Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

by _
0 comment 141 views

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

Πρόκειται για τρομακτική εξέλιξη:

Ο Μάριο Ντράγκι (ΕΚΤ), ένας δηλαδή εκ των 3 πιστωτών μας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του 40υ Μνημονίου! Κι αυτό μετά από ένα διάστημα όπου όλοι σχεδόν οι δανειστές άφηναν να εννοηθεί ότι η χώρα βγαίνει άνετη στις αγορές και θα σαρώσει. Την ίδια στιγμή και το ΔΝΤ ξαναβάζει στο τραπέζι το κούρεμα του χρέους.

Τι συνέβη μέσα σε ένα 24ωρο και οι υποκριτές δανειστές είδαν την πραγματική εικόνα μιας χώρας αμεταρρύθμιστης με διεφθαρμένο δημόσιο, διεφθαρμένη δικαιοσύνη και διεφθαρμένους ολιγάρχες της οποίας είναι αναγκασμένοι να τραβήξουν τα σωληνάκια.

Κι αυτό γιατί δεν έχουν διάθεση να πετάξουν άλλο χρήμα από το παράθυρο σ΄αυτό εδώ το κράτος-χαβούζα. Στο μεταξύ και οι κυβερνώντες συνειδητοποιούν ότι τα λεφτά του κόσμου έχουν στερέψει και όσες κατασχέσεις λογαριασμών και να κάνουν δεν θα πάνε μακριά.

Ο Ντράγκι λοιπόν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου διατύπωσε την θέση ότι ” είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης αν θα χρειαστεί τέταρτο πρόγραμμα!!!!!!”

Μιλάμε για μεγάλη προσβολή του ελληνικού λαού την ώρα που οι πιστωτές (ανάμεσά τους και ο Ντράγκι) δίνουν αέρα-πατέρα τις αξιολογήσεις στην κυβέρνηση Σύριζα. Τι συνέβη ξαφνικά και ο Ντράγκι αφήνει ανοιχτό το 4ο Μνημόνιο υποστηρίζοντας ότι εξαρτάται από την Ελλάδα αν θα το πάρει; Τελικά η κυβέρνηση δεν είναι τόσο ζούπερ ντούπερ όσο μας την παρουσίαζαν οι δανειστές ως τώρα;

Στο μεταξύ σε χρονοβόρα διαδικασία-μπορεί να κρατήσει ακόμη και μήνες-οδηγείται ο σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία. Κι όσο δεν υπάρχει γερμανική κυβέρνηση συζήτηση για κούρεμα του χρέους δεν πρόκειται να γίνει. Αρα οι Ελληνες φορολογούμενοι είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν 10 δις ευρώ για τοκοχρεολύσια. Που θα βρεθούν όλα αυτά τα λεφτά;

Τι συνέβη και αποφάσισαν να ρίξουν τον Τσίπρα;

Πως θα αντιδράσει ο Ελληνας πρωθυπουργός στην παγίδα του νέου μνημονίου που του στήνουν;

Εχει άλλη επιλογή από το να προσφύγει σε κάλπες ή ένα ακόμη ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αυτή τη φορά με το ερώτημα την παραμονή ή όχι στην Ευρωπαική Ενωση!!!

Ο Τσίπρας-σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμή εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ενός Δημοψηφίσματος ΤΕΛΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ!

Πηγή: kourdistoportocali.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr