Home Greek News Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένε, ακούτε; – ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένε, ακούτε; – ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

by _
0 comment 127 views

Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένε, ακούτε; 

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 

-του κ Παναγιώτη Αποστόλου

Με τον Μιχάλη Βάρδα συμπορευθήκαμε επί χρόνια στον ΛΑ.Ο.Σ! Τον πατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ πριν τον καταντήσουν Καρατζαφέρης, Βορίδης και Γεωργιάδης ένα Νεοταξικό και μεγαλοαστικό κόμμα! Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ο Μιχάλης Βάρδας, Αναπληρωτής του η αφεντιά μου επί μια 4ετία! Την εποχή που το κόμμα από τα πενιχρά ποσοστά, καταξιώθηκε με την δις είσοδο του κόμματος στην ελληνική Βουλή και δις στην ευρωβουλή! Την εποχή που εμείς είχαμε την οργάνωση του ΛΑ.Ο.Σ στα χέρια μας!

Πατριώτης, που τον πατριωτισμό του τον έχει στην κορυφή των αξιών του, ο Μιχάλης! Έτσι, δεν μπορούσε να μην απαντήσει σε ανάρτηση στο διαδίκτυο για το οριστικό όνομα της γείτονας χώρας, που το πολιτικό μας Σύστημα θέλει να ξεπουλήσει τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς!

Απάντηση, που θα έπρεπε να διαβάσουν οι Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος! Ίσως βρουν χρήσιμα επιχειρήματα, στις πιέσεις που δέχονται από τις ΗΠΑ!

Διαβάστε περισσότερα»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr