Home Greek News Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

by _
0 comment 501 views

Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

Ιδού οι Ναϊτες οι…ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, της….ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΣ που είναι οι…ΔΙΑΔΟΧΟΙ εκείων του Μεσαίωνος…!!!…

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ έδωσε τη νομική ιδιοκτησία και τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λονδίνο…

Όμως, είχε δίκιο η…ΜΠΈΤΥ η Μπαζιάνα τις προάλλες όταν είπε «Ο Τσίπρας πήρε τη κυβέρνηση αλλά ΟΧΙ την…ΕΞΟΥΣΙΑ», μιας και η …ΕΛΛΑΣ η…ΣΗΜΕΡΙΝΗ ανήκει ΚΙ ΑΥΤΗ στο ίδιο κέντρο εξουσίας και τούτο μάλλιστα από ιδρύσεως του νεοσύστατου κράτους της Ελλάδος…ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…!!!…

Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν μακροχρόνια…ΑΠΑΤΗ εις βάρος πάντων των εθνών παίζουν ουχί μόνον οι κυβερνώντες και οι τραπεζίτες του οίκου των Ρότσιλντ μέσω των κεντρικών τραπεζών, αλλά και…ΟΛΟΙ οι μεγάλοι δικηγορικοί σύλλογοι μιας και εξυπηρερούν την δομή την…ΕΤΑΙΡΙΚΗ/ΝΟΜΙΚΗ της κάθε κυβερνήσεως του κάθε ένθους εκεί έξω που διευθύνεται…ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΕΣ αυτής της απάτης των Ιλλουμινάτι οι…ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ της… «Δικαιοσύνης», ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..!!!…

Εύρηκα όμως τη λύση κι η λύση είμαι…ΕΓΩ!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ…ΟΜΩΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΑΝ…ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ….!!!…

Το ακόλουθο άρθρο ισχύσει τόσο στην περίπτωση των ΗΠΑ, όσο και του Καναδά, της Αυστραλίας καθώς και κάθε άλλης χώρας στον δυτικό κόσμο που βρίσκεται κάτω από την εκουσία του…ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…!!!….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντελες | 19:07, 06 Ιαν. 2018 |

Αυτοί που κατέχουν τους νόμους κατέχουν και τις τράπεζες. Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες είναι οι ιδιοκτήτες των εταιρειών. Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες και τις εταιρείες κατέχουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες και τις εταιρείες και τα μέσα ενημέρωσης διαθέτουν και τις….κυβερνήσεις. Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες και τις εταιρείες και τα μέσα ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις έχουν στην κατοχή τους και τον….κόσμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ!

Ο Ναός του Στέμματος (The Crown Temple) στο κέντρο του Λονδίνου ανήκει στον οίκο των Ρότσιλντ.

Ποιος κατέχει πραγματικά τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Βρετανία, την Ιρλανδία και πολλά άλλα; Ποια νομική συντεχνία (αδελφότης) ίδρυσε το σύστημα του Κοινού Δικαίου στον κόσμο και την υπακοή σε αυτό από όλα τα έθνη;

Η κυβέρνηση και το «νομικό» σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών ελέγχεται από το «Στέμμα». Το Στέμμα δεν είναι μόνο ο Βρετανός μονάρχης, όπως πιστεύεται ευρέως, αλλά είναι η «Πόλις», ένα κράτος μιας ανεξάρτητης νομικής συντεχνίας (αδελφότητος) στο Λονδίνο. Με τη σειρά της, η «Πόλις» ή το «Στέμμα» είναι πραγματικά η Εκκλησία των Ιπποτών του Ναού (the Knights Templar Church), επίσης γνωστή ως ο Ναός του Στέμματος (the Crown Temple or Crown Templar), και αυτή βρίσκεται μεταξύ της οδού Fleet Street και του Embankment (επιχώματος δηλαδή) της Βικτώριας (Victoria Embankment).

Οι χώροι του Nαού είναι επίσης το σπίτι των γραφείων του Στέμματος στην οδό Crown Office Row. Ο Ναός του Στέμματος ελέγχει το παγκόσμιο «νομικό» σύστημα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, επειδή όλες οι Bar Associations (οι μεγάλοι τους Δικηγορικοί Σύλλογοι) είναι φραντσάιζ (δικαιοχρησίες) του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου στα Inns of Court στο Crown Temple (στον Ναό του Στέμματος ή στα Πανδοχεία της Αυλής του Ναού του Στέμματος) με έδρα τη οδό Chancery Lane στο Λονδίνο. Όλοι οι σύλλογοι των δικηγόρων είναι franchises (φραντσάιζ) του Crown (Στέμματος δηλ.) και όλοι οι δικηγόροι Bar (που ανήκουν δηλαδή στους δικηγορικούς συλλόγους) σε ολόκληρο τον κόσμο δεσμεύονται με επίσημο όρκο στο Ναό, παρόλο που δεν τους λένε ότι είναι αυτό που πράττουν.

Οι “αναγνωρισμένοι” δικηγόροι των δικηγορικών συλλόγων (Bar Associations) πρέπει να τηρούν τον όρκο τους, τη δέσμευση και τους όρους υπακοής στο Ναό του Στέμματος, αν πρόκειται να “κληθούν εις το Μπάρ (Bar)” και να ασκήσουν το επάγγελμα ενός δικηγόρου οπουδήποτε στον κόσμο. Στα Αγγλικά ο όρος «δικηγορικός σύλλογος» είναι “Bar Association”, δηλαδή, παλιά καθώς και σήμερα, όταν ο βασιλεύς της Αγγλίας πήγαινε να συναντηθεί με τους Εβραίους τραπεζίτες (Ρότσιλντ κτλ.) εις την περιοχήν του Στέμματος για να διεξαγάγουν κάποιας μορφής μπίζνα, τους συναντούσε πάνω από το μεγάλο…ΜΠΑΡ που ήταν σαν μια αίθουσα μιας μυστικής λέσχης! Το…ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ! Ο «κυβερνών» μονάρχης υπόκειται επίσης στο Ναό του Στέμματος και τούτο από τη βασιλεία του βασιλέως Ιωάννου από τον 13ο αιώνα, όταν η βασιλική κυριαρχία μεταφέρθηκε στο Ναό του Στέμματος και, μέσω αυτής, στη Ρωμαϊκή Εκκλησία!

Ο βασιλιάς Ιωάννης (1167-1216) είναι το κλειδί αυτής της ιστορίας. Ήταν στο Chancel, ή Chancery, του Crown Inner Temple Court (της Αυλής του Εσωτερικού Ναού του Στέμματος δηλ.) οπότε, τον Ιανουάριο του 1215, ο βασιλιάς Ιωάννης ευρισκόταν αντιμέτωπος με τα αιτήματα των Άγγλων βαρόνων για να επιβεβαιωθούν τα δικαιώματα που κατοχυρώνονται στη Magna Carta (Μάγνα Κάρτα). Όταν υπέγραψε την Μάγκνα Κάρτα το 1215 η ιστορική προπαγάνδα που προωθείται γύρω από αυτό, λέγει ότι αυτό ήταν ένα γεγονός που επέκτεινε τις ανθρώπινες ελευθερίες, αλλά στην πραγματικότητα, η υπακοή στην θέσπιση του κοινού δικαίου από το Στέμμα, ήταν πολύ διαφορετική.

Ο συγγραφέας John Babet γράφει:

«Η εκκλησία του Ναού (The Temple Church) χτίστηκε από τους Ιππότες του Ναού (ή Ναΐτες) σε δύο μέρη, δηλαδή: την Στρογγυλή Εκκλησία (The Round Church) που αφιερώθηκε το 1185 και ακολούθησε το παράδειγμα της κυκλικής εκκλησίας του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ! Το Chancel χτίστηκε το 1240.

»Η Εκκλησία του Ναού εξυπηρετεί τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους Μεσαίους Ναούς και βρίσκεται μεταξύ της οδού Fleet Street και της Victoria Embankment στον ποταμό Τάμεση. Στις εγκαταστάσεις του στεγάζονται επίσης τα Γραφεία του Στέμματος στην οδό Crown Office Row.

«Αυτή η “Εκκλησία” του Ναού βρίσκεται εκτός κάθε κανονικής δικαιοδοσίας. Ο Κύριος του Ναού διορίζεται και παίρνει τη θέση του με σφραγισμένο (μη δημόσιο) δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χωρίς επαγωγή ή θεσμό.»

Οι Ιππότες του Ναού (ή Ναΐτες)

Πώς λοιπόν συνδέονται τελικά αυτές οι τρεις πόλεις; Πρέπει πρώτα να επιστρέψουμε στους Ιππότες του Ναού και την αρχική τους κυριαρχία 200 ετών.

Οι Ιππότες του Ναού κλήθηκαν για πρώτη φορά Οι Φτωχοί Σύντροφοι του Χριστού και του Ναού του Σολομώντος” (“the Poor Fellow-Soldiers of Christ and the Temple of Solomon”)

Πρόκειται για έναν κατάφωρα παραπλανητικό τίτλο, λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο πλούτο και τη δύναμη των Ναϊτών, οι οποίοι διηύθυναν 9.000 αρχοντικά σε ολόκληρη την Ευρώπη και κατείχαν όλους τους μύλους και τις αγορές.

Ήταν οι Ναΐτες που εξέδωσαν τα πρώτα χαρτονομίσματα για δημόσια χρήση στην Ευρώπη, δημιουργώντας το πρώτο τραπεζικό σύστημα fiat (με βάση δηλαδή τα διατάγματα του Βασιλέως σχετικά με την κοπή του νομίσματος) που γνωρίζουμε σήμερα.

Στην Αγγλία, οι Ναΐτες καθιέρωσαν την έδρα τους σε ένα ναό του Λονδίνου, ο οποίος εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα ονομάζεται…the Temple Bar που αναφέραμε νωρίτερα! Όπως έγραψα, αυτό βρίσκεται στην Πόλη του Λονδίνου, μεταξύ των οδών Fleet Street και Victoria Embankment. Το προαναφερθέν “Στέμμα”, για να είμαστε ακριβείς, είναι η εκκλησία των των Ιπποτών του Ναού, γνωστή και ως ο…Ναός του Στέμματος.

Είναι ο Ναός του Στέμματος που ελέγχει το νομικό / δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ, του Καναδά και πολλών άλλων χωρών. Όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι συνδέονται άμεσα με τον Διεθνή Δικηγορικό Σύλλογο και τα Inns of Court at Crown Temple (τα Πάνδοχεία της Αυλής του Ναού του Στέμματος) που βρίσκεται στο Crown Temple (τον Ναό του Στέμματος δηλ.) της Πόλεως του Λονδίνου.

Κάθε φορά ακούτε που κάποιον να αναφέρεται στον δικηγορικό σύλλογο, τον μεγάλο δηλαδή, τον Bar Association, μιλάει για ένα βρετανικό / μασονικό σύστημα που δεν έχει καμία σχέση με την κυριαρχία μιας χώρας ή τα συνταγματικά δικαιώματα του λαού της. Αυτό ισχύει ΠΑΝΤΟΥ στον δυτικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ!

Οι «κυβερνήσεις» των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και ολόκληρου του Ηνωμένου Βασιλείου είναι θυγατρικές του Ναού του Στέμματος, όπως και η αμερικανική «κεντρική τράπεζα», η Federal Reserve Bank. Πράγματι, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ελέγχεται από το Ναό του Στέμματος, καθώς και από το παγκόσμιο «νομικό» σύστημα. Οι Bar Associations (οι μεγάλοι δικηγορικοί σύλλογοι) απολαμβάνουν τα φραντσάιζ τους από τα τέσσερα τα Πάνδοχεία της Αυλής του Ναού του Στέμματος (ή τα Πάνδοχεία της Αυλής του Ναού του Μπάρ). Αυτοί είναι: ο Εσωτερικός Ναός, ο Μεσαίος Ναός, το Πανδοχείον του Λίνκολν και το Πανδοχείον του Γκρί (Lincoln’s Inn and Gray’s Inn)–και δεν είναι τίποτα λιγότερο από αποκλειστικές μυστικές οργανώσεις χωρίς καταστατικούς χάρτης ή καταστατικά. Είναι όντως η… μυστική κυβέρνηση. ‘Εχουν εξ ορισμού δικούς τους νόμους.

Ο Εσωτερικός Ναός ελέγχει το φραντσάιζ του νομικού συστήματος για τον Καναδά και τη Βρετανία, ενώ ο Μεσαίος Ναός κάνει το ίδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Βασίλισσα Ελισάβετ η Β’ είναι μέλος και των δύο ναών. Αυτοί οι αποκαλούμενοι «Πεφωτισμένοι» («Illuminati», «Ιλλουμινάτοι») προσπαθούν πάντοτε να ελέγξουν και τις δύο πλευρές οποιασδήποτε κατάστασης.

Έτσι, τουλάχιστον πέντε υπογράφοντες για την Αμερικανική Διακήρυξη Ανεξαρτησίας ήταν δικηγόροι του Temple Bar (του Ναού του Μπάρ) οι οποίοι ορκίστηκαν υπακοή στο Στέμμα!!! Και το σύνταγμά τους δίνει πρώτα την πρώτη εξουσία και τον έλεγχο της αμερικανικής κυβέρνησης στο…Στέμμα και τις τράπεζες της Αγγλίας!!! [Δηλαδή. επίσης στην Αυστραλία, όπου το Στέμμα μπορεί να απομακρύνει τον Πρωθυπουργό ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο και στη Νέα Ζηλανδία, όπου το Στέμμα είναι το απόλυτο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο για όλους.

Ένας άλλος πράκτορας του Μεσαίου Ναού κατά τη διάρκεια του σχηματισμού των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ο Αλέξανδρος Χάμιλτον ο οποίος εδόμησε το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα σύμφωνα με την ατζέντα του Ναού του Στέμματος για τον έλεγχο των νέων Ηνωμένων Πολιτειών (ένα «Κράτος» είναι στην πραγματικότητα νομική οντότητα του Στέμματος – Αποικία!).

Οι Αμερικανοί ξεγελάστηκαν στο να πιστέψουν ότι οι νόμιμες αποικίες του Στέμματος που αποτελούσαν τη Νέα Αγγλία ήταν ανεξάρτητα κράτη-έθνη, αλλά ποτέ δεν ήταν ούτε είναι σήμερα. Ήταν και εξακολουθούν να είναι…Αποικίες του Ναού του Στέμματος, μέσω διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας επιστολών και καταστατικών χαρτών, οι οποίες δεν έχουν ουδεμία νόμιμη εξουσία για να είναι ανεξάρτητες από την διακυβέρνηση και την τάξη του Ναού του Στέμματος. Μια νόμιμη πολιτεία είναι μια Αποικία του Ναού του Στέμματος.

Ούτε ο αμερικανικός λαός ούτε η βασίλισσα της Βρετανίας κατέχουν την Αμερική. Ο Ναός του Στέμματος κατέχει την Αμερική μέσω της εξαπάτησης εκείνων που έχουν ορκιστεί την υποταγή τους με τον όρκο στο Μπάρ του Μεσαίου Ναού (Middle Templar Bar). Οι τραπεζίτες του Στέμματος και οι δικηγόροι του του Μπαρ του Μεσαίου Ναού κυβερνούν την Αμερική μέσω παράνομων συμβάσεων, παράνομων φόρων και εγγράφων συμβάσεων της ψευδούς δικαιοσύνης μέσω της απάτης του χρέους, όλα αυστηρά επιβαλλόμενα από τις εντελώς παράνομες, αλλά και «νόμιμες» διαταγές, τους κανόνες και τους κώδικες των δικαστηρίων του Ναού του Στέμματος τους, δηλαδή, από το λεγόμενο «δικαστικό σώμα» μας στις ΗΠΑ και αλλού. Το ΙΔΙΟ ισχύει ΠΑΝΤΟΥ στον δυτικό κόσμο! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ναός του Στέμματος κατέχει τους τίτλους της γης και τις πράξεις κτημάτων όλης της Βόρειας Αμερικής!!!

Επτά Ναΐτες του Μεσαίου Πανδοχείου (Middle Inn), οι οποίοι δεσμεύθηκαν για την προσήλωσή τους στον Ναό του Στέμματος (συμπεριλαμβανομένου του Αλέξανδρου Χάμιλτον), ήταν μεταξύ των μελών της Συνταγματικής Συνέλευσης που υπέγραψαν το ολοκλήρωσαν το «Αμερικανικό Σύνταγμα» που έδωσε μυστικό έλεγχο στοΛονδίνο. Πόσο συμβολικό είναι ότι αντίγραφα του Αμερικανικού Συντάγματος και της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας κρέμονται στον τοίχο της βιβλιοθήκης του Μεσαίου Ναού στο Λονδίνο! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Άλλωστε, ήταν η δύναμη πίσω από και τα δύο!

Ενώ οι Ναΐτες του Μεσαίου Μπαρ ενορχήστρωναν την ψευδαίσθηση της ελευθερίας των Αμερικανών από την αντιληπτή διακυβέρνηση του βασιλιά Γεωργίου του Γ ‘, ήταν ο ίδιος ο βασιλιάς που ήταν επίσης ένας ορκισμένος μέλος του ίδιου Μεσαίου Ναού!

Το 1776 είναι το έτος που πραγματικά θα ζήσει με εξαπάτηση για όλους τους Αμερικανούς. Είναι η χρονιά που οι Αποικίες του Στέμματος έγιναν νομίμως υποτεταγμένες Πολιτείες του Στέμματος. Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας ήταν ένα…ΝΟΜΙΚΟ, αλλά….ΟΥΧΙ «νόμιμο», έγγραφον. Υπογράφηκε και από τις δύο πλευρές από εκπροσώπους του Ναού του Στέμματος! Από νομική άποψη, ανακοίνωσε την καθεστηκυίαν τάξιν των Αποικιών του Στέμματος σε εκείνη της νέας νομικής ονομασίας που ονομάζεται «Πολιτείες» (“States”) ως άμεσων κτητικών κτημάτων του Στέμματος! Ο αμερικανικός λαός ήταν καταδικασμένος να σκεφτεί ότι εδήλωναν οι ίδιοι τότε νόμιμη ανεξαρτησία από το Στέμμα. Η απόδειξη ότι οι Αποικίες είναι ακόμα στην κατοχή τους Στέμματος είναι η χρήση της λέξης «Πολιτεία» (“State”), όπερ σημαίνει «νομική κατάστασις κατοχής».

Η Βρετανία, η Ιρλανδία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο ανήκουν στη Ρωμαϊκή Εκκλησία

Έτσι οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ελέγχονται από το Στέμμα των Ιππότων του Ναού, ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ όμως κατέχουν το Στέμμα των Ιππότων του Ναού;;; Μα ο….ΠΆΠΑΣ βεβαιώς-βεβαίως και οι..ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ του Ναού του Στέμματος!

Στις 15 Μαΐου 1213, ο βασιλεύς Ιωάννης, που ήταν μαριονέτα των Ναϊτών, υπέγραψε αποτελεσματικά την παράδοση του Βασίλειου της Αγγλίας και της Ιρλανδίας στον Πάπα Ιννοκέντιο τον Γ΄ και τη Ρωμαϊκή Εκκλησία, της οποίας μάρτυρες ήσαν οι Ναΐτες του Στέμματος.

Όπως είπε τότε ο ίδιος ο βασιλεύς Ιωάννης:

“Εγώ ο ίδιος μαρτυράω [πάντα ταύτα] εις τον οίκον των Ιπποτών του Ναού.”

Ο καταστατικός χάρτης του βασιλέως Ιωάννου εδήλωσεν:

«Θέλομεν να γείνει γνωστόν εις πάντας ημών, διαμέσου τούτου του καταστατικού χάρτου ημών, ων φέρει την σφραγίδαν ημών, η οποία δεν προκαλείται με την βίαν ή εξαναγκάζεται εκ φόβου, αλλά εκ της ιδικής ημών καλής και αυθόρμητης βουλήσεως και της κοινής συμβουλής των βαρόνων ημών, προσφέρομεν και παραχωρώμεν ελευθέρως εις τον Θεόν και εις τους ιερούς Αποστόλους Αυτού, Πέτρου και Παύλου, και εις την μητέραν και την ιεράν Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν ημών και εις τον άρχοντα ημών Πάπα τον Ιννοκέντιον και εις τους καθολικούς διαδόχους αυτού, ολόκληρον το βασίλειον της Αγγλίας και ολόκληρον το βασίλειον της Ιρλανδίας, μετά πάντων των δικαιώματων και των παρακολουθημάτων: εκτελόμεν και ορκίζονται αφοσίωσιν εις αυτούς, εις τον προαναφερθέντα άρχοντα Πάπα Ιννοκέντιον, και τους καθολικούς διαδόχους Αυτού και την Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν … δεσμεύοντες τους διαδόχους ημών και τους κληρονόμους ημών δια της σύζυγου ημών δια παντός, ίνα εκτελέσωμεν, κατά τρόπον παρόμοιον, αφοσίωσιν και να δείξωμεν σεβασμόν εις αυτόν, που θα είναι ο επικεφαλής ποντίφος εκείνην την εποχήν, και εις την Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν άνευ αιδούς…

»Ως σημείον (σημάδι) … θα δημιουργήσωμεν μιαν αέναην υποχρέωσιν και παραχώρησιν … από των καταλλώνλων και ειδικών εσόδων των προαναφερθέντων ημών βασιλείων … η Ρωμαϊκή Εκκλησία θα λαμβάνει ετησίως χίλια στερλίνες … διασώζουσα εις ημάς και εις τους κληρονόμους ημών τα δικαιώματα, τας ελευθερίας και πάντα τα πράγματα ημών, καθώς έχωσι περιγραφεί παραπάνω, θέλομεν να είναι διαρκώς έγκυρα και σταθερά• και δεσμεύομεν εαυτόν και τους διάδοχους ημών να μην δρώμεν εν αντιθέσει εις αυτά.

«Και αν ημείς ή οποιοσδήποτε εκ των διαδόχων ημών υποθέσωμεν ότι θα επιχειρήσωμεν αυτό, όποιος κι αν είναι, εκτός εάν προειδοποιηθεί δεόντως εισερχόμενος εις την βασιλείαν –καθώς και συνερχόμενος εις τας αισθήσεις αυτού- θα χάσει το δικαίωμα αυτού εις την βασιλείαν, ούτος ο χάρτης της υποχρεώσεως και της παραχωρήσεως ηών θα παραμείνει βέβαιος (εν ισχύι).»

 

Οι ιστορικές μαρτυρίες επικεντρώνονται στο γεγονός ότι ο εν λόγω καταστατικός χάρτης υποχρέωνε το Στέμμα να πληρώνει χρήματα στη Ρωμαϊκή Εκκλησία, αλλά δηλώνει επίσης ότι εάν οι όροι αυτού του Χάρτη καταργηθούν, το «δικαίωμα της Βασιλεία» θα απολεσθείς, έχοντας επιστραφεί στους Ναΐτες του Στέμματος.

Όταν ο βασιλιάς Ιωάννης υπέγραψε την Μάγνα Κάρτα στις 15 Ιουνίου 1215, έσπασε τους όρους του εν λόγω καταστατικού χάρτη με τον Πάπα και έχασε επομένως το δικαίωμα της βασιλείας του. Ο Πάπας Ιννοκέντιος ο Γ΄ δήλωσε στη συνέχεια ότι η Μάγνα Κάρτα είναι…ΆΚΥΡΗ.

Από τότε, το «Στέμμα» πέρασε από τον μονάρχη στους Ιππότες του Ναού, οι οποίοι, μέχρι σήμερα, κυβερνούν τη Βρετανία…ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ της Εκκλησίας της Ρώμως….ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ–βεβαίως-βεβαίως! Αυτό σημαίνει ότι, αν το πάρουμε ένα ακόμη βήμα, τελικά, μέσω του Ναού του Στέμματος, η Ρωμαϊκή Εκκλησία είναι επίσης κάτοχος των…ΗΠΑ, του Καναδά και όλων των χωρών και των Bar Associations (δικηγορικών συλλόγων) που ελέγχονται (ανοιχτά ή κρυφά) από το…ΣΤΕΜΜΑ…!!!…

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ των αμερικανικών αποικιών και του Βρετανικού Στέμματος δήλωσε το 1783:

Εκφράζωμεν την ευχαρίστησιν της Θείας Προνοίας ίνα διαθέσει τας καρδιας του πιο γαλήνιου και ισχυρότερου Πρίγκιπος Γεωργίου του Τρίτου, χάριτι Θεού, βασιλέως της Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας και Ιρλανδίας, υπερασπιστού της πίστεως, δούκα του Brunswick και του Lunebourg, άρχι-θησαυροφύλακος και εκλογέως πρίγκηπος της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κλπ., καθώς και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής…

Πόσο ειρωνικό είναι ότι ένας Ρωμαιοκαθολικός αποκλείεται από το να γίνει ο Βρετανός μονάρχης, ενώ ανέκαθεν, ο μονάρχης και η «βασιλεία» ανήκαν στην …Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία!!!

Ακούσαμε συνεχώς τους πολιτικούς να μιλούν για τους κανόνες δικαίου στις ομιλίες τους, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι όταν μιλάνε για αυτούς κανόνες δικαίου, μιλάνε, στην πραγματικότητα, για το…Κανονικό Δίκαιο του Βατικανού, για το Δίκαιον της Θαλάσσης που λειτουργεί εντελώς…ΠΑΡΑΝΟΜΑ επι ξηράς και βάσει αυτού, ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ!!!

Μιλάμε για μια ξένη εξουσία που ελέγχει τη κάθε χώρα στον δυτικό κόσμο χρησιμοποιώντας τη δικαστική δομή και ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ…ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ….ΔΟΥΛΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΣ…ΝΕΑ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!…. ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ…ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!!!…

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο για για καταλάβετε πως εμάς τους λαούς της γης μας κρατάνε ακόμη δούλους με τις χρηματοοικονομικές απατεωνιές μέσω αυτής της εταιρικής/νομικής φύσεως των κυβερνήσεως όπως καθοδηγείται εκ…ΛΟΝΔΙΝΟΥ από τους….ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ…!!!…

https://greeknewsondemand.com/2017/12/21/σοκ-σε-πρόγραμμα-και-δέσμιες-του-δντ-κα/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr