Home Greek News Σάλος στο Twitter για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ: «Πιάνει το ποτήρι σαν ένα 3χρονο»!

Σάλος στο Twitter για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ: «Πιάνει το ποτήρι σαν ένα 3χρονο»!

by _
0 comment 130 views

Σάλος στο Twitter για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ: «Πιάνει το ποτήρι σαν ένα 3χρονο»!

Για σοβαρή εκφυλιστική ασθένεια του εγκεφάλου, που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στα χέρια κάνουν λόγο οι χρήστες στο Twitter, μετά την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ την Δευτέρα για τη νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας

Τι τρέχει με την υγεία του Αμερικανού προέδρου; Τα ερωτήματα πληθαίνουν από την ημέρα της ιστορικής ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ, όταν ο πλανητάρχης κατά το τέλος της ομιλίας έδωσε την εντύπωση πως δυσκολεύεται να μιλήσει και «μασούσε» τις λέξεις επανειλημμένα.

Τότε, ο Λευκός Οίκος είχε αρκεστεί να ανακοινώσει πως: «Ο λαιμός του προέδρου είχε στεγνώσει, τίποτα περισσότερο». Όμως, οι φήμες ότι ο 71χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο άνοιας αναζωπυρώθηκαν την Δευτέρα, όταν ο πλανητάρχης σε ομιλία του για την νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας για να πιει μια γουλιά νερό κράτησε το ποτήρι σαν μικρό παιδί με τα δυο του χέρια!

Αμέσως, το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να κάνουν λόγο για σοβαρή εκφυλιστική διαταραχή του εγκεφάλου που κάνει τα χέρια να τρέμουν. Μια χρήστης έγραψε: «Κρατά το ποτήρι με το νερό σαν τον 3χρονο εγγονό μου. Πραγματικά, νομίζω πως ο Τραμπ έχει άνοια και συμπεριφέρεται σαν παιδί».

Ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Ο τρόπος που κρατά το ποτήρι δείχνει πως έχει άνοια. Οι ικανότητες της κίνησής του χειροτερεύουν». Πάντως, υπήρξαν και χρήστες που απέδωσαν την ενέργεια του Αμερικανού προέδρου στα μικρά του χέρια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ πίνει νερό με παράξενο τρόπο. Τον Νοέμβριο σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε με τα δυο του χέρια ένα μπουκάλι ανθρακούχο νερό και το ήπιε αδέξια, δίνοντας εκ νέου αφορμή για σχόλια σχετικά με την υγεία του.

http://www.protothema.gr/world/article/742635/salos-sto-twitter-gia-tin-ugeia-tou-donald-trab-pianei-to-potiri-san-ena-3hrono/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr