Home Greek News Για ποιον λόγο άραγε έγινε η επίσκεψη – φιάσκο;

Για ποιον λόγο άραγε έγινε η επίσκεψη – φιάσκο;

by _
0 comment 126 views

Για ποιον λόγο άραγε έγινε η επίσκεψη – φιάσκο;

Πάντως, για όσους απορούν πως και γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να οργανώσει αυτή την επίσκεψη άνευ λόγου και αιτίας, και μάλιστα εντελώς απροετοίμαστη, με αποτέλεσμα να χάσουμε πολύτιμους πόντους σε εθνικό επίπεδο, η απάντηση μπορεί να είναι απλή, απλούστατη.

Εκτός του ότι θέλει να ρίξει την μπάλα στη κερκίδα, αποσπώντας την προσοχή μας από την φοροκαταιγίδα, τους πλειστηριασμούς, την αυξανόμενη ανεργία, την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τους Ρουβίκωνες που αλωνίζουν και το έγκλημα που έχει θεριέψει, θυμίζω ότι η παρούσα ανερμάτιστη σε όλα συγκυβέρνηση, που ακόμη επιβιώνει έχοντας κάνει χίλιες δυο κυβιστήσεις και συμβιβασμούς, με αποτέλεσμα να θεωρείται από πολλούς πιο νεοφιλελεύθερη κι από το κόμμα του Τζήμερου, στηρίζεται σε μια σαθρή και ισχνότατη πλειοψηφία μόλις 153 συριζαίων και ψεκασμένων βουλευτών. Οι τρεις εκ των οποίων είναι Μουσουλμάνοι της Δυτ. Θράκης με ό,τι αυτό σημαίνει. Συνεπώς, από τον Σεπτέμβριο του ’15, η περήφανη αυτή κυβέρνηση, είναι όμηρος τριών Μουσουλμάνων, και κάνει ό,τι μπορεί για να τους ευχαριστήσει, διότι όποια ώρα θέλουν την ρίχνουν. Γιατί όμως δεν το κάνουν; Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πονηρά…

Διαβάτε τη συνέχεια στο παρακάτω λινκ!…

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/gia-poion-logo-arage-egine-i-episkepsi-fiasko-/10.119875

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr