Home Greek News Άνθρωποι του Καμμένου από τις Σεϋχέλλες. Εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα, με κατηγορούν ως πράκτορα των Τούρκων.

Άνθρωποι του Καμμένου από τις Σεϋχέλλες. Εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα, με κατηγορούν ως πράκτορα των Τούρκων.

by _
0 comment 119 views

Άνθρωποι του Καμμένου από τις Σεϋχέλλες. Εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα, με κατηγορούν ως πράκτορα των Τούρκων.

ΠΑΠΑΚΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ….

-του κ Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορος της ΕΥΠ

Διαβάστε πρώτα τα δικά μας σχόλια από τα ΕΛΛΗΝΙΝΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ:

Η δικαιούχος του σάιτ Epikairo.gr, κα Payer Vanessa Marie-Antoine, βρίσκεται στην λίστα των Offshore Leaks που συνδέεται με τα…Paradise Papers! Μιλάμε ουσιαστικά για τον ίδιο ιστότοπο ειδήσεων που ανέλαβε πρώτος να συκοφαντήσει τον κ Μανώλη Χατζησάββα, δια μέσω του τύπου και κατόπιν εντολής του ίδιου του…ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!! Ο Χατζησάββας, ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ, είναι πράκτορας της τουρκικής MIT. Όμως αυτό είναι ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ, μιας και ο Χατζησάββας ήταν πράκτορας της….ΕΥΠ και ΟΧΙ της MIT.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρου του Μανώλη Χατζησάββα και μετά διαβάστε όλα όσα έχουμε γράψει μέχρι τώρα για το θέμα περι του ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ που κατέθεσε ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ενώπιον της Βουλής σχετικά με τις δοσοληψίες Υπ. Αμύνης της Ελλάδος και Σαουδικής Αραβίας, το οποίο έγγραφο ήταν 100 τοις 100…ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ από τους συνεργάτες του Καμμένου!!!

Για το αρχικό λινκ, πατήστε εδώ… https://www.edocr.com/v/ov1ya7m0/eahatzisavvas/An8rwpoi-toy-Kammenoy-apo-tis-Seyxelles-Emena-ton- 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr