Home Greek News ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ.

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ.

by _
0 comment 376 views

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗ ΒΟΥΤΗΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΤΖΑΜΠΟΥΙΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!

ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΑΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ… ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ Η ΤΣΙΠΡΑΙΝΑ

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛ-ΑΛΕΞΗ

Με ένα nοnpaper κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πως θα ταξιδέψει ιδιωτικώς με την οικογένεια του στην Σερβία, όπου θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων, μετά από πρόσκληση του προέδρου της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε την περασμένη Κυριακή για το Βελιγράδι, όπου είχε βρεθεί πριν κάποιες μέρες για την δεύτερη τετραμερή συνάντηση Ελλάς, Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας κατά την οποία οι μετέχοντες εξέφρασαν την πρόθεση να οδηγήσουν τη Σερβία στους κόλπους της Ε.Ε. και να δημιουργηθεί ουσιαστικά μια νέα περιφερειακή σύμπραξη.

Έτσι, με την ευκαιρία αυτή, ο Αλέξης εξασφάλισε τζάμπα διακοπές μιας και τον φιλοξένησε ίδιος ο Σέρβος πρόεδρος. Μετά τον χαμό που έγινε με τις αποκαλύψεις για την Έφη Αχτσιόγλου και την… αδυναμία που της δείχνει ο πρωθυπουργός στις οποίες πρωτοστάτησε το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», αποφάσισε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις να πάρει την ταραγμένη Περιστέρα και τα παιδιά και να περάσουν τα Χριστούγεννα εκτός Ελλάδας, μπας και αναθερμάνουν τη σχέση τους και ξεχαστεί το «καυτό» θέμα που απειλεί τη σχέση τους. Την ίδια ώρα, η… ψηλομύτα όπως τη χαρακτηρίζουν όσοι την ξέρουν υπουργός Εργασίας, περνούσε τις γιορτές οικογενειακά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/σαλοσ-απο-τισ-αποκαλυψεισ-του-μακελε/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr