Home Greek News ΝΔ: Σφαίρες κατασκευασμένες από την εταιρεία του Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS!

ΝΔ: Σφαίρες κατασκευασμένες από την εταιρεία του Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS!

by _
0 comment 160 views

 

ΝΔ: Ο κ. Καμμένος δεν μπορεί πλέον να υπεκφεύγει

Σφαίρες κατασκευασμένες από την εταιρεία του Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS!

«Ο κ. Καμμένος δεν μπορεί πλέον να υπεκφεύγει» τονίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή σαββατιάτικο δημοσίευμα.

«Σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στον Τύπο που ευλόγως διερευνά το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου, σφαίρες που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία του λαθρέμπορου Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS», αναφέρει η Πειραιώς και προσθέτει: «Το ερώτημα είναι πλέον ευθύ και αμείλικτο στον κ. Καμμένο:

Γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;».

Πηγή:

https://www.lykavitos.gr/archives/492853

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr