Home Greek News Νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία ενός Έλληνα από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε μπάρ στην Σπάρτη!

Νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία ενός Έλληνα από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε μπάρ στην Σπάρτη!

by _
0 comment 164 views

 

Νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία ενός  Έλληνα από…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε μπάρ στην Σπάρτη σας έρχονται αποκλειστικά από το δικό μας ιστολόγιο ειήσεων, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:38, 03 Ιαν. 2018

Ο Έλληνας που δολοφονήθηκε δυστυχώς ονομάστηκε Γιώργος Αρφάνης και τυχαίνει να είναι ο κουνιάδος (γαμπρός) του συζύγου της αδελφής μου Ειρήνης Φουντά, Γιώργου Φουντά.

Η σύζυγος του δολοφονηθέντος ανδρός ονομάζεται Κυριακή (Κούκλα) Αρφάνη. Ὀλη η οικογένεια μου την ξέρει την Κούκλα και έμεινε διπλά της χρόνια η αδελφή μου Ειρήνη εκεί στην Σπάρτη. Ήταν όμως σε διάσταση με τον άνδρα της χρόνια.

Αυτό όμως που παραλείπουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ να μας πουν τα ΜΜΕ τα καθεστωτικά είναι το γεγονός πως οι δύο δράστες ήταν…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!

Θυμάμαι την τελευταία φορά που ήμουν Σπάρτη με τον πατέρα μου και είχαμε πάει στο μουσείο εκεί. Αλλ´επειδή ήταν κλειστό το μουσείο, αποφασίσαμε να ξεκουραστούμε στην μεγάλη και ωραία αυλή που υπάρχει εκεί με αποτέλεσμα που δεχτούμε επίθεση απο δύο…ΛΑΘΡΟ-ΤΡΟΛ που ήθελαν να μας κλέψουν τα πράγματα. Όταν όπως πήγα να τους πλακώσω εγώ στο ξύλο μου είπαν «Αν μας χτυπήσετε, θα καλέσουμε το 100!» ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Όμως…ΕΙΝΑΙ όταν η εκάστοτε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση αφήνει αυτά τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ να μπαίνουν-βγαίνουν στην Ελλάδα μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ !!!

Δείτε το ακοκλειστό βίντεο μου και μετά το ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ πάνω σε αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=by0xWh6rdis&feature=youtu.be

Διαβάστε τώρα τα εξής από το σάιτ lakonikos.gr:

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την στιγμή του θανάσιμου ξυλοδαρμού του 61χρονου Γιώργου Αρφάνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/1) έξω από γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στη Σπάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι δύο άτομα από τη Γεωργία, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατέφεραν θανατηφόρο χτύπημα με γροθιές στον άτυχο 61χρονο, περίπου στις 2:30΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Παρακολουθείστε τη συγκλονιστική περιγραφή στο παρακάτω αποκλειστικό video του Τάκη Κούρου για το Ionian Channel, που εξασφάλισε ο “Λακωνικός Τύπος”

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδατου lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του “Λακωνικού Τύπου”, της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr