ΠΟΙΑ «δάκρυα» του Καραμανλή για τη Μακεδονία ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;;;!!! Απο το 1977 αναγνωρίζουν τη «μακεδονική γλώσσα» τα ΗΕ και η….ΕΛΛΑΔΑ! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

ΠΟΙΑ «δάκρυα» του Καραμανλή για τη Μακεδονία ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;;;!!!

Απο το 1977 αναγνωρίζουν τη «μακεδονική γλώσσα» τα ΗΕ και η….ΕΛΛΑΔΑ!!! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Δάκρυα…ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΗΤΑΝ που δάκρυσε πριν χρόνια μπροστά στις κάμερες ο μέγας…ΕΘΝΆΡΚΗΣ για τη Μακεδονία μιας και την προδοδία της ίδιας την είχε ήδη ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ το…1977 σε συνεργασία με τον…ΟΗΕ!! Και απ’ο,τι φαίνεται, δεν έμαθε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από τις απειλές προς την Ελλάδα του…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ όταν είπε το 1974:

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21:07, 04 Ιαν. 2018 | JohnKountouris.com

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα,τη θρησκεία,τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί,να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια,να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, κτλ. ».

Αυτό κύριες και κύριοι είναι επειδή ήταν Ο ΙΔΙΟΣ που άφησε τους Τούρκους να κάνουν τον….ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ μιας και ευρίσκετο η ίδια …«ΜΑΚΡΑΝ»…ΓΙἈΥΤΟ!!!

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΞΥΚΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΉ ΔΕΞΙΑ ΕΊΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΚΗ…ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞ ΤΟΥ ΛΑΚΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ…!!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μετά διαβάστε το σχετικό άρθρο μου που ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τα «δάδρυα» τα…ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ» μας….

https://www.youtube.com/watch?v=gzsc7fS9o38

Διαβάστε το!…

http://greeknewsondemand.com/2016/08/02/απο-το-1977-αναγνωρίζουν-τη-μακεδονική-γ/

http://greeknewsondemand.com/2018/01/05/κι-όλη-η-οικουμένη-τώρα-λέει-ισκαντέρ/