Home Greek News Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ!

Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ!

by _
0 comment 222 views

 

Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορούν να ανορθώσουν ανάστημα στο ΔΝΤ και τους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ και αφού υποταχτούν, τους…ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20:56, 13 Δεκ. 2017 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθο άρθρο είναι των κορυφαίων δημοσιογράφων κ.κ. Greg Palast και Mark Phillips και παρ’ όλο που είναι από….2002, είναι…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 100 ΤΟΙΣ 100!!!  Και…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…γιατί αυτά που πρόκειται να μάθετε σχετικά με την ύπαρκτη φύση και σκοπούς του ΔΝΤ, κτλ., μας τα είχαν αποκαλύψει ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ αυτοί οι δύο κύριοι!!!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Γιώργου Αλογοσκούφη στο άρθρο «Αλογοσκούφης: από το 2004 μας ζητούσαν να προσφύγουμε στο ΔΝΤ», μαθαίνουμε πως ήδη από το 2004, το ΔΝΤ προσπαθούσε να υπεισέλθει στην Ελλάδα ώστε να την κατακτήσει εκ των έσω με την συναίνεση της κυβερνήσεως Καραμανλή. Αλλά αφού τους είπε ΟΧΙ, ήλθε μετα ο…ΓΑΠ…ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ!!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

 Έβαλα μέσα και μερικές από τις δικές μου επισημάνσεις στα κόκκινα να το επικαιροποιήσω για τα σημερινά δεδομένα της Ελλάδος σε σχέση με τη ΤΡΟΙΚΑ….

___________________________

Η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ανήκουν και ελέγχονται από τον Nathan Mayer Rothschild (Νάταν Μάιερ Ρότσιλντ) και από 30 έως 40 από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια έχουν προγραμματίσει να κατακτήσουν τον κόσμο μέσω του χρήματος.

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας (ΠΤ), Joe Stiglitz, απολύθηκε από εκεί το 2002 γιατί κατάγγελλε τις δυσλειτουργίες εκεί στο ΠΤ.

Είχε επισημάνει στα κορυφαία στελέχη της ΠΤ ότι κάθε χώρα στην οποία εμπλέκεται το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα κατέληξε,

• με μια οικονομία καταρεύσασα (η σημερική ελληνική οικονομία)

• με μια κυβέρνηση καταστραμμένη (ΣΥΡΙΖΑ σήμερα)

• και μερικές φορές σε φλόγες με ταραχές (βλέπε τις πρόσφατες αναταραχές στην Ελλάδα, Ρουβίκωνας, κτλ)

Ο Jim Wolfensen, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ηρνήθη να σχολιάσει την απόλυσή του. Πριν απολυθεί ο Joe Stiglitz, πήρε μαζί του μια μεγάλη στοίβα από μυστικά έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Αυτά τα μυστικά έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποκαλύπτουν τα 4 βήματα που απαιτούσε –και ακόμη απαιτεί- το ΔΝΤ από τα έθνη:

1) να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες 111 στοιχείων (Έλληνες, μπορείτε να πείτε…ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ, εεεε;;;)

2) στην οποία συμφώνησαν να πωλήσουν τα βασικά στοιχεία ενεργητικού τους – το νερό, ηλεκτρισμό, φυσικό αέριο κ.λπ. (Helloooooooo??!!!  ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ;;;!!!)

3) στην οποία συμφώνησαν να λάβουν οικονομικά μέτρα που είναι πραγματικά καταστροφικά για τα εμπλεκόμενα κράτη (Χμ…εμ…σας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;)

4) σύμφωνα με την οποία, ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ τους πολιτικούς των εμπλεκόμενων χωρών δισεκατομμύρια δολάρια με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να πραγματοποιήσουν αυτή τη μεταφορά των παγίων στοιχείων των χωρών αυτών στις δικές τους μεγαλο-εταιρείες. (Όσον αφορά στους δικούς μας “γενναίους” “αντιμνημονιακούς» Έλληνες πολιτικούς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι ρε παιδιά;;!!!)

Τώρα, προτού να συνεχίσουμε, θέλω να διαβάσουμε τα δύο παρακάτω άρθρα και να αναρωτηθούμε για το εάν αυτά που διαβάζουμε συμπίπτουν με τις παραπάνω αποκαλύψεις….χεχεχεχε. Πατήστε τα παρακάτω λινκ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ!:

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Κοντονής κατά δικαστών: Πρέπει να δηλώνουν μετρητά (σε θυρίδες) στο πόθεν έσχες

Τα $700 εκατομμύρια “της Μαργαρίτας Παπανδρέου” είναι τα λεφτά που πήρε ο γιός της,…ΓΙΩΡΓΟΣ, για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο…ΔΝΤ!

ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ» (?), ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ» (?), ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! (βίντεο)

Συνεχίζουμε με το ίδιο άρθρο…

Εάν δεν συμφωνούν με αυτά τα βήματα, εξαιρούνται από όλους τους διεθνείς δανεισμούς.

Σήμερα, εάν δεν μπορείς να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει, είτε είσαι άνθρωπος είτε εταιρία είτε χώρα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ανατρέπουν την κυβέρνηση και φυτεύουν ψέματα στο μυαλό του λαού για την πρώην κυβέρνηση ή / και ακόμα και ξαναγράφουν ιστορία.

Το σχέδιο της Αργεντινής

Εσωτερικά έγγραφα από την Αργεντινή παρουσιάζουν το μυστικό σχέδιο της Αργεντινής.

Αυτό υπεγράφη από τον κ Jim Wolfensen, πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Αργεντινή είχε έξι προέδρους μέσα σε πέντε εβδομάδες επειδή η οικονομία τους καταστράφηκε ολοσχερώς. Αυτό συνέβη επειδή ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με εντολές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας να πωλούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως το σύστημα ύδρευσης τους. Φορολόγησαν στη συνέχεια τον λαόν.

Δημιούργησαν μια μεγάλη κυβέρνηση και η μεγάλη κυβέρνηση παραδόθηκε στο ιδιωτικό ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα.

Λαδώνουν στα δισεκατομμύρια πολιτικούς με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. (Λίγη…ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ κανείς;;;…Panama Papers, κτλ.;;;)

Η σύνδεση Enron – Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα

Το σύστημα ύδρευσης του Μπουένος Άιρες πωλήθηκε τσάμπα σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron.

Ένας αγωγός που πωλήθηκε, που τρέχει μεταξύ Αργεντινής και Χιλής, πωλήθηκε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron. Οι παγκοσμιοποιητές προκαλούν στη συνέχεια την κατάρρευση της Enron μετά τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων σε άλλη εικονική εταιρεία.

Έρχονται, λαδώνουν τους πολιτικούς για τη μεταφορά των συστημάτων ύδρευσης, των σιδηροδρόμων, των τηλεφωνικών εταιρειών, των εθνικοποιημένων πετρελαϊκών εταιρειών, των πρατηρίων βενζίνης. Οι πολιτικοί τα παραδίδουν ΌΛΑ στο ΔΝΤ επι πινακίου φακής!

Οι Παγκόσμιοποιητές τους λαδώνουν ατομικά, δισεκατομμύρια για τον έκαστο με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Το σχέδιο είναι η απόλυτη δουλεία ολόκληρου του πληθυσμού.

Η Enron ήταν εταιρεία εικονική για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χρήμα για ναρκωτικά κ.λπ.

Προγραμματισμένες ταραχές από το ΔΝΤ

Το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα συρρικνώνουν συστηματικά τα έθνη, ανεξάρτητα από το αν είναι ο Ισημερινός, η Αργεντινή (η Ελλάδα!!!) κ.ο.κ.

Αυτό δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση. Τα περουσιακά στοιχεία αυτών των χωρών τα κλέβουν από τους λαούς τους και τα παραδίδουν μετά στο ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα. (Εμ….λίγο…ΤΑΙΠΕΔ κανείς;;;)

Τα παραδίδουν, γενικά στους ημετέρους τους, όπως, (και αυτό δεν γίνεται και ΣΗΜΕΡΑ μέσ’στην Ελλάδα μας;;;!!!)

• Η Citibank, που είχε υφαρπάξει τις μισές τράπεζες της Αργεντινής

• Η British Petroleum, που είχε υφαρπάξει αγωγούς στον Ισημερινό

• Η Enron, που είχε υφαρπάξει τα συστήματα ύδρευσης σε όλη τη χώρα (βλέπε ΕΥΔΑΠ Έλληνες….ΕΥΔΑΠ!!!)

Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν κιόλας αυτά τα συστήματα μέσω της κατάχρησης αυτών.

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε καν πόσιμο νερό στο Μπουένος Άιρες. Δεν πρόκειται μόνο για κλοπή. Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη βρύση. Αυτό έχει να κάνει με κάτι περισσότερο από το να τα κονομήσει χοντρά κάποιος πλούσιος εις βάρους του Δημόσιου. Δεν ήταν το ΔΝΤ που μόλις απέκτησε τις Μεγάλες Λίμνες της πολιτείας Μίτσιγκαν;;; Ασκήνουν πλέον πλήρη έλεγχο επί της παροχής νερού.

Το αμερικανικό Υπουργείου Οικονομικών, που αποτελεί ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, είναι ο ιδιοκτήτης του 51 τοις εκατό του ΔΝΤ και της Παγκόσμια Τράπεζα.

Τώρα, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!» και ΕΚΕΙ ΈΛΛΗΝΕΣ θα μάθετε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΔΝΤ που σας ταλανίζει εδώ και χρόνια και πως είναι, στην πραγματικότηα, το ίδιο το…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ που είναι…ΨΕΥΤΟ-«κρατική υπηρεσία» των ΗΠΑ!!!

ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

______________________________

Με πληροφορίες από το έγκρικο ιστολόγιο ειδήσεων: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking208.htm

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr