Home Greek News Βρέθηκε “νέα Γη” – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τη NASA….Μάσα!

Βρέθηκε “νέα Γη” – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τη NASA….Μάσα!

by _
0 comment 120 views

Βρέθηκε “νέα Γη” – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τη NASA … ΜΆΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ!!! Πως μα…ΠΩΣ μπορούμε να «ανακαλύψουμε» νέους «πλανήτες», «γαίες» κτλ. όταν κορυφαίοι αστροναύτες της ΝΑΣΑ, το υπουργείο Αμύνης (που συνεργάζεται με την ΝΑΣΑ) και άλλες κρατικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν βγεί στη δημοσιότητα λέγοντάς μας απίστευτες ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ, όπως: (α) ΔΕΝ μπορούμε να ξεφύγουμε από την τροχιά της γης (πατήστε εδώ) (β) ζούμε σε ένα ΚΛΕΙΣΤΟ, ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (εδώ) από το οποίο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξεφύγουμε (εδώ) (γ) Η ΚΑΘΕ δήθεν «φωτο.» του «διαστήματος που μας έχει «βγάλει» η ΝΑΣΑ διαχρονικά δεν είναι τίποτε άλλο από μια…ΕΙΚΟΝΑ CGI (Computer Generated Image), δηλ, μια εικόνα που παράγεται από…ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΝ…ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Πατήστε ΕΔΩ για αποδείξεις.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ…ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ….ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΣ….ΣΗΜΕΡΟΝ…!!!….

____________________________

“Πέπλο” μυστηρίου καλύπτει την έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει αύριο η NASA.

Η διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει αύριο σε έκτακτη συνέντευξη τύπου για μια “σημαντική ανακάλυψη” που έκανε το τηλεσκόπιο Κέπλερ με τη βοήθεια του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης της Google.

Πρόκειται για το διαστημικό τηλεσκόπιο που ξεκίνησε την αποστολή του το 2009, φέρνοντας επανάσταση στη μελέτη των λεγόμενων εξωπλανητών, με την ανακάλυψη εκατοντάδων πλανητών που είναι σε τροχιά γύρω από μακρινά αστέρια όπως ο Ήλιος. Το πρώτο σκέλος της αποστολής του ολοκληρώθηκε το 2012, ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν τόσο εντυπωσιακά, που το 2014 χρηματοδοτήθηκε νέα, πολύ μεγαλύτερη αποστολή.

Στο διαδίκτυο οι ιστοσελίδες επιστημονικού περιεχομένου αναφέρουν ότι η ΝASA πιθανότατα θα ανακοινώσει την ανακάλυψη πλανήτη παρόμοιου με τη Γη και ενδέχεται να φιλοξενεί κάποια μορφή ζωής.

Πηγή: http://www.capital.gr/epikairotita/3260703/brethike-nea-gi-ektakti-sunenteuxi-tupou-apo-ti-nasa

Για ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ περι της…ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ της γης μας, διαβάστε επίσης!…

Η γη επίπεδος εστί και τούτο μάλλιστα από καταβολής του κόσμου έως της…σήμερον! Αποδείξεις συγκλονιστικαί!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr