Home Greek News Τέρενς Κουίκ (2012): “«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ”

Τέρενς Κουίκ (2012): “«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ”

by _
0 comment 113 views

Τέρενς Κουίκ (2012): “«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ

Πηγή: http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/2012.html

ΕΤΑΙΡΕΙΑ, επιδιώκει να αναλάβει την ιδιωτικοποιημένη πλέον Τοπική Αυτοδιοίκηση, όχι μόνο στην Πατρίδα μας, αλλά παντού στην υφήλιο, πρέπει να κρύβεται πίσω από την ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, μεταξύ των ΟΤΑ και « γερμανών αξιωματούχων» με επικεφαλής τον γνωστό μας κ. Φούχτελ.

Συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, είναι και αυτή… όπως προανήγγειλα…(εδώ) 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ, Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ.

Η συνέχεια, είναι εφιαλτική…

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ, ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝ!

Καλλιόπη Σουφλή

Εξαιρετικό το άρθρο! Τα λέει όλα.


Ίσως βέβαια, πολλές απορίες και σκοτεινά για κάποιους σημεία, να μπορούν να εξηγηθούν από το γεγονός της ουσιαστικής κατάργησης του «κεντρικού -εθνικού κράτους» με τη δομή του δημοσίου συμφέροντος κορμού του, όπως το γνωρίζαμε.



Ιδιαίτερα, από τον Απρίλιο του έτους 2000, έχουμε πλέον αποδεδειγμένα τη μετατροπή όλου του δημόσιου συστήματος, σε μια ατέλειωτη σειρά από ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. 


ΕΤΑΙΡΕΙΑ λοιπόν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (όπως και όλα τα άλλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ), αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέχρι τότε «δημόσια υπηρεσία». Το ίδιο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΙ κλπ. 


Άλλο λοιπόν το Δίκαιο στη μια περίπτωση και άλλο στην άλλη…

Πηγή: « ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ »
http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/blog-post_860.html


Αλλά ιδιαίτερη μελέτη και προσοχή πρέπει να δοθεί στο «ποιόν» και τους στόχους της Ε.Ε. και όλες τις μη νομιμοποιημένες από τους κυρίαρχους λαούς Συνθήκες. 

Το ίδιο πρέπει να ερευνηθεί σοβαρά ο Ο.Η.Ε. με την παγκόσμια διακυβέρνηση που εκπροσωπεί και προωθεί, με τις ΑΤΖΕΝΤΑ 21+30 κλπ. 

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που νομίζω μας ξεκαθαρίζει και εξηγεί με απόλυτα κατανοητό τρόπο, τα όσα πάμπολλα μας συμβαίνουν.

http://nea.allnewz.gr/?cat=115
Με όλες τις παλιότερες αναρτήσεις.

Σοβαρότατη προσοχή πρέπει επίσης να δοθεί στους Ο.Τ.Α. και την όπως φαίνεται «παραχώρηση;;;» της διαχειρίσεώς τους στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑRVATO.


1. http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=1447
Δελτίο τύπου 30/11/2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ»

2. http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5.html#more
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΪΜΠΛΕ… 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ…

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή, η οποία επιδιώκει να αναλάβει την ιδιωτικοποιημένη πλέον Τοπική Αυτοδιοίκηση, όχι μόνο στην Πατρίδα μας, αλλά παντού στην υφήλιο, πρέπει να κρύβεται πίσω από την ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, μεταξύ των ΟΤΑ και « γερμανών αξιωματούχων» με επικεφαλής τον γνωστό μας κ. Φούχτελ.

1. http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/el/08/Es__geht__um__die__Stadt__der__Zukunft.html

2. http://www.grde.eu/el/

Καμαρώστε το ερωτηματολόγιο που έχει αποστείλει στους ΟΤΑ, αυτός ο κύριος, απαιτώντας στην ουσία την καταγραφή και απογραφή των πάντων έμψυχων και άψυχων σε κάθε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟ, για τους ευνόητους και πολύ κατανοητούς στους πάντες λόγους.

Υπάρχουν αντιδράσεις σε αυτό:
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/10/116.html

Αυτά και άλλα πολλά και σοβαρά, πρέπει να μελετηθούν και γίνουν κτήμα του καθενός και της κάθε μιας, για να μπορέσουμε με σοβαρότητα και βαθειά γνώση να αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Βενετία Κάντζια

Ο/Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Για να δούμε ποιά είναι η Λυδία …“:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr