Home Greek News Ξεβρακώνεται ο Eric Dubay! ΜΑΚΡΙΆ από αυτόν Επιπεδιστές! – Αλήθειες Επίπεδης Γης σε ένα νέο επίπεδο

Ξεβρακώνεται ο Eric Dubay! ΜΑΚΡΙΆ από αυτόν Επιπεδιστές! – Αλήθειες Επίπεδης Γης σε ένα νέο επίπεδο

by _
0 comment 216 views

 

Ξεβρακώνεται ο Eric Dubay ή μάλλον o Eric Du..ΓΚΕΪ!!! ΜΑΚΡΙΆ από αυτόν Επιπεδιστές! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ…ΜΑΣΟΝΩΝ!!! 

Αυτό το κίνημα ΔΕΝ είναι για «αρχηγούς» και τέτοιους —ΕΚΕΙ έγκειται η πλάνη του Διαβόλου της ΝΤΠ!– αλλά για…ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ διότι όλοι μαζί μπορούμε να βγάζουμε τέτοιες φοβερές αλήθειες τόσο για την επίπεδη γη όσο και για άλλα σημαντικά θέμα,…«υποτασσόμενοι αλλήλοις εκ φόβου Χριστού»….

12 Ο αχρείος άνθρωπος, ο κακότροπος άνθρωπος, περιπατεί με στόμα διεστραμμένον·
13 Κάμνει νεύμα διά των οφθαλμών αυτού, σημαίνει διά των ποδών αυτού, διδάσκει διά των δακτύλων αυτού·
14 μετά διεστραμμένης καρδίας μηχανάται κακά εν παντί καιρώ· εγείρει έριδας… – Παροιμιαι 6: 12-14

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:45, 18 Δεκ. 2017 | JohnKountouris.com

Αυτοι που εχουν βγαλει τετοια βιντεο για τον Ερικ ειναι επιπεδιστές. Αλλά πρεπει όλοι εμεις να καταλάβουμε ένα πολυ σημαντικο πράγμα εδω: το κάθε σύγχρονο κίνημα για την αλήθεια οποιουδήποτε θέματος που να αφορά τα σχέδια της ΝΤΠ, κτλ., ΠΑΝΤΟΤΕ ελέγχεται απόΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!

Πάντως, όταν ξύπνησα εγώ στην επίπεδη γη, δεν ήξερα ΚΑΘΟΛΟΥ ποιος ήταν ο Ντουμπέι. Ο άνθρωπος που με βοηθησε προς τούτο ήταν το αγαπημένο κανάλι RussianVids! O Dubay ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το παν για εμάς, αλλά…ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ με τις ικανότητες που έδωκε ο ΘΕΟΣ εκ γεννετής για να αποκαλύπτουμε την αλήθεια για το καθετί εκεί έξω. ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ και….ΟΧΙ σε ανθρώπους. Να αξιοποιούμε έρευνες του Έρικ Ντουμπέι για την επίπεδη γη, αλλά όταν αυτός αρχίζει να προσβάλλει την Αγία Ορθόδοξη Πίση μας μαζι με το Ευαγγέλιον, να τονΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΟΥΜΕ επ’αυτού, καταλάβετε??

Τι λέγει ο Λόγος του Θεού πάνω σε αυτό??….

σὺ πιστεύεις ὅτι ὁ Θεὸς εἷς ἐστι· καλῶς ποιεῖς· καὶ τὰ δαιμόνια πιστεύουσι καὶ φρίσσουσι.

Ακόμη κι ο Ντουμπέι αναγκάζεται κάθε τόσο να χρησιμοποιήσει εδάφια της Αγίας Γραφής για να καταστήσει πιο πιστευτά τα επιχειρήματά του ότι η γη είναι επίπεδη, κτλ. Σε μερικά από τα ντοκυμαντέρ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ!

Λοιπόν,…

Στο πρώτο βιντεο βλέπουμε τον Έρικ να κάνει μερικά….ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ –να πούμε το λιγότερο- συνθήματα/χειρονομίες με τα δύο του χέρια και με το σώμα του που τυχαίνει να μοιάζουν 100 τοις 100 με εκείνα των…ΜΑΣΟΝΩΝ!! Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, ντύνεται ο ίδιος σαν…ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ σαν τον μεγάλο…Π**ΣΤΗ που είναι!! Αυτό είναι…ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ και ΔΕΝ ΘΕΛΩ το κίνημά μας περι της αλήθειας της επίπεδης γης μας να οδηγείται από έναν…ΑΝΩΜΑΛΟ–τελεια και ΠΑΥΛΑ.

Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως στο ακόλουθο βίντεο, ο Ντουμπέι κάνει διάφορα σύμβολα…ΜΑΣΟΝΙΚΑ, ενώ είναι ο…ΙΔΙΟΣ που την Μασονία την έχει «κράξει» πολλές φορές….Χμμμμμ…

Στο δε δεύτερο βίντεο, ακούμε τον αγαπητό μας κ. Banjo να μας αναλύθει μερικά γραπτά του Έρικ που παραθέτουν τα λόγια μερικών από τους πιο έμπιστους και γνωστούς ερευνητές/επιστήμονες για θέματα που αφορούν την γνησιότητα και την επαλήθευση, σε επιστημονικό επίπεδο, της αλήθειας της επίπεδης (όπως ο Samuel Rowbotham) που ήταν οι πρωτοπόροι αυτού του κινήματος για την Επίπεδη γη. Ο Banjo λοιπόν επισημαίνει πως ο Έρικ Dubay έχει παραλείψει εσκεμμένα να αναφέρει και τα σχετικά βιβλικά εδάφια που συνοδεύουν αυτά τα αποσπάσματα των βιβλίων του κ Rowbotham εις τα οποία αναφέρεται μέσα στα δικά του βιβλία. Αυτό ρε παιδιά…ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και ΑΤΙΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!

Καλώς, αλλά ακόμη καὶ τὰ δαιμόνια πιστεύουσι καὶ φρίσσουσι μερικές φορές και τούτο μάλλιστα γιατί χωρίς το Ευαγγέλιον δεν κάνουν διαφορετικά για ευνόητους λόγους, γιατί είναι όντως ο Λόγος του Θεού που…ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΙΣΤΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΣΦΑΙΡΙΚΗ», ΠΑΡ’ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ…ΣΕΒΑΣΟ/ΦΟΒΟ ΠΡΟΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ…ΑΘΕΙΣΤΑΙ/ΆΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ…!!!…

https://www.youtube.com/channel/UCxGin_qxbd6kFFSfYkZKu2g/videos

Στο επόμενο βίντεο, βλέπουμε τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ ασιατικές γυναίκες, με τις οποίες είχε σχέσεις ο Έρικ, να καταγγέλλουν πως ο ίδιος τις…ΈΔΕΡΝΕ/ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ και ΕΒΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!…

ΙΣΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛ’ΑΥΤΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=eZK3rpl41Ac&t=87s

Ο Έρικ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ και τα έργα τους!!!….

Eric Dubay = CIA. Λέει ότι ΔΕΝ έχει μείνει ΠΟΤΕ στην Ουάσινγκτον και…ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Λέει ΨΕΜΑΤΑ. Κι το να μένεις ΕΚΕΙ σημαίνει ότι εόσαι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ 100 τοις 100…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=JSATg0aoDvQ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Ιδού το πρακτοράκι και μεγάλος…Π**ΣΤ*Σ Math Boylan (Math Powerland) που επηρεάζει το κίνημα της επίπεδης γης!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr