Home Greek News ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Κοντονής κατά δικαστών: Πρέπει να δηλώνουν μετρητά (σε θυρίδες) στο πόθεν έσχες

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Κοντονής κατά δικαστών: Πρέπει να δηλώνουν μετρητά (σε θυρίδες) στο πόθεν έσχες

by _
0 comment 219 views

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Κοντονής κατά δικαστών: Πρέπει να δηλώνουν μετρητά (σε θυρίδες) στο πόθεν έσχες

Να μας πουν οι δικαστές αλλά να μας πει κι η Μπέτυ τι έχει στη θυρίδα που άνοιξε στην ΕΘΝΙΚΗ το 2013 (δείτε φώτο στο τέλος)  

Ο Σταύρος Κοντονής επιμένει στα όσα ανέφερε για τους δικαστές και το πόθεν έσχες, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι… έπεσε από τα σύννεφα με τα περί «ωμών παρεμβάσεων», αναφερόμενος στην καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκος Σακελλαρίου, την Κυριακή.

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι ο έλεγχος του “πόθεν έσχες” να είναι αποτελεσματικός. Σαφής πρόθεση της κυβέρνησης είναι οι δηλώσεις “πόθεν έσχες” να είναι το ίδιο για οποιονδήποτε πολίτη.

Γι’ αυτό κρίναμε ως απαραίτητη και τη δήλωση των μετρητών και πολύτιμων ειδών. Το μέτρο αυτό βοηθάει στη θωράκιση των θεσμών και τη διαφάνεια. Απαντά σε εύλογα και πάγια αιτήματα της κοινωνίας. Πέφτουμε από τα σύννεφα όταν ακούμε για ωμές παρεμβάσεις», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, στο κλείσιμο της ομιλίας του σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου και ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών.

«Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη είναι κορωνίδα της πολιτικής μας και όσοι μιλούν διαφορετικά είναι κακόπιστοι και υποτιμούν τις κυβερνητικές προτάσεις. Όπως δε είπε χθες και ο καθηγητής Σταύρος Τσακυρακης, οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη δεν γίνονται υπό το φως της μέρας», σημείωσε ακόμη ο κ. Κοντονής.

Σαντορινιός: Εξαίρεση δικαστών θίγει το κοινό περί δικαίου αίσθημα

Λίγες ώρες νωρίτερα, κατά των δικαστών καταφέρθηκε και ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Οσοι είναι μέρος μιας εξουσίας, οφείλουν να δηλώνουν όλη την περιουσία τους δημόσια, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή ορατή και ελέγξιμη, δήλωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας στον ΣΚΑΪ.

«Εξαίρεση των δικαστών από τη δήλωση πόθεν έσχες -όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή- θίγει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και αποτελεί εξαίρεση στη διαφάνεια», συμπλήρωσε ο κ. Σαντορινιός. Μάλιστα, εξέφρασε την απορία του για την τοποθέτηση των δημοσιογράφων ότι δεν μπορεί όποιος δεν έχει νομικές γνώσεις να κρίνει μια δικαστική απόφαση. «Εσείς δεν είστε που κρίνατε με ένταση την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για την άδεια του Κουφοντίνα;», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, ο υφυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί ακόμη και τώρα, στις συζητήσεις με τους Θεσμούς, να παρατείνει το ειδικό καθεστώς.

Δείτε και το απόσπασμα από το πόθεν έσχες Τσίπρα όπου φαίνεται ότι η Περιστέρα Μπαζιάνα νοίκιασε θυρίδα στην ΕΘΝΙΚΗ το 2013 λίγο πριν αρχίσει να κάνει μαζί με τον Αλέξη πόθεν έσχες

Πηγή / μέσω: https://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_390.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr