Home Greek News Ο Προδότης των Ελλήνων, τώρα και αποκάλυπτα υποχείριο των σκοτεινών διαδρόμων… του χρήματος και των δακτυλιδιών.

Ο Προδότης των Ελλήνων, τώρα και αποκάλυπτα υποχείριο των σκοτεινών διαδρόμων… του χρήματος και των δακτυλιδιών.

by _
0 comment 113 views

Ο Προδότης των Ελλήνων, τώρα και αποκάλυπτα υποχείριο των σκοτεινών διαδρόμων… του χρήματος και των δακτυλιδιών.

-Μανώλη Χατζησάββα

Ο Προδότης των Ελλήνων, τώρα και αποκάλυπτα υποχείριο των σκοτεινών διαδρόμων… του χρήματος και των δακτυλιδιών.                    https://www.edocr.com/v/awoogera/eahatzisavvas/O-Prodoths-twn-Ellhnwn-twra-kai-aprokalypta-ypoxei

Ενώ ο Πάνος Καμμένος θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα στην Βουλή των Ελλήνων αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και θα κάνει πιρουέτες αιτία τα σκάνδαλα διαφθοράς που έχουν γίνει βουνό από την αλαζονεία, την ατιμία και την αχορτασιά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα την «κάνει» με ψιλά πηδηματάκια και θα βρίσκεται στην Γαλλία για να βραβευτεί από μία «Βιτρίνα»  εποχιακό Περιοδικό (ούτε καν μηναίο) το  Politique internationale του Patrick Wajsman.

Για αυτούς που γνωρίζουν ο Patrick Wajsman είναι ο άνθρωπος των σκοτεινών διαδρόμων… και των τραπεζικών συμφερόντων στην Γαλλία, τον οποίο πληρώνουν αδρά για να τον πληρώνουν, για μία θέση σε Εποπτικά Τραπεζικά Συμβούλια άνευ ψήφου και άρα άνευ λόγου συνύπαρξης, απλά για το χρήμα καθόσον «γλάστρα».

Αυτός που θα βραβεύσει τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ο Patrick Wajsman που δεν ξέρει και ο ίδιος γιατί, απλά του είπαν να το κάνει, είναι ΜΕΛΟΣ του Εποπτικού Συμβουλίου της Γαλλικής Τράπεζας Caisse d’Epargne et de Prévoyance Ile-de-France η οποία είναι θυγατρική της BPCE SA της 4ης μεγαλύτερης τράπεζας της Γαλλίας η οποία είναι αποτέλεσμα συγχώνευσης το 2009 των τραπεζών  CNCE και BFBP.

Του ιδεολόγου, δημοσιογράφου, εκδότη, πολιτικού επιστήμονα, επιχειρηματία, που δεν κάνει τίποτα άλλο από τον περιφέρεται από τελετή σε τελετή ακολουθώντας εντολές, του αρέσει ιδιαίτερα η ακριβή ζωή, τα Πούρα Habana των 100Ευρώ και το Hotel Salomon de Rothschild.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr