Home Greek News ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ;

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ;

by _
0 comment 205 views

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ; 21 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!

Ερώτηση για την προέλευση και τη νομιμότητα των κεφαλαίων της εταιρίας που εκδίδει την εφημερίδα Documento κατέθεσαν προς τους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά  και Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, 21 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας μάλιστα την κατάθεση των σχετικών εγγράφων.

Οι ερωτώντες βουλευτές αναφέρουν ότι μετά την αποχώρηση του κ. Ιωάννη Καλογρίτσα από το σχήμα της εταιρίας -αποτέλεσμα του διαγωνισμού παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες,  όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ερώτηση,  «η εν λόγω εφημερίδα εκδίδεται από μια μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ) που ιδρύθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και έχει κεφάλαιο 20.000 Ευρώ, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα. Είναι απορίας άξιο, πως με κεφάλαιο 20.000 ευρώ η «Documento Media Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» εξακολουθεί να εκδίδει την εν λόγω πολυτελέστατη έκδοση, με εκδότη τον κ. Κώστα Βαξεβάνη με τον οποίο φέρεται να έχει στενή σχέση ο Υπουργός για θέματα Τύπου κ. Νίκος Παππάς».

Οι ερωτώντες βουλευτές ζητούν εν τέλει 7 από τους συναρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν, καταθέτοντας και τα σχετικά έγγραφα, σε 7 συγκεκριμένα ερωτήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ…. http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ποθεν-εσχεσ-μπαγκσ-μπαννυ-που-τα-βρηκε/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ «ΩΡΑΙΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ….

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr