες νωρίτερα στον ραδιοσταθμό Δίεση 101,3 ο Τζίμης Πανούσης ερωτώμενος σχετικά με τη λέξη «εβραιοναζήδες» και την αφίσα είχε πει ότι δεν αναφέρεται στους λαούς αλλά στην πολιτική και είχε χαρακτηρίσει τη Λωρίδα της Γάζας, μεγαλύτερη φυλακή από το Νταχάου.

«Οι λαοί δεν φταίνε, όπως δεν φταίνε και όλοι οι Γερμανοί για το ναζισμό», είχε πει.

Η επίμαχη αφίσα του Τζίμη Πανούση:

p.txt

Το νέο «επεισόδιο» παίχτηκε στις 5 Ιανουαρίου 2009 όταν ο Τζίμης Πανούσης μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή «Δούρειος Ήχος» προχώρησε σε σφοδρότατη επίθεση κατά των Εβραίων:

Διαβάστε τι είχε πει:

Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο οΣιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα

σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι σιωνιστές

Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;

Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οιαμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
Ναζίσιωνιστές θα πεθάνουν αγάμητοι «γελια» φιδάκια

Ακούστε όλη την εκπομπή εκείνης της ημέρας:

Τζίμυ Πανούσης – Δούρειος Ηχος της 5/1/2009

Εδώ ακούστε το αντιμασονικό τραγούδι που ερμήνευσε μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr