Home Greek News Η ISIS κηρύττει τον πόλεμο στους…Παλαιστίνιους!

Η ISIS κηρύττει τον πόλεμο στους…Παλαιστίνιους!

by _
0 comment 138 views

Η ISIS κηρύττει τον πόλεμο στους Παλαιστίνιους!

-6 Ιανουαρίου 2018 | του κ. Sean Adl-Tabatabai

Ο ISIS κήρυξε πόλεμο στους Παλαιστινίους για την απόρριψή τους να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Το ισλαμικό κράτος της Αιγύπτου προέτρεψε τους αγωνιστές του σε ένα νέο βίντεο εκτέλεσης 22 λεπτών για να σκοτώσoυν Παλαιστίνιους, σε μια κατάφωρη επίδειξη αλληλεγγύης προς το Ισραήλ.

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ που δημοσιεύθηκε το 2015, οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) διατηρούσαν τακτικές επαφές με τα μέλη του ISIS από τον Μάιο του 2013.

Η έκθεση επιβεβαιώνει την παραδοχή από έναν αιχμάλωτο Ισραηλινό στρατηγό ότι το Ισραήλ είναι μυστικοί χορηγοί του ISIS, χρησιμοποιώντας τη τρομοκρατική οργάνωση για να προωθήσουν την σιωνιστική ατζέντα τους στη Μέση Ανατολή.

Αναφέρει το Rt.com: Το βίντεο 22 λεπτών, το οποίο κατά τους ισχυρισμούς κυκλοφόρησε από θυγατρική του Ισλαμικού Κράτους (ISIS / ISIL) στη χερσόνησο του Σινά και εκδόθηκε από την ομάδα ελέγχου τζιχάντ “SITE Intelligence Group”, ξεκινάει με βίντεο του Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ να ανακοινώνει στις 6 Δεκεμβρίου ότι αναγνωρίζει πλέον την Ιερουσαλήμ ως προτεύουσσα των Εβραίων, κτλ. Το βίντεο προπαγάνδας, που κυκλοφόρησε αρχικά την Τετάρτη, κορυφώνεται με την εκτέλεση ενός πρώην μέλους του ISIS που απεικονίζεται στα γόνατά του σε ένα πορτοκαλί κοστούμι.

Το θύμα στο βίντεο, που αναφέρεται ως Musa Abu Zamat, κατηγορείται από τους αιχμαλώτες-τρομοκράτες του για λαθρεμπόριο όπλων στη στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς από την Αίγυπτο. Ένας ιεροκήρυκας, ονομαζόμενος Αμπού Καζέμ αλ-Μακντίσι, αρχικά από τη Γάζα ο ίδιος, καλεί τους υποστηρικτές της ISIS να επιτεθούν στους χώρους της Χαμάς και στα δικαστήρια στη Λωρίδα της Γάζας. Η Χαμάς κατηγορείται επίσης για τη συνεργασία της με τις δυτικές χώρες και για την καταπολέμηση των Εβραίων μόνο στο Ισραήλ. Λίγο αργότερα, ο αιχμάλωτος εκτελείται με μια βολή στο κεφάλι. Ο τρομοκράτης που εκτέλεσε την εκτέλεση εντοπίστηκε σε ειδησεογραφικά δελτία ως ο Μουχάμαντ αλ Δαάνι, πρώην μέλος του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς στη Γάζα.

Η Χαμάς, η de facto κυρίαρχη αρχή της Λωρίδας της Γάζας, ζήτησε μια νέα ιντιφάντα ή εξέγερση εναντίον του Ισραήλ μετά την ανακοίνωση του Trump . Η αναταραχή για μια νέα εξέγερση προκάλεσε μαζικές εξεγέρσεις, στις οποίες οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά, σφαίρες από καουτσούκ και δακρυγόνα για να εξουδετερώσουν τις μαζικές αναταραχές. Την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος της Χαμάς, Σάλα Μπαρνταβίλ, κατηγόρησε το βίντεο του ISIS ως «μια σιωνιστική παραγωγή στην οποία τα αραβικά εργαλεία συμμετέχουν για να παραμορφώσουν την αντίσταση».

-Πηγή: YourNewsWire.com | Με μετάφραση από το GreekNewsOnDemand.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr