Home Greek News Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Έλληνες «μπλόγκερ» που το παίζετε εκ του ασφαλούς, ξανακοιτάξε τα «στοιχεία» σας για τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ!

Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Έλληνες «μπλόγκερ» που το παίζετε εκ του ασφαλούς, ξανακοιτάξε τα «στοιχεία» σας για τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ!

by _
0 comment 125 views

Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΑΣΧΕΤΟΙ  Έλληνες «μπλόγκερ» του…ΚΩΛΟΥ που το παίζετε εκ του ασφαλούς γιατί ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ και ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, γιά ξανακοιτάξτε τα «στοιχεία» σας για τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, τον οποιόν ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑ κάνοντας υπηρεσία έτσι στον ΠΡΟΔΟΤΗ…ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!!! 

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/763937167145674/

ΈΝΑΝ ΚΑΦΈ ΜΈΤΡΙΟ ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΓΙΑ ΤΟΝ…. ΠΑΝΌ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΏ. ΚΑΤΈΘΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΈΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ Αραβία! 

ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!! Οι αποκαλύψεις Χατζησάββα, προκαλούν πανικο στον διαδικτυακό “συρφετο” του Καμμένου. Στην βρώμικη προβοκάτσια των Καμμενοblogs, ο Χατζησάββας στήνει στο απόσπασμα τον πλαστογράφο Υπουργό, με αποδείξεις που απαιτούν άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης…

Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω λινκ!….

http://attikanea.blogspot.com/2017/11/blogs.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr