Home Greek News Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!

Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!

by _
0 comment 495 views

Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει ο μέγας Αμερικανός γερουσιαστής κ Τζέιμς Τράφικαντ (James Traficant)…!!!…

Και…«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» πάει να πει…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΣ…!!!…,

Καi αφού οι ίδιες οι…ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ είναι ΔΟΥΛΕΣ των εβραίων τοκογλύφων εδώ και δεκαετίες, πόσω μάλλον κι…ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ…!!!…

Ο πασίγνωστος αείμνηστος Αμερικανός γερουσιαστής Τζέιμς Τράφικαντ μας μιλά απ’τον τάφο: Ξαναπάρτε τη χώρα σάς από την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Εύρηκα όμως τη λύση κι η λύση είμαι…ΕΓΩ!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….

__________________________

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:47, 20 Δεκ. 2017 | JohnKountouris.com

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΑΝ….ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…..!!!

Λοιπόν, το ακόλουθο άρθρο θα ισχύει τόσο για τους Αμερικανούς όσο και για τους…ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ μας στην Ελλάδα καθώς και κάθε άλλο…ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ λαό εκεί έξω. Λέγω «εν δυνάμει» γιατί…ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΔΕΝ είμαστε «ελεύθεροι» σε τούτη τη γη που ούτε αυτή…ΚΑΘ’ΕΑΥΤΗ δεν είναι ελεύθερη. Το άρθρο αυτό πραγματεύεται, μέσω της ομιλίας ενός από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς γερουσιαστές που έζησαν ποτέ κ Τζέιμς Τράφικαντ από το Οχάιο,  με το γεγονός ότι οι ίδιες οι ΗΠΑ είναι…ΔΟΥΛΕΣ της Αγγλίας και των Εβραίων τραπεζιτών από το 1871 μέχρι…ΣΗΜΕΡΑ μέσω μερικών διαφόρων “νομικών” ελιγμών που έκαμε η εκάστοτε αμερικανική κυβέρνησος χάριν των συμφερόντων τόσο του Βασιλέως της Αγγλίας όσο και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Την Αμερική την μετέτρψαν εις μιαν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μετά τον Εμφίλιον, συναινέσει της τότε κυβερνήσεως μιας και…«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ» –τάχα μου!- ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ.

Επειδή το θέμα είναι πολύ μεγάλο, σας παρέχω τα παρακάτω άρθρα για τη δική εμβάθυνση επι του θέματος. Αφοράνε την κορπορατική φύση τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ! Κυβερνήσεις ύπαρκτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ αλλά…ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ που ανήκουν στην Αγγλία και τους Ρότσιλντ και τους ημετέρους τους!:

Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές ΕΛΛΗΝΕΣ: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ! Πατήστε εδώ για το άρθρο. Και αυτό το κάνουν…ΚΙ ΕΔΩ στην Αμερική εδώ και δεκαετίες.

Όλ’αυτά εδώ στις ΗΠΑ ξεκίνησαν το 1933 οπότε ο πρόεδρος Ρουσβελτ, σε συνεργασία με την Αγγλία και τους Εβραίους τραπεζίτες, αποφάσισαν να υποδουλώσουν τον κάθε Αμερικανό πολίτη χρησιμοποιώντας τον ως…ΕΓΓΥΗΣΗ του ογωδέστατου εθνικού χρέους που δημιούργησαν οι αρχιτέκτονες της εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τραπέζης των ΗΠΑ –συναινέσει του Προέδρου Ουίλσαν και του Κογκρέσου- που μόνο «των ΗΠΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά των τραπεζιτών του οίκου του…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Το νομοσχέδιο περι της ιδρύσεως της τράπεζας αυτής εγκρίθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1913 και ο πρόεδρος Ουίλσον (Woodrow Wilson) το υπέγραψε την επόμενη ημέρα προδίδοντας έτσι όλη την Αμερική!

Αυτην την ολέθρια προδοτική ΒΛΑΚΕΙΑ την παραδέχτηκε ο ίδιος ο Ουίλσαν λίγο πριν το θάνατό λέγοντας:

«Είμαι ένας πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος – έχω καταστρέψει άθελά μου τη χώρα μου».

Κήρυξε ουσιαστά «πτώχευση» τότε ο Ρουσβέλτ λέγοντας ότι η Αμερική είχει «χρεοκοπήσει» και χρειζόταν ένα πακέτο…ΔΙΑΣΩΣΗΣ. Μήπως μας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟ αυτό Έλληνες;;; Και το έκαμε αυτό ο τότε Πρόεδρος μέσω του Νόμου περί  Έκτακτης Ανάγκης Τραπεζών (the Emergency Banking Act), ενώ, στην πραγματικότητα, το όλο…ΘΕΑΜΑ ήταν…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ με ό,τι σημαίνει αυτό!

Η απόδειξις της ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ χρεοκοπίας του 1933, δηλ., ότι ήταν ένα…ΣΤΗΜΕΝΟ γεγονός, ευρέθη εις τα Αρχεία του Κογκρέσου με ημερ. 13 Δεκεμβρίου 1932. Εν ολίγοις, οι διεθνείς τραπεζίτες συναντήθηκαν στη Βασιλεία της Ελβετίας και τα σχεδίασαν ΟΛΑ..ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ και εις βάρος των ΗΠΑ…!!!..

Πατήστε το παρακάτω λινκ για τα έγγραφα (βλέπε σελίδες 399-400) από τα επίσημα αρχεία της Βουλής των Αντιπροσώπων:

Λινκ: https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/GPO-CRECB-1933-pt1-v76/pdf/GPO-CRECB-1933-pt1-v76-8-2.pdf

Η επίμαχη παράγραφος διαβάζει ως εξής:

…ότι οι συμφωνίες αυτές συνεπάγονται την παράδοση των δικαιωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι η εν λόγω συμφωνία δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί ή υποβληθεί στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών για επικύρωση και δεν έχει ποτέ καταστεί νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες: και ότι μια δεύτερη διάσκεψη, αποτελούμενη από επιτροπή που διορίστηκε υπό την καθοδήγηση της προαναφερθείσας διάσκεψης του Λονδίνου, θα πρέπει να αποτελείται από εκπροσώπους διορισμένους από τους κυβερνήτες της ενδιαφερόμενης κεντρικής τράπεζας και ότι επρόκειτο να λάβει χώρα στη Βασιλεία υπό την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών…


Όλα όσα πρόκειται να διαβάσετε από την παρακάτω ομιλία του κ Τράφικαντ θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε και το γιατί και η…ΕΛΛΑΔΑ μας έχει υποδουλωθεί από τους…ΙΔΙΟΥΣ τραπεζικούς βραχίονες των τοκογλύφων τραπεζιτών, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Παγκόσια Τράπεζα.

Πάντως, αυτό που πρέπει να καταλάβετε εδώ είναι το γεγονός ότι το δήθεν Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από το ίδιο το…ΔΝΤ και αντιστρόφως! Οι δικοί μας κυβερνώντας σε αυτήν την χώρα το έφτιαξαν το Ταμείον από την αρχή σε συνεργασία με τους Εβραίους τραπεζίτες εκ του Στέμματος του…ΛΟΝΔΙΝΟΥ.  Το ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το..ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ μαζί με τις εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ «φορολογικές αρχές» μας, το IRS (Internal Revenue Service). Κι οι δύο «κρατικές υπηρεσίες» αυτές καθιερώθησαν, «δια νόμου», κατόπιν της ιδρύσεως της προαναφερόμενης Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank) ώστε να την…ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ/ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ.

Και παρεμπιπτόντως, ήταν το ίδιο το αμερικανικό…IRS που ΔΙΕΤΑΞΕ στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ να καθιερώσει τον….ΕΝΦΙΑ για τον ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!! Και θυμάμαι όταν όλα τα κανάλια αναφέρονταν σε αυτό και ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που το πήραν χαμπάρι!…

https://www.youtube.com/watch?v=85MsidDewEo

Διαβάστε περισσότερα πάνω σε αυτό εδώ… https://greeknewsondemand.com/2016/10/03/βομβα-ολων-των-εποχων-ανωνυμη-εταιρει/

Πριν διαβάσουμε την καταπλητικότατη ομιλία του πρώην γερουσιαστή Τζέιμς Τράφικαντ, ας ρίξουμε μια ματιά στα Άρθρα της Συμφωνίας της ιδρύσεως του ΔΝΤ με ημερ. 1 εως 22 Ιουλ. του 1944 που τα λένε…ΟΛΑ!…

Η διάσκεψις εκλήθη από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ να διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και μια Διεθνή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη. Προκαταρκτικές προτάσεις για ένα Ταμείο και μια Τράπεζα προετοιμάστηκαν το 1943 από το τεχνικό προσωπικό του Υπουργείου Οικονομικών εν συνεργασία με τα τεχνικά προσωπικά του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το σύστημα της Ομοσπονδιακής Τραπέζης και άλλων τμημάτων της αμερικανικής κυβερνήσεως.

Πηγή εδώ: https://fraser.stlouisfed.org/files/docs/historical/martin/17_07_19440701.pdf

Ο Τράφικαντ ήταν ένας πραγματικός…ΗΡΩΑΣ γιατί τόλμησε να τα βάλει με τα μεγάλα…ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τα…ΕΒΡΑΪΚΑ που μαστίζουν την Αμερική εδώ και χρόνια!

Απολαύστε το!…

__________________________

Αυτή η ομιλία, όπως είχε αρχικώς εμφανιστεί εις τα αρχεία του Κογκρέσου σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.afn.org/~govern/traffic.gif

Ομιλία που εδόθη επ’ ανοικτώ ακροατηρίω εν τη αίθουση του Κογκρέσου από τον κ James Traficant (Τζέιμς Τράφικαντ)

Αναφέρει ο Εκπρόσωπος Traficant για την Πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με το επίσημο Αρχείο του Κογκρέσου των ΗΠΑ, 17 Μαρτίου 1993 Τομ. 33, σελ. Η-1303

Ο Πρόεδρος – Εκπρ. James Traficant, ο νεώτερος, από το Οχάιο που απευθύνονται στη Βουλή.  

Κύριε Πρόεδρε, ευρισκόμεθα πλέον εις στο κεφάλαιον 11 των νόμων περί πτωχεύσεως των ΗΠΑ…   Τα μέλη του Κογκρέσου είναι επίσημοι διαχειριστές που προεδρεύουν της μεγαλύτερης αναδιοργάνωσης οποιασδήποτε πτωχευμένης οντότητος στην παγκόσμια ιστορία, της αμερικανικής κυβέρνησης. Αναφέρουμε, ελπίζουμε, ένα σχέδιο για το μέλλον μας. Υπάρχουν μερικοί που λένε ότι πρόκειται για μια έκθεση ιατροδικαστή που θα οδηγήσει στη διάλυση μας.

Είναι γεγονός ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνησις των Ηνωμένων Πολιτειών έχει διαλυθεί από το Νόμο περί Έκτακτης Ανάγκης Τραπεζών (the Emergency Banking Act), στις 9 Μαρτίου 1933, 48 της ισχύουσας νομοθεσίας 1, Δημοσίου Δικαίου 89-719• δεδηλωμένη από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ, πτωχευμένη και αφερέγγυος ούσα. Το Κογκρέσο ήταν σε συνεδρίαση στις 5 Ιουνίου 1933 για την Κοινή Απόφαση για την Αναστολή του Χρυσού Προτύπου (Κανόνος) και την Κατάργηση της Ρήτρας του Χρυσού (HJR 192, του 73ο Κογκρέσου) που διέλυσε την Κυρίαρχη Εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και τις επίσημες ικανότητες πάντων των κυβερνητικών γραφείων, αξιωματικών και τμημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί περαιτέρω απόδειξιν ότι η Ομοσπονδιακή Κυβέρνησις των ΗΠΑ υπάρχει σήμερα μόνον κατ’επίφασιν και κάτ΄όνομα.

[English reference: It is an established fact that the United States Federal Government has been dissolved by the Emergency Banking Act, March 9, 1933, 48 Stat. 1, Public Law 89-719; Declared by President Roosevelt, being bankrupt and insolvent. H. J. R. 192, 73rd. Congress in session June 5, 1933 – Joint Resolution To Suspend The Gold Standard and Abrogate The Gold Clause dissolved the Sovereign Authority of the United States and the official capacities of all United States Government Offices, Officers and Departments and is further evidence that the United States Federal Government exists today in name only. ] 

Οι διαχειριστές της χρεοκοπίας των Ηνωμένων Πολιτειών είναι οι διεθνείς τραπεζίτες μέσω των Ηνωμένων Εθνών, της Παγκοσμίου Τραπέζης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Όλα τα γραφεία, οι υπάλληλοι και τα τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών λειτουργούν σήμερα σε κατάσταση de facto (εκ των πραγμάτων) μόνον κατ’όνομα βάσει του νόμου για τις εξουσίες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης εν καιρώ πολέμου (The Emergency War Powers Act). Με τη συνταγματική ρεπουμπλικανική μορφή της Κυβέρνησης πλέον διαλυμένη, οι διαχειριστές της Πτώχευσης υιοθέτησαν μια νέα μορφή διακυβέρνησης για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η νέα μορφή διακυβέρνησης είναι γνωστή ως «Δημοκρατία», που είναι ένα καθιερωμένο σοσιαλιστικό / κομμουνιστικό καθεστώς υπό νέον κυβερνήτη για την Αμερική. Η πράξις αυτή θεσπίστηκε και καθιερώθηκε με τη μεταφορά ή / και την τοποθέτηση του Γραφείου του Γραμματέως του Υπουργείου Οικονομικών σε εκείνο του Διοικητού του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Το δημόσιο δίκαιο 94-564, σελ. 8, παρ. HR 13955 αναφέρει εν μέρει: «Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ δεν λαμβάνει αποζημίωση για την εκπροσώπηση των Ηνωμένων Πολιτειών.»

[English reference: Public Law 94-564, page 8, Section H. R. 13955 reads in part: “The U.S. Secretary of Treasury receives no compensation for representing the United States?”]

Ο χρυσός και το ασήμι αποτελούσαν μίαν τόσον ισχυράν μορφήν χρήματος κατά την ίδρυσιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που οι θεμελιωταί πατέρες δήλωσαν ότι μόνο χρυσά και αργυρά νομίσματα μπορούν να λειτουργούν ως χρήμα και να ευρίσκονται σε νόμιμη κυκλοφορία στην Αμερική. Δεδομένου ότι ο χρυσός και το ασήμι ήταν βαρέα και μη βολικά για πολλές συναλλαγές, απεθηκεύοντο σε τράπεζες και εξεδίδετο ανάλογος επιταγή απαιτήσεων ως υποκατάστατον χρήματος. Οι άνθρωποι διαπραγματεύονταν τα κουπόνια τους ως χρήμα ή “νόμισμα”. Το νόμισμα δεν είναι χρήμα, αλλά υποκατάστατο χρημάτος. Το εξαργυρωμένο νόμισμα πρέπει να δεσμευτεί να πληρώσει ένα ισοδύναμο ενός δολαρίου σε χρήματα χρυσού ή αργύρου. Τα Γραμμάτια της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ (FRN, Federal Reserve Notes) δεν κάνουν τέτοιες υποσχέσεις ή / και εγγυήσεις και δεν είναι χρήματα. Ένα τέτοιο γραμμάτιο είναι μια υποχρέωση χρέους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, όχι χρήμα. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και το αμερικανικό Κογκρέσο δεν ήταν και δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί ποτέ από το Σύνταγμα για (για όχι των, υπάρχει μεγάλη διαφορά εδώ) τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να εκδίδουν ένα νόμισμα οποιουδήποτε είδους, αλλά μόνο χρήματα νόμιμα – δηλ., νομίσματα χρυσά και αργυρά.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διάκριση μεταξύ χρημάτων πραγματικών και υποκατάστατων χαρτονομισμάτων. Δεν μπορεί κανείς να πλουτίσει με τη συσσώρευση υποκατάστατων χρημάτων, μιας και θα καταχρεώνεται ολοένα και περισσότερο. Δεν έχουμε πλέον χρήματα εμείς ο Λαός. Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν πληρωθεί χρήματα ύπαρκτα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ή ίσως ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή τους. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί νιώθετε απένταροι; Τώρα, καταλαβαίνετε γιατί είστε “σε πτώχευση”, μαζί με την υπόλοιπη χώρα;

Τα Γραμμάτια της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ (FRN, Federal Reserve Notes) είναι ανυπόγραφες επιταγές γραμμένες έναντι λογαριασμών κλειστών. Αποτελούν ένα φουσκωτό χάρτινο σύστημα που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία χρέους μέσω του πληθωρισμού (της υποτίμησης του νομίσματος). Όποτε υπάρχει αύξηση της προσφοράς υποκατάστατου χρήματος στην οικονομία χωρίς αντίστοιχη αύξηση του αντικρίσματος χρυσού και ασημιού, εμφανίζεται πληθωρισμός.

Ο πληθωρισμός είναι μια αόρατη μορφή φορολόγησης που οι ανεύθυνες κυβερνήσεις επιβάλλουν στους πολίτες τους. Μας έχει ξεγελάσει όλους η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία ελέγχει την προσφορά και την κυκλοφορία των εν λόγω γραμματίων της. Έχει πρόσβαση σε μια απεριόριστη προσφορά αυτών, πληρώνοντας μόνο για το κόστος εκτύπωσης του τι χρειάζεται. Τα γραμμάτια αυτά δεν είναι τίποτε περισσότερο από γραμμάτια σε χρεόγραφα ΗΠΑ (Treasury bonds, κρατικά ομόλογα), μια υπόσχεση για την αποπληρωμή του χρέους προς την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (The Federal Reserve Bank).

Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ πληρωμής και εκκαθάρισης ενός χρέους. Για να πληρώσετε ένα χρέος, πρέπει να πληρώσετε με αξία ή ουσία (π.χ. χρυσό, ασήμι, ανταλλαγή ή εμπόρευμα). Με τα εν λόγω γραμμάτια, μπορείτε μόνο να εκκαθαρίσετε ένα χρέος. Δεν μπορείτε να πληρώσετε ένα χρέος με ένα σύστημα νομισματικού χρέους. Δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε ένα χρέος με ένα νόμισμα που δεν έχει κανένα αντίκρισμα σε αξία ή ουσία. Σύμφωνα με το Κοινό Δίκαιο, κανένα συμβόλαιο δεν είναι έγκυρο αν δεν συνεπάγεται ανταλλαγή καλής και πολύτιμης αντιπαροχής. Τα μη πληρωτέα χρέη μεταβιβάζουν την εξουσία και τον έλεγχο στην κυρίαρχη δομή εξουσίας που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα χρήματα, το δίκαιο, τη δικαιοσύνη, κτλ επειδή έχουν ήδη τόσα πλούτη.

Η λαγνεία τους είναι για τη δύναμη και τον έλεγχο. Από την ίδρυσιν των εν παντί τω κόσμω κεντρικών ευρισκομένων τραπεζών τους, ελέγχουν τις τύχες των εθνών.

Το Ομοσπονδιακό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών, βασίζεται εις το Κανονικόν Δίκαιον και στις αρχές της κυριαρχίας που προστατεύονται από το Σύνταγμα και την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων. Στην πραγματικότητα, οι διεθνείς τραπεζίτες χρησιμοποίησαν ως πρότυπο “Καταπίστευμα Κανονικού Δικαίου” (Canon Law Trust), προσθέτοντας σε αυτό μετοχές και ονομάζοντάς το ως “Καταπίστευμα Μετοχικού Κεφαλαίου” (“Joint Stock Trust”). Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε νόμο το 1873 που καθιστά παράνομο στον κάθε νομικό “πρόσωπο” να αναπαραγάγει ένα “Καταπίστευμα Μετοχικού Κεφαλαίου”. Ο Νόμος περι της ιδρύσεως της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τραπέζης (εφεξής, ΟΑΤ) είχε θεσπιστεί αναδρομικώς (1870), αν και οι νόμοι οι αναδρομικοί απαγορεύονται αυστηρώς από το Σύνταγμα. (1: 9: 3)  

Το Σύστημα της ΟΑΤ αποτελεί κυρίαρχη δομή εξουσίας χωριστή και διακριτή από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ΟΑΤ των ΗΠΑ είναι δανειστής ναυτιλίας ή / και ασφαλιστής ναυτιλίας στις ομοσπονδιακές Ηνωμένες Πολιτείες που λειτουργεί αποκλειστικά υπό το Δίκαιο της Θαλάσσης (Ναυτικόν Δίκαιον). Ο ασφαλιστής/δανειστής που φέρει τους κινδύνους, και το Ναυτικόν Δίκαιον που επιβάλλει συγκεκριμένες επιδόσεις στην πληρωμή των τόκων ή ασφάλιστρων, το εν και το αυτό είναι.

Τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη μπορούν επίσης να υποθηκευτούν (να δεσμεύσουν κάτι ως ασφάλεια χωρίς να το αποκτήσουν) ως ασφάλεια από τον δανειστή ή τον ασφαλειοδότη. Ο Νόμος περι της ιδρύσεως της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τραπέζης (ΟΑΤ) ορίζει ότι οι τόκοι επί του χρέους πρέπει να καταβάλλονται σε χρυσό. Δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη στον ίδιο νόμο για την καταβολή του υπολοίπου.

Πριν από το 1913, οι περισσότεροι Αμερικανοί είχαν καθαρό, allodial τίτλο ιδιοκτησίας (δηλαδή, ασκήσουν πλήρη κυριότητα επι των ακίνητων περιουσιών τους), ελεύθερο και απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε εμπράγματες ασφάλειες ή υποθήκες μέχρις ότου ο νόμος της ΟΑΤ (1913) “υποθήκευσε” όλες οι ακίνητες περιουσίες στις ομοσπονδιακές Ηνωμένες Πολιτείες προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ [στην οποία οι Διευθυντές (μέτοχοι) κατείχαν νόμιμο τίτλο]. Και ήταν τότε που ο κάθε πολίτης των ΗΠΑ (ενοικιαστής, δικαιοδόχος) καταχωρήθηκε ως «δικαιούχος» του καταπιστεύματος μέσω του πιστοποιητικού γεννήσεώς του (πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα πανω σε αυτο). Το 1933, οι ομοσπονδιακές Ηνωμένες Πολιτείες υποθήκευσαν όλες τις παρούσες και μελλοντικές περιουσίες, περιουσιακά στοιχεία καθώς και τον μόχθο και τον ιδρώτα των «υποκειμένων» τους, των δηλ. πολιτών των ΗΠΑ της 14ης Τροποποίησης του Συντάγματος των ΗΠΑ (τουτέστιν, αυτών που υπάγονται στην Ανώνυμη Εταιρεία που λέγεται “The United States”), στο Σύστημα της ΟΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! «Ιδιωτική ΕΤΑΙΡΕΙΑ η κυβέρνησις, ΕΤΑΙΡΕΙΑ…ΚΙ ΣΥ ΈΛΛΗΝΑ!» … https://greeknewsondemand.com/2016/03/22/ιδιωτική-εταιρεια-η-κυβέρνησις-εταιρ/

Σε αντάλλαγμα, το Σύστημα της ΟΑΤ συμφώνησε να επεκτείνει στην ομοσπονδιακή εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών όσα αναπληρωματικά πιστωτικά χρήματα χρειαζόταν.Όπως και οποιοσδήποτε άλλος οφειλέτης, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έπρεπε να εκχωρήσει εξασφαλίσεις και ασφάλεια επί του δανείου στους πιστωτές τους ως προϋπόθεση για το δάνειο. Δεδομένου ότι οι ομοσπονδιακές Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν περιουσιακά στοιχεία, ανέθεσαν την ιδιωτική ιδιοκτησία των «οικονομικών δούλων» τους , των αμερικανών πολιτών, ως εξασφάλιση έναντι του μη επιστρεπτέου χρέους. Δέσμευσαν επίσης τα μη εταιρικής μορφής ομόσπονδα εδάφη, τα δάση των εθνικών δρυμών, τα πιστοποιητικά γεννήσεων και τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, ως εχέγγυο έναντι του ομοσπονδιακού χρέους. Όλα έχουν ήδη μεταφερθεί ως πληρωμή στους διεθνείς τραπεζίτες.  

Αδιαμφισβήτητα, η Αμερική επέστρεψε στην προ-αμερικανική επανάστασή της, στις φεουδαρχικές ρίζες στις οποίες όλη η γη κρατιέται από έναν κυρίαρχο και ο κοινός λαός δεν είχε κανένα δικαίωμα να κατέχει τίτλους ιδιοκτησίας allodial. [Το “allodial τίτλος” αποτελεί ιδιοκτησία ακίνητης περιουσίας (γης, κτιρίων και εγκαταστάσεων) που είναι ανεξάρτητη από οποιονδήποτε ανώτερο ιδιοκτήτη.] Για άλλη μια φορά, Εμείς ο Λαός είναι οι ενοικιαστές και μισθωτοί καλλιεργητές (αγρολήπτες) που ενοικιάζουμε τά δικά μας ακίνητα από έναν Κυρίαρχο υπό το πρόσχημα της ΟΑΤ (Federal Reserve Bank). Εμείς ο Λαός ανταλλάξαμε έναν κύριο με έναν άλλο.  

Αυτό συμβαίνει εδώ και πάνω από ογδόντα χρόνια (100+ μέχρι σήμερα) χωρίς την «ενημερωμένη» γνώση. Τώρα είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η Αμερική είναι ουσιαστικά σε πτώχευση.

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κατέχουν εξ ολοκλήρου τις περιουσίες τους; Γιατί το 90% των Αμερικανών είναι εγκλωβισμένοι στις υποθήκες των σπιτιών τους και έχουν λίγα ή καθόλου περιουσιακά στοιχεία αφού πληρώθηκαν όλα τα χρέη και οι υποχρεώσεις; Γιατί νιώθεις σαν να δουλεύεις ολοένα και σκληρότερα και να παίρνεις όλο και λιγότερα;  

Θερίζουμε αυτό που σπείραμε και το αποτέλεσμα της συγκομιδής μας είναι μια οδυνηρή χρεοκοπία και μια άσκησις δικαιώματος κατασχέσεως εξ υποθήκης επί όλων των αμερικανικών ακίνητων περιουσιών, των πολύτιμων ελευθεριών και του τρόπου ζωής μας. Λίγοι από τους εκλεγμένους μας αντιπροσώπους στην Ουάσινγκτον, τολμούσαν ποτέ να πουν την αλήθεια. Οι ομοσπονδιακές Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε πτώχευση. Τα παιδιά μας θα κληρονομήσουν αυτό το μη πληρωτέο χρέος και την τυραννία θα επιβάλει την πληρωμή του.  

Η Αμερική έχει πτωχεύσει εντελώς στην παγκόσμια ηγεσία, την οικονομική πίστη και τη φήμη της για θάρρος, όραμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτός είναι ένας αδήλωτος οικονομικός πόλεμος. Ομιλούμε εδώ για την πτώχευση και την οικονομική δουλεία της πιο διεφθαρμένης τάξεως!

ΞΥΠΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ! Πάρτε πίσω τη χώρα σας!

______________________

Και τέλος…ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! Πάρτε πίσω τη χώρα σας ΕΛΛΗΝΕΣ!!!…

Και εδώ το σχετικό βίντεο!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=Rq9-j4JsAjI

Τζέιμς Τράφικαντ: Το Ισραήλ έχει αντιμετωπίσει την Αμερική σαν…Π**ΤΑΝΑ!…

https://www.youtube.com/watch?v=NQOwlpQHx9w

Ακούστε τον κ Τράφικαντ το 2001 να αναφέρει το γεγονός πως είχε πολημήσει τις φορολικές αρχές τις…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ από το να ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ των…ΦΤΩΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ! ΤΕΤΟΙΟΝ ΆΝΔΡΑ/ΕΣ χρειαζόμαστε και στην…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ για να κάνει κάτι για τα σπίτια των…ΕΛΛΗΝΩΝ που κατάσχονται αυτήν την στιγμή από εκείνη την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Και εξαιτίας της γενναιότητος του κ Τράφικαντ, τον ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ για…7 ΧΡΟΝΙΑ με ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ…!!!…

Πριν εκδιωθεί από το Κογκρέσο, εργαζόταν πολύ σκληρά μαζί με τους συναδέλφους του πάνω σε ένα νομοσχέδιο που θα καταργούσε άπαξ δια παντός τόσο την Ομοσπονδιακή Τράπεζα όσο και τις φορολογικές αρχές….ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=7CXYw82RH0E

https://www.youtube.com/watch?v=QqSr3BxONaU

Ήταν ο ίδιος ο κ Τζέιμς που είπε 6 μήνες πριν το θάνατο του το Σεπτ. του 2014, ότι αν δεν προσέχει ο ίδιος, μπορεί να τον…ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ–με ό,τι σημαίνει αυτο! Στις 27 Σεπτ. του 2014, οδηγούσε το τρακτέρ του στο αγρόκτημά του όταν ανατράπηκε ξάφνικα για κάποιο περίεργο λόγο που δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι σήμερα. Τον μετακόμισαν αμμέσως μετά στο νοσοκομείο όπου κατέληξε δυστυχώς. Ήταν 73 ετών…

https://www.youtube.com/watch?v=LjTdpqTsqZ8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr