Home Greek News Τώρα και οι Βούλγαροι βάζουν σε «καραντίνα» τους Έλληνες επιβάτες!

Τώρα και οι Βούλγαροι βάζουν σε «καραντίνα» τους Έλληνες επιβάτες!

by _
0 comment 90 views

Τώρα και οι Βούλγαροι βάζουν σε «καραντίνα» τους Έλληνες επιβάτες!

KATANTIA…!!! ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…!!!

«Για πρώτη και ελπίζω τελευταία φορά, ένιωσα τόσο μειονεκτικά ως Έλληνας» λέει ο κ. Χρήστος Κόκκαλης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 – Ακούστε τη μαρτυρία του

https://soundcloud.com/info-info-969429733/20171218a-10

Η Βουλγαρία φαίνεται ότι προστίθεται στον κατάλογο των χωρών που “ξεψαχνίζουν” τους Έλληνες που προσγειώνονται στο έδαφός τους. Η γειτονική χώρα είναι βέβαια εκτός Σένγκεν, όμως μέχρι πρότινος οι Έλληνες περνούσαν με μια τυπική επίδειξη του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς τους.

Τα πράγματα άλλαξαν και μετά τους Γερμανούς, τους Ιταλούς, τους Βέλγους, τους Αυστριακούς και τους Ελβετούς, πλέον και οι Βούλγαροι κοιτάζουν και ξανακοιτάζουν τα πιστοποιητικά έγγραφα των Ελλήνων επιβατών προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο παράτυπων μεταναστών.

Λησμονούν, φαίνεται, ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων ταξιδεύουν στη Βουλγαρία το κάνουν για επιχειρηματικούς λόγους, αφού χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί εκεί, ενισχύοντας μάλιστα την οικονομία της χώρας τους. Η Βουλγαρία φαντάζει ως φορολογικός “παράδεισος” σε σύγκριση με την αντίστοιχη ελληνική πραγματικότητα, δεν είναι όμως στις πρώτες επιλογές όσων θέλουν να μεταναστεύσουν.


«Ουρές» Ελλήνων επιβατών στο αεροδρόμιο της Σόφιας την περασμένη Παρασκευή

Επιβάτης που ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα από Αθήνα για Βουλγαρία, περιέγραψε στο ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή “Εντός ΘΕΜΑτος” με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη, την ταλαιπωρία που υπέστη επί μιάμιση ώρα στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

“Για πρώτη και ελπίζω τελευταία φορά, ένιωσα τόσο μειονεκτικά ως Έλληνας. Επί μιάμιση ώρα ήμασταν στημένοι στην αναμονή για έλεγχο. Μάλιστα επειδή η δική μου ταυτότητα ήταν λίγο φθαρμένη, όπως και ορισμένων ακόμη, χρειάστηκε να περιμένουμε άλλη μισή ώρα για περαιτέρω έλεγχο. Μία Ελληνίδα που ταξιδεύει συχνά, μου είπε ότι αυτό γίνεται μόνο στους Έλληνες” ήταν η μαρτυρία του κ. Χρήστου Κόκκαλη.

http://www.protothema.gr/greece/article/742371/kai-oi-voulgaroi-vazoun-se-karadina-tous-ellines-epivates-/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr