Home Greek News Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Πάνος Καμμένος για να συλληφθεί;

Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Πάνος Καμμένος για να συλληφθεί;

by _
0 comment 251 views

Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Πάνος Καμμένος για να συλληφθεί;

-του Μανώλη Χατζησάββα

Έχει καλύψει τον μισό Ποινικό Κώδικα το άτομο.

Γελάνε και τα τσιμέντα, όχι με τον Καμμένο αλλά με το πώς σας «λειτουργούν» εσάς όλους τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Εάν ζούσε ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ θα ζητούσε να του κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα οι «δικοί» μας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017…

Διαβάστε τώρα όλο το άρθρο από τον κ Παναγιώτη Αποστόλου από το σάιτ Egerssi.gr που αθρογράφησε σήμερα ο ίδιος στην Ελεύθερη Ώρα..!!!…

 

Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ “ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
“Ρουκέτες” του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ραχήλ Μακρή

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
[email protected]
www.egerssi.gr

Στην προ ημερών συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων, για την πώληση των βλημάτων των 105 χιλιοστών στη Σαουδική Αραβία, από τα αποθέματα του ελληνικού Στρατού, ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας η μεγάλη κόντρα που υποβόσκει μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, Μανώλη Χατζησάββα!

Στοχευμένα λοιπόν ο κ. Καμμένος, προκειμένου να αποφύγει τα πυρά όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προσπάθησε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, “καταγγέλλοντας” για πολλοστή φορά πως, ο Μανώλης Χατζησάββας υπήρξε πράκτορας της ΜΙΤ (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) και όχι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδος!

Φωτιές της Ραχήλ Μακρή κατά του Πάνου Καμμένου…

Στην ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για τον Μανώλη Χατζησάββα, απάντησε η πρώην Βουλευτής των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, αλλά και επιστήθια φίλη του – κάποτε – Ραχήλ Μακρή!
Άστραψε και βρόντηξε η κ. Μακρή, λέγοντας στο δικό της λογαριασμό στο twitter:

“Ρε κακομοίρη, κουμπάρε του Πανούλη (σ.σ. εννοώντας διαχειριστή ιστοσελίδας στο διαδίκτυο που υπερθεματίζει υπέρ του Καμμένου)! Διορισμένε στο υπουργείο! Όταν σας έδινε τα θέματα (σ.σ. ο Χατζησάββας) που ανεβάσατε και τα έγγραφα, δεν ήταν καταζητούμενος; Ούστ κοπρόσκυλα πληρωμένα! Επαναστάτες του 50αυρου”!

Όμως, συνέχισε τις “αστραπές” της και στο face book, όπου έγραψε:
“Όταν σου έδινε στοιχεία και τα δημοσίευες στα μπλοκ της κακιάς ώρας, που απόψε βγήκαν παγανιά και απειλούν και μας ζητάνε να σκάσουμε, δεν είναι καταζητούμενος; Τι τα έκανες τα στοιχεία για τα υποβρύχια και την Siemens;

Μήπως τα κράτησες και με αυτά εκβιάζετε τους άλλους τους βρωμιάρηδες για να κάνετε δουλίτσες; Αι σιχτίρ ρε που έχεις και θράσος. Αντί να παραιτηθείτε. Απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και απόπειρα πώλησης απαγορευμένων όπλων. Πρώτα τα κονομούσαν οι βουλευτές στα υπόγεια της ΝΔ και μετά γίνανε πράκτορες των Τούρκων. Γιουσουφάκια που μέχρι και το Αιγαίο παραδώσατε σε Τούρκους και μιλάς”!

Καταπέλτης η Ραχήλ Μακρή, με φοβερές καταγγελίες, δεν νομίζετε;

Έβγαλε “μυδράλιο” ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Σε αυτό το “παιχνίδι” των social media μπήκε και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ρωτώντας τη Ραχήλ Μακρή: “Τι εννοείτε ότι τον ήξεραν τον κύριο που τον κατηγορούν ως κατάσκοπο”! Απαντώντας η Ραχήλ Μακρή και αναρτώντας ένα e-mail όπου φαίνεται να συνομιλεί ο Πάνος Καμμένος με τον Μανώλη Χατζησάββα!

Αυτή η συνομιλία είναι πολύ πρόσφατη, αφού φέρει ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 2017, όταν ο Υπουργός της Εθνικής Άμυνας βρισκόταν στο Ισραήλ!

Έτσι, φέρεται να γράφει ο Πάνος Καμμένος: “Τηλεφώνησέ μου στις 24:00 στο Tel Aviv Hotel Carton room (αναφέρεται ο αριθμός του τηλεφώνου) από ασφαλές τηλέφωνο”!

Να σημειωθεί πως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στον Μανώλη Χατζησάββα και στα e-mail μεταξύ Καμμένου – Χατζησάββα, που μαρτυρούν μια στενή σχέση!

Είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: “Η πρώην συνάδελφός σας βουλευτής Ραχήλ Μακρή κατέθεσε στον ελληνικό λαό ένα e-mail, όπου ο κ. Καμμένος στέλνει στον κ. Χατζησάββα (σ.σ. που σήμερα τον κατηγορεί ως πράκτορα της ΜΙΤ) ραντεβού στο Τελ Αβίβ. Ο συνάδελφός σας κ. Παναγούλης μίλησε για καραμπινάτη υπόθεση μίζας!

Ο κ. Καμμένος δεν παραπλάνησε μόνο τον ίδιο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, αλλά και τον κ. Φίλη! Ο μόνος που έθεσε θέμα Υεμένης (σ.σ. εκεί μάλλον προορίζονταν τα όπλα της πωλήσεως) στην επιτροπή ήταν ο κ. Παφίλης του ΚΚΕ, που καταψήφισε. Εσείς κ. Φίλη μια χαρά ψηφίσατε. Η ακύρωση της συμφωνίας επειδή δεν ήλθαν τα λεφτά, δεν αναιρεί την απόπειρα! Καραμπινάτη υπόθεση μίζας και λαθρεμπορίου”!

Εμείς, καλοπροαίρετα θα ρωτήσουμε! Έδωσε κάποια απάντηση επ΄ αυτών ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης της Πατρίδος κ. Πάνος Καμμένος;
Θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με αυτά τα ζητήματα; Ή μας φτύνουν κι εμείς θεωρούμε ότι ψιχαλίζει;

Υποβρύχια, Siemens και Τούρκοι επιχειρηματίες…

Ωστόσο, επειδή η Ραχήλ Μακρή έκανε αναφορά για υποβρύχια και Siemens, εμείς σήμερα θα εμπλουτίσουμε τη γνώση σας με τα παρακάτω:

Ο Μανώλης Χατζησάββας ισχυρίζεται ότι, είχε καταφέρει (σ.σ. εντεταλμένος από την ΕΥΠ) να φτάσει σε σημείο να τον εμπιστεύονται σημαντικά πρόσωπα στην Τουρκία, όπως είναι οι ιδιοκτήτες της Tetico, αλλά η νέα διοίκηση της ΕΥΠ άλλαξε στάση, με το που ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή ο Γιάννης Ρουμπάτης, και δεν ήθελε άλλο κατασκοπευτική δράση σε βάρος των Τούρκων! Κατά περίεργο δε τρόπο, έψαχνε περισσότερο τους Έλληνες όπως π.χ. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ειδικότερα για τις σχέσεις του με τον FG  Muhammed Fethullah Gülen, τον κληρικό που έχουν υπό προστασία οι Αμερικανοί. Τον συνιδρυτή του AKP με τον Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν Πρόεδρο της Τουρκίας!

Μας καταθέτει ο Μανώλης Χατζησάββας πως, είχε συνάψει επαγγελματικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη (οικογενειακή επιχείρηση) και αντιπρόεδρο της Tetico, τον Murat Tokcan και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του με αποτέλεσμα να τον βλέπει ακόμα και ιδιωτικά, πέρα από τις επαγγελματικές συναντήσεις τους!

Ποια η σχέση της Tetico με τα Ελληνικά Ναυπηγεία;

Πληροφοριακά η εταιρεία Tetico, είναι τουρκική εταιρεία, ειδικά επιλεγμένη με τον μεγαλύτερο βαθμό clearances, που εδώ και δεκαετίες πραγματοποιεί όλες τις συμβουλευτικές εργασίες για την ναυπήγηση των τουρκικών υποβρυχίων τα οποία είναι κλάσης U214 (μέχρι στιγμής το πρόγραμμα τους είναι σε καθυστέρηση 7 και πλέον ετών αιτία πολλών διαπραγματευτικών προβλημάτων με τους κατασκευαστές, ένεκα επεμβάσεων των Τούρκων, με εφαρμογές τουρκικών εταιρειών όπως των HAVELSAN – GENESİS – Koç Savuma Sistemleri – MİLSOFT – TÜBİTAK – STM, και μόνο ένα είναι σχεδόν έτοιμο  το U Pirireis σε δική τους κλάση REİS CLASS τύπου 214/1200).

Τα τουρκικά υποβρύχια είναι ίδιας κλάσης υποβρύχια με αυτά που έχουμε ναυπηγήσει και εμείς! Παπανικολής, Πιπίνος, Ματρώζος, Κατσώνης, με τα Συμβόλαια S120,121,122,123 και δύο μη υλοποιημένα αιτία των γνωστών σκανδάλων “υποβρύχιά που γέρνουν”!

Τόσο η Tetico, όσο και τα Ελληνικά Ναυπηγεία είχαν και εξακολουθούν και σήμερα να έχουν τους ίδιους προμηθευτές και δεν είναι άλλοι τους Γερμανούς της Ferro stall, Howaldtswerke -Deutsche Werft GmbH (HDW) και υπεργολάβους έχουν την Siemens και την ΜΑΝ, εταιρείες που έχουν κάνει πλούσιους όποιο πολιτικό μιλάει ελληνικά!

Επιπρόσθετα ισχυρίζεται ο Μανώλης Χατζησάββας πως, είχε καταφέρει να εισχωρήσει σε πολύ σοβαρούς κύκλους του πολιτικού, διπλωματικού, επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και του υπόκοσμου της Τουρκίας, ειδικότερα αυτών των διακινητών και εμπόρων όπλων, παράνομου καυσίμου, και πολλών άλλων!

Εάν πράγματι, ο Μανώλης Χατζησάββας έχει συλλέξει τέτοιες πληροφορίες και στοιχεία, γιατί του δόθηκε η εντολή να ασχοληθεί με άλλο κατασκοπευτικό αντικείμενο;

Παρά ταύτα, οι παραπάνω είναι απίστευτες καταγγελίες, που πιστεύουμε, έχει υποχρέωση η ελληνική δικαιοσύνη να τις διερευνήσει σε βάθος!

Καταγγελίες για απόκρυψη σημαντικών στοιχείων…

Και το ζήτημα που τίθεται είναι, αν ο Πάνος Καμμένος έχει εμπλοκή με το ζήτημα των υποβρυχίων! Γιατί, ο Μανώλης Χατζησάββας ισχυρίζεται πως, του είχε δώσει απόρρητα στοιχεία, που δείχνουν πρόσωπα και ποσά, μίζες στην υπόθεση αυτή! Διότι λέγει, πως έβλεπε μια προσπάθεια να θάψουν κάποιοι τα στοιχεία, βλάπτοντας – έχουν ήδη βλάψει – το ελληνικό Δημόσιο και τους Έλληνες φορολογούμενους (αυτό έχει γίνει από όλες τις κυβερνήσεις δυστυχώς)! Ο Καμμένος – ισχυρίζεται ο Μανώλης Χατζησάββας – υποσχέθηκε να τα υποβάλει όλα τα στοιχεία που του έδωσε με μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αλλά έκτοτε αγνοούνται όλα….

Βλάφτηκε το ελληνικό δημόσιο…

Στην ερώτησή μας, αν έχουμε ζημιά του ελληνικού Δημοσίου, η απάντηση του Μανώλη Χατζησάββα ήταν:

Η ζημιά του ελληνικού δημοσίου είναι στα ελληνικά υποβρύχια! Ειδικότερα με την στάση του Καμμένου, που ενώ πήρε πλήθος απόρρητων στοιχείων και εγγράφων, αυτός τα εκμεταλλεύτηκε για να αναρριχηθεί στην Εξουσία…
Θα επαναλάβουμε πως, οι καταγγελίες είναι συγκλονιστικές και χρήζουν απαντήσεων από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης!

Όπως, πρέπει να ξεκαθαριστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη, το τι μέλλει γενέσθαι…

Επανέρχομαι…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr