Παραλίγο Να Πάθει… Εγκεφαλικό Ο Ερντογάν – Άνδρας Διέλυσε Τα Μέτρα Ασφαλείας Και Ανέβηκε Στη Σκηνή Να Τον Αγκαλιάσει (Βίντεο)

Παραλίγο Να Πάθει… Εγκεφαλικό Ο Ερντογάν – Άνδρας Διέλυσε Τα Μέτρα Ασφαλείας Και Ανέβηκε Στη Σκηνή Να Τον Αγκαλιάσει (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! ΠΙΑΣ’ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Πηγή: http://www.ethnikosmaxitis.gr/paraligo-na-pathi-egkefaliko-o-erntogan-andras-dielyse-ta-metra-asfalias-ke-anevike-sti-skini-na-ton-agkaliasi-vinteo/

Τα «χρειάστηκε» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και οι άνδρες της ασφάλειάς του όταν κατά τη διάρκεια συνεδρίου στην περιφέρεια Σιρνάκ ένας άνδρας όρμηξε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει.

Απέδειξε με αυτόν τον τρόπο ο θερμόαιμος οπαδός του πώς θα μπορούσε και να είχε δολοφονήσει τον Τούρκο Πρόεδρο χωρίς να προβληθεί η παραμικρή αντίσταση.

Ο Τούρκος πρόεδρος χαιρετούσε τα πλήθη όταν ξαφνικά ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή χωρίς κανείς να τον εμποδίσει και αγκάλιασε τον Ερντογάν.

Εμφανώς ενοχλημένος ο Τούρκος πρόεδρος επιχείρησε άμεσα να απεγκλωβιστεί από τον θερμό εναγκαλισμό του αγνώστου άνδρα ενώ οι άνδρες της ασφαλείας του τον είχαν ήδη περικυκλώσει τραβόντας τον θερμό οπαδό μακριά από τον Ερντογάν καθώς κανείς δεν ήξερε τις προθέσεις του.

Στη συνέχεια απομάκρυναν με συνοπτικές διαδικασίες τον άνδρα, με τον Ερντογάν να προσπαθεί να ανακτήσει την ψυχραιμία του.

Όσο για τον… δράστη της «επίθεσης αγάπης» δήλωσε ότι «το μόνο που ήθελα ήταν να αγκαλιάσω τον πρόεδρο αλλά πιστεύω ότι με παρεξήγησαν».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=2KErN9bMrwM