Home Greek News Οι Anonymous Greece «έντυσαν» τον Ερντογάν γυναίκα! (Εικόνες), Greek Anonymous portrays Erdogan as a woman

Οι Anonymous Greece «έντυσαν» τον Ερντογάν γυναίκα! (Εικόνες), Greek Anonymous portrays Erdogan as a woman

by _
0 comment 108 views

Οι Anonymous Greece «έντυσαν» τον Ερντογάν γυναίκα! (Εικόνες)

«Επίθεση» κατά της τουρκικής κυβερνητικής ιστοσελίδας kazimkarabekir.bel.tr πραγματοποίησαν οι Έλληνες Anonymous.

Με αυτό τον τρόπο απάντησαν στην χθεσινή κίνηση των Τούρκων χάκερ να παρουσιάσουν ως «χακαρισμένη» την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων.

Οι Anonymous Greece χλευάζουν τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο μήνυμα τους στην ιστοσελίδα, οι Anonymous Greece αναφέρουν: «Ερντογάν, όλα τα μέλη των Anonymous και όλοι οι χάκερ στρέφονται εναντίον σου! Είσαι ψεύτης!» φροντίζοντας να τον «βάψουν» στα χρώματα του Gay Pride.

Στην παραμορφωμένη φωτογραφία το φόντο της ήταν μία κυματίζουσα σημαία του gay pride και τη συνόδευσαν με λεζάντα: «Είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας περήφανος gay».

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Οι Anonymous Greece φαίνεται ότι είχαν αρκετή διάθεση και έχουν ανεβάσει σειρά φωτογραφιών με τον παραμορφωμένο Ερντογάν ως «βαμπίρ» με τη λεζάντα: «Γεια σας είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας γέρος ψεύτης», ενώ σε μία άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να βγάζει τη μάσκα ενός γενειοφόρου τζιχαντιστή και με τη λεζάντα: «Ο Ερντογάν βοηθά τους Κούρδους εναντίον του ISIS; Όχι, ο Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και βοηθά το ISIS. Ερντογάν είσαι ψεύτης»

Στην  ιστοσελίδα πρώτο πρώτο φιγουράρει το δικό τους μήνυμα με το σύμβολό τους και το οποίο αναφέρει: «Ερντογάν, όλα τα μέλη των Anonymous και όλοι οι χάκερ είναι εναντίον σου! Είσαι ψεύτης!»

Μάλιστα, οι Anonymous Greece στο Facebook τους παραπέμπουν στην τουρκική ιστοσελίδα για να «θαυμάσουν» οι διαδικτυακοί χρήστες όλο το έργο τους!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr