Home Greek News ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ. Και όσο σε προστατεύουν χοντρέ, θα ξεσκίζονται και άλλα καλτσόν…

ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ. Και όσο σε προστατεύουν χοντρέ, θα ξεσκίζονται και άλλα καλτσόν…

by _
0 comment 153 views

ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ.

Και όσο σε προστατεύουν χοντρέ, θα ξεσκίζονται και άλλα καλτσόν…

-του Μανώλη Χατζησάββα

Ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του (όπως λένε στην καθομιλουμένη.. μας έχει γράψει στα @ρχίδια του), όλους εμάς τους Έλληνες και κάνει ότι γουστάρει ανεξέλεγκτα. Ποιος, ένας τυπάκος, ένας μπούλης που παριστάνει τον υπουργό εθνικής άμυνας κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων, που ενώ τα βλέπουν οι εισαγγελείς της χώρας χάσκουν σαν χάνοι και για το μόνο που γκαρίζουν είναι για να μην υποβάλουν Πόθεν Εσχες ηλεκτρονικά, για να μην μάθει κανείς μας για τις «βιβλιοθήκες» του Βγενόπουλου.

Ο ίδιος αυτός που μας γράφει στα @ρχίδια του όλους εμάς τους Έλληνες εξαπατώντας μας, του οποίου δεν του φτάνει η χρήση των πλαστών, παρά μόνο συκοφαντεί και από πάνω όποιον τολμήσει να του βγάλει στην φόρα τις βρώμικες «Μπίζνες» του, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με τα «μαϊμού» αυτοκίνητα της φυλής των ΜΑΟ-ΜΑΟ, τα άτιμα σκάφη δώρο, το κλέψιμο του ΕΝΦΙΑ των κτιρίων με τις ΟΦΣΟΡ εταιρείες, των δασμών, του ΦΠΑ του σκάφους και των καυσίμων διότι δεν πληρώνει αλλιώς θα είχαμε δει τιμολόγια τόσα χρόνια, τα σπίτια με τα λεφτά της ΕΕ που τα βαφτίσανε οικογενειακούς ξενώνες…!

Αυτός ο ίδιος, εγκληματίας, άτιμος απατεώνας, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μεγαλωμένος με κλεμμένα από τον ΠΑΝΑΜΑ, έχει το Θράσος να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του δηλαδή στα @ρχίδια του όλους εμάς τους Έλληνες και δεν εμφανίζεται στην Βουλή των Ελλήνων να δώσει τις οφειλόμενες απαντήσεις στην από 28 Νοεμβρίου 2017 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ του Βουλευτή κ. Χρήστου Χατζησάββα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε αυτή η κουράδα Πάνος Καμμένος για εμένα τον Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ ότι είμαι άνθρωπος των Τούρκων, των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, όλα αυτά ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ!!!

Μην έρθεις να απαντήσεις και θα δεις τι θόρυβο κάνουν τα χαστούκια, παλιοκερατά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr