Home Greek News Υψώστε την Ελληνική Σημαία στην Θράκη και όλη την Ελλάδα

Υψώστε την Ελληνική Σημαία στην Θράκη και όλη την Ελλάδα

by _
0 comment 125 views

Υψώστε την Ελληνική Σημαία στην Θράκη και όλη την Ελλάδα

Καλούν σε εξέγερση τους μουσουλμάνους της Θράκης… 

Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τη μαριονέτα (βλ. Προκόπης Παυλόπουλος) να καλέσει τον Ερντογάν στην Ελλάδα και στη συνέχεια να προχωρήσει ο τούρκος σουλτάνος σε μια επίδειξη δύναμης ισχύος μέσα στην Ελληνική Θράκη. Κανείς από την κυβέρνηση δεν απάντησε σε αυτονόητα ερωτήματα σχετικά με τους λόγους κλήσης του τούρκου προέδρου – σουλτάνου, σύγχρονου εκδοροσφαγέα αμάχων στη Μέση Ανατολή και πολιτικού δικτάτορα της Τουρκίας που φυλακίζει πολιτικούς αντιπάλους και δολοφονεί ατιμώρητος Κούρδους.

Και το κατόρθωσαν οι πολιτικοί μας ταγοί με αυτή την “πρωτοβουλία” (σύμφωνα με αναλυτές πρόκειται για εντολή Τραμπ ώστε η Ελλάδα να γίνει η αφετηρία επανάκαμψης των σχέσεων Ερντογάν με τη Δύση); Δυστυχώς, έδωσαν δύναμη σε επικίνδυνα στοιχεία της Τουρκίας που με τις “φωνές” τους καλούν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τους έλληνες μουσουλμάνους πολίτες της Θράκης σε εξέγερση!!!

Στο επίμαχο μήνυμα οι Έλληνες της Δυτικής Θράκης, αποκαλούνται για ακόμα μία φορά Τούρκοι που… πρέπει να δείξουν τη δύναμή τους. Καλούνται να αφήσουν στην άκρη του μυαλού τους, τις όποιες διαφωνίες έχουν με τις πολιτικές του Ερντογάν «γιατί αυτή είναι η μέρα της Τουρκίας».

Για ακόμα μία φορά δεν λείπουν και οι αναφορές στον Σαδίκ Αχμέτ που σκοτώθηκε το 1996 σε τροχαίο δυστύχημα. Η Άγκυρα μετά τον θάνατό του, φρόντισε να τον κάνει ήρωα και να δώσει μάλιστα το όνομά του, σε δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

 

«Εξαφανίσατε τον Σαδίκ Αχμέτ που έφερνε στην πλατεία μπροστά στο δικαστήριο δέκα χιλιάδες άτομα και τα ενθουσίαζε με την ομιλία του. Αυτή την φορά δεν θα είναι όμως μόνο η Κομοτηνή, αλλά Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σαππες και Μύκη, όλη η Δυτική Θράκη θα βρίσκεται στους δρόμους της Κομοτηνής.
Η κριτική και η αντιπολίτευσή αφήνεται κατά μέρος. Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν. Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, oι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.
Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης. Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ Αχμέτ.
Το έπραξες και παλιότερα. Πάλι μπορείς να το κάνεις.
Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη!
Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία ¨Τούρκος¨ και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο»

Εμείς, από τη δική μας πλευρά, χωρίς να είμαστε μέρος των συλλογικοτήτων που αντιδρούν γραπτώς στην τουρκική φιέστα που οργανώνεται εντός Ελληνικού εδάφους, στην Ελληνική Θράκη, προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες πολίτες της Θράκης, αλλά και της Ελλάδας, το επερχόμενο διήμερο (αύριο και μεθαύριο, Πέμπτη και Παρασκευή) να υψώσουν την Ελληνική σημαία σε όλα τα σπίτια, καθώς και οι Δήμοι να σημαιοστολίσουν τους δήμους (πάρκα, πλατείες και όπου δη…) για να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα σε όσους θέλουν να παίζουν παιχνίδια ξένων ή μικροκομματικών οφελημάτων εις βάρος της Ελλάδας, των Ελλήνων και εν γένει του Ελληνισμού.

Αύριο θα υψώσουμε την Ελληνική Σημαία. Πολύ σύντομα θα εκπαραθυρώσουμε τους σύγχρονους εφιάλτες και τα εμέσματα της πατρίδας μας, στέλνοντάς τους στη λήθη της μαύρης ιστορίας που οι ίδιοι επιχειρούν να βυθίσουν την Ελλάδα.

Υψώστε την Ελληνική Σημαία, όλοι και στείλτε το ελληνικό μήνυμα που πρέπει στα γιουσουφάκια του σουλτάνου Ταγίπ και στους υπηρέτες του Τραμπ, της Μέρκελ και των τραπεζιτών…

Κωνσταντίνος Τερζής

Υστερόγραφο που μας αφορά όλους

 

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
https://kostasxan.blogspot.gr/2017/12/blog-post_34.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr