Home Greek News ΣΙΔΗΡΑ ΑΣΠΙΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΒΡΟΝΤΕΡΟ ”ΟΧΙ” 81,9% ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! Δημοσκόπηση Real News που ρίχνει Κυβερνήσεις, Majority of Greeks say no to Skopje being named Macedonia

ΣΙΔΗΡΑ ΑΣΠΙΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΒΡΟΝΤΕΡΟ ”ΟΧΙ” 81,9% ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! Δημοσκόπηση Real News που ρίχνει Κυβερνήσεις, Majority of Greeks say no to Skopje being named Macedonia

by _
0 comment 155 views

ΣΙΔΗΡΑ ΑΣΠΙΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΒΡΟΝΤΕΡΟ ”ΟΧΙ” 81,9% ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! Δημοσκόπηση Real News που ρίχνει Κυβερνήσεις…

   Ο μεγάλος εθνικός, δημοσιογραφικός και τώρα πια πολιτικός αγώνας που διεξάγουμε ανελλιπώς από το 1991 στο Σκοπιανό, δεν πήγε χαμένος. Μέσα στις καρδιές των Ελλήνων, όσο κι αν μοιάζουν αδιάφοροι, “κλεισμένοι”, “τελειωμένοι” ή “παράλυτοι”, καίει ατόφια η φλόγα της αλήθειας, της ιστορίας και της φιλοπατρίας! Καίει ανέσπερη η φωτιά των εθνικών δικαίων και του εθνικού φιλότιμου!
  Σε μια εποχή που έχουν πέσει τα προσωπεία κομμάτων και ιδεολογιών και καθημερινά αναζητούνται πια άφθαρτες αξίες και ιδανικά, ρίζες ζωογόνες και γάργαρα νερά, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία αναδεικνύονται για άλλη μια φορά αγκωνάρια ουρανοθέμελα του Γένους!
 Παρά την πολεμική, παρά την λήθη, παρά τον λανθασμένο δρόμο της νεολαίας, παρά τις κομματικές ψευτοϊδεολογίες, η Σημαία του Σταυρού, της Ιστορίας, του Μεγαλέξανδρου και των Μακεδονομάχων, κυματίζει ακόμη ελεύθερα και περήφανα στην ψυχή των Ελλήνων!
 Αυτό αποδεικνύει η συνταρακτική Δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Χριστουγεννιάτικη Real News (23-12-2017) και έρχεται πράγματι ως δώρο ανακούφισης σε όλους εμάς εδώ στην Ελλάδα και σε όλους όσους μοχθούν για το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα σε ολόκληρη την οικουμένη, Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Αφρική! Γιατί; Επειδή η Δημοσκόπηση λέει κάτι που αποτελεί “βόμβα” στο πολιτικό σύστημα της φθοράς και της διαφθοράς αξιών, ιδανικών και πολιτών!
 ΒΡΟΝΤΕΡΟ “ΟΧΙ” ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 81,9% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Η Δημοσκόπηση της Real News φανερώνει λοιπόν ότι το 81,9% των σημερινών, μνημονιοπληγέντων Ελλήνων, δεν δέχεται να δοθεί στα Σκόπια καμία απολύτως ονομασία με τον όρο “Μακεδονία”!
 Δηλαδή το 81,9%, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, λέει ένα βροντερό “ΟΧΙ” στην άθλια “Σύνθετη Ονομασία”, που ετοιμάζουν επί χρόνια παρασκηνιακά ξένοι και ντόπιοι, στην μεγαλύτερη σύγχρονη εθνική προδοσία μετά εκείνη της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο μας!
   Το 10,1% “δεν ξέρει ή δεν απαντά”, ενώ μόλις ένα ελαχιστότατο 8% συμφωνεί με “Σύνθετη Ονομασία”…
 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ


    Το 81,9%, μετά από 26 χρόνια, είναι τεράστιο ποσοστό! Είναι τεράστια Νίκη! Είναι συγκλονιστικό ποσοστό, όταν κάποιοι μας έλεγαν πως “σε 10 χρόνια θα ξεχνούσαμε!
    Το 81,9%, είναι ποσοστό – σεισμός! Ποσοστό που ρίχνει Κυβερνήσεις, όπως έχουμε αποδείξει περίτρανα εδώ στη Μακεδονία, τη μία και μόνη, την αιώνια ελληνική και ασυμβίβαστη!
   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ* νιώθει απόλυτα δικαιωμένο και απόλυτα συγκινημένο από έναν λαό που αποδεικνύει πως παραμένει ελληνικός και υπέροχος!
   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*, είναι το σύγχρονο σπαθί του Μεγαλέξανδρου και όπως υποσχέθηκε έρχεται όχι μόνο για να διαλύσει μια και καλή με την ονομασία του τη διεθνή προπαγάνδα των Σκοπίων, αλλά και για να κόψει αποφασιστικά όλους τους “Γόρδιους Δεσμούς” που δένουν την Ελλάδα μας χειροπόδαρα!
 
   Καλούμε τον Ελληνισμό μαζί μας! Πλάι μας! Μαζί με τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Πίστης και της Ιστορίας μας! (δείτε εδώ)
 
   Διότι ο Ελληνισμός προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει! Και σύντομα θα λάμψει δυνατά ξανά στην Οικουμένη!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr