Home Greek News Το πόθεν ΑΙΣΧΟΣ του Πάνου Καμμένου φανερώνει νομιμοποίηση εσόδων από…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!

Το πόθεν ΑΙΣΧΟΣ του Πάνου Καμμένου φανερώνει νομιμοποίηση εσόδων από…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!

by _
0 comment 126 views

Το πόθεν ΑΙΣΧΟΣ του Πάνου Καμμένου φανερώνει νομιμοποίηση εσόδων από… ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!

-του Μανώλη Χατζησάββα

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ όπως λέμε «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» Siemens 

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.

Μετά από την χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ «αναβαθμίστηκε» και το έχει «ρίξει» στο ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, και στα κόλπα, ξεπερνώντας με φόρα τον φίλο του «ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» που ζηλεύει.

Σε αυτό το τσίρκο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο φαινόμενα της νεοελληνικής διεφθαρμένης πολιτικής ζωής του τόπου, και της δύσκολης και σκληρής καθημερινότητας των Ελλήνων.

Το ένα είναι ότι, ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ότι αυτοί που υποτίθεται έχουν την ευθύνη κατά το Σύνταγμα να διαφυλάσσουν το κράτος από φαινόμενα διαφθοράς, και αισχρών ληστών, «κλείνουν» αυτιά και μάτια ως πληρωμένοι «διαιτητές» σε στημένο ποδοσφαιρικό αγώνα στο Κιργιστάν, διότι ούτε στην Αφρική τέτοια φαινόμενα, ακόμα και στην Κολομβία είναι δύσκολο διότι βελτιώθηκαν κατά τον OECD, και οι Δικαστές της Κολομβίας υποβάλουν Δηλώσεις Πόθεν Εσχες. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΙΩΠΟΥΜΕ.

Το άλλο είναι το Ελληνικό Σύνδρομο Στοκχόλμης, διότι ενώ όλοι μας ξέρουμε για όλους αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους Ληστές και τους πληρωμένους «διαιτητές»…. του Κιργιστάν, και ενώ έχουμε το κεφάλι σκυμμένο, τους πληρώνουμε και από πάνω όλους.

ΕΛΛΗΝΕΣ Αλλάξτε τα χάπια, αυτά δεν κάνουν καλή δουλειά.

Πατήστε τώρα το παρακάτω λινκ να διαβάσετε και τα….ΕΓΓΡΑΦΑ….

https://www.edocr.com/v/7kogqm37/eahatzisavvas/Eisaggelia-Areioy-Pagoy-11-Dekembrioy-2017-w

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr