Home Greek News Στο παράλληλο σύμπαν… της Μπέτυς

Στο παράλληλο σύμπαν… της Μπέτυς

by _
0 comment 131 views

Στο παράλληλο σύμπαν… της Μπέτυς

Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία της «Εφημερίδας των Συντακτών». Η οποία αύριο δημοσιεύει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα… σπάει τη σιωπή της, που λένε και οι δημοσιογράφοι, και μιλά για όλους και για όλα, βεβαίως για τον αγαπημένο της σύζυγο που έχουμε την ατυχία να τον διατηρούμε στην πρωθυπουργική κατοικία. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέντευξή της και σίγουρα θα επανέλθουμε, ωστόσο, από την προαναγγελία (για διαφημιστικούς λόγους προφανώς) υπάρχουν δύο ενδιαφέροντα ζητήματα.

Η Περιστέρα, μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα».

Η ίδια τονίζει ακόμη, όπως προκύπτει από την προδημοσίευση της συνέντευξης, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία».

Αφού είναι σε εισαγωγικά προφανώς και τα λέει η ίδια η κ. Μπαζιάνα, καθηγήτρια Πανεπιστημίου, μην το ξεχνάμε. Κι έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι εννοεί όταν λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία.

Με τον όρο εξουσία τι εννοεί; Ότι δεν ελέγχει ο αγαπημένος της σύντροφος και η παρέα του τη δικαστική εξουσία; Ότι δεν ελέγχει (πλήρως τουλάχιστον) τα μέσα ενημέρωσης; Ότι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει στην Τράπεζα της Ελλάδος και στις τράπεζες; Ότι δεν μπορεί να λύνει και να δένει στις διοικήσεις των τραπεζών ώστε να δίνει δάνεια στους κολλητούς και στους «βοσκούς»;

Ή μήπως εννοεί ότι δεν ελέγχει πλήρως τις ανεξάρτητες αρχές και ό,τι άλλο θα μπορούσε να είναι αντίθετο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Αν τα εννοεί όλα αυτά η κ. Μπαζιάνα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι το κνίτικο παρελθόν της βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο τώρα που έχει και η ίδια την εξουσία στα χέρια της. Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα κατατίθενται τέτοιες θέσεις και από ολοκληρωτισμό η Μπαζιάνα, ο Αλέξης και όλη η ΚΝΕ που το παίζει σήμερα ώριμη προοδευτική αριστερά, κάτι ξέρουν. Τέτοιες θέσεις έχει εκφράσει και ο Πολάκης, μην το ξεχνάμε, οπότε καταλαβαίνουμε το επίπεδο…

Εκτός κι αν η κυρία καθηγήτρια εννοεί ότι ο Αλέξης δεν πήρε την εξουσία επειδή ήταν η τρόικα που έκανε κουμάντο. Αλλά ως άνθρωπος του πνεύματος θα γνώριζε πώς να εκφραστεί για να μην κάνει τέτοια λάθη. Και στο κάτω – κάτω ας έλεγε στον άντρα της να μην έκανε μαγκιές και να μην αναγκαζόταν να υπογράψει και τις χαρτοπετσέτες των δανειστών.

Επίσης ενδιαφέρον έχει η αναφορά της ότι ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα. Τι να πει κανείς; Είτε η κυρία του πρωθυπουργού δεν ξέρει τι της γίνεται, είτε ζει σε άλλη χώρα. Ακόμη και ο Αλέξης έχει παραδεχθεί ότι είπε ψέματα λέγοντας «μπορεί να μας κατηγορούν ότι λέμε ψέματα αλλά όχι ότι είμαστε κλέφτες».

Όμως, η κ. Περιστέρα γιατί δεν πάει στους φοιτητές της να κάνει ένα γκάλοπ και να ρωτήσει πόσοι πιστεύουν πλέον τον ψεύτη; Να ρωτήσει τον κόσμο ποιος είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας; Δεν τολμά να ρωτήσει και ξέρετε γιατί; Διότι γνωρίζει την απάντηση. Και γιατί και η ίδια είναι δημιούργημα του ψέματος της αριστεράς. Από «αριστερή επαναστάτρια» των Εξαρχείων μετατράπηκε σε αστική κυρία που σε λίγους μήνες έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Οπότε τι να μας πει και η Περιστέρα που έγινε Μπέτυ.

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/sto-parallilo-sumpan-tis-mpetus/2.120307

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr