Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Πρακτοράκι του Τζόρτζ Σόρος κι ο…«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» του ΚΩΛΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

ΒΟΜΒΑ: Πρακτοράκι του Τζόρτζ Σόρος κι ο…«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» του ΚΩΛΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

by _
0 comment 232 views

ΒΟΜΒΑ: Πρακτοράκι του Τζόρτζ Σόρος κι ο…«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» του ΚΩΛΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…!!!…

Χαχαχα!!! Όλοι μα…ΟΛΟΙ στην δούλεψη του μεγάλο-πράκτορα των….ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (George Soros)…!!!…

Υπάρχει ακόμη και παρακλάδι του Ιδρύματος Ανοικτή Κοινωνία (Open Society) του Σόρος…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10:35μπ, 19 Νοεμ. 2017 | JohnKountouris.com

Από το σάιτ news.sol.org.tr διαβάζουμε τα εξής απίστευτα:

Ο Ερντογάν ζήτησε υποστήριξη από τον Τζόρτζ Σόρος και τη πήρε, λέει ο πρώην σύμβουλος

Μετά από τις κατηγορίες του Τούρκου προέδρου Erdoğan εναντίον του πρόσφατα συλληφθέντος επιχειρηματία Osman Kavala (Οσμάν Καβάλα) ότι είναι πράκτορας του George Soros (Τζόρτζ Σόρος), ο πρώην σύμβουλος Ahmet Sever μας υπενθύμισε για τους στενούς δεσμούς του Erdoğan με τον τελευταίο

Ο Ahmet Sever, ο πρώην σύμβουλος του πρώην Προέδρου Abdullah Gül, έγραψε στη στήλη του στην τουρκική πηγή ειδήσεων T24 για τους παλιούς δεσμούς του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Georges Soros, τον Ουγγαρο-αμερικανικό δισεκατομμυριούχο και οικονομικό κερδοσκόπο, γνωστό για τις διεθνείς συνωμοσίες του και την υποστήριξή του προς τις πολύχρωμες επαναστάσεις.

Το άρθρο απευθύνθηκε απευθείας στις κατηγορίες του Ερντογάν εναντίον του συνδεδεμένου με τον Σόρος Ορμάν Καβάλα, του πρόσφατα συλληφθέντος επιχειρηματία. Σε απάντηση των κριτικών της σύλληψης, ο Erdoğan απεκάλεσε τον Kavala τον «Σόρος της Τουρκίας» και δήλωσε ότι το γεγονός ότι ο τελευταίος είναι εκπρόσωπος μη κυβερνητικής οργάνωσης δεν θα “καλύψει τις σχέσεις του”, υπονοώντας τους δεσμούς του τελευταίου με τους δυτικούς συνωμότες.

Μετά τη σύλληψη την 1η Νοεμβρίου, ο Kavala κατηγορήθηκε ότι «προσπάθησε να ανατρέψει την κυβέρνηση» και την «συνταγματική τάξη» σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.

Ο George Soros (L) και ο Recep Tayyip Erdoğan (R) σε μια συνάντηση

“Ο Ερντογάν ζήτησε την υποστήριξη του Σόρος και την πήρε”

Ο Sever, στο άρθρο του, κατακεραύνωσε τον Ερντογκάν για αυτά τα λόγια, υπενθυμίζοντας τη σχέση του με τον Soros στα πρώτα χρόνια της κυριαρχίας του. Ο πρώην σύμβουλος ανέφερε, με εγκωμιαστικό τόνο, τον Erdoğan και την προσέγγιση του κόμματός του στο Soros για να ζητήσει υποστήριξη στις διαπραγματεύσεις της ΕΕ.

«Ιανουάριος 2003 … Στο Νταβός, συναντηθήκατε με τον Τζόρτζ Σόρος, ζητώντας την υποστήριξή του … Και το έκανε … Με την υποστήριξη του εν Τουρκία παρακλαδιού του Ιδρύματος «Ανοιχτή Κοινωνία» η Επιτροπή για την Ανεξάρτητη Τουρκία καθιερώθη …Καθώς οι διαδοχικές μεταρρυθμίσεις έφταναν στη Συνέλευση, τα μέλη της Επιτροπής πηγαινο-έρχονταν μεταξύ των ευρωπαϊκών πρωτευουσών για να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία. Και τους υποδεχόσαστε εσείς ξετυλίγωντάς τους το “κόκκινο χαλί”», δήλωσε ο Sever, για να αντικρούσει τις κατηγορίες του Ερντογκάν εναντίον του Kavala ότι είναι πιόνι δυτικών εξουσιών.

Ο Sever ανέφερε επίσης ότι η κόρη του προέδρου Erdoğan, Sümeyye Erdoğan, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο TESEV, μια χορηγία στην Τουρκία με την υποστήριξη του Soros.

Ο Ahmet Sever ήταν ο κύριος σύμβουλος του πρώην προέδρου Abdullah Gül , ενός από τους συνιδρυτές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη (AKP). Ο Sever υιοθέτησε μια αντίθετη στάση απέναντι στον Erdoğan τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον αναδυόμενο διαγωνισμό Erdoğan-Gül.

Σύνδεσμοι του Οσμάν Καβάλα

O Kavala είναι γνωστός για τις φιλελεύθερες και φιλοευρωπαϊκές θέσεις του στην τουρκική πολιτική. Παρά τις τρέχουσες αντιπαραθέσεις με τον Πρόεδρο Erdoğan, ο Kaval τον υποστήριξε μέχρι τα τελευταία χρόνια μαζί με άλλους εξέχοντες φιλελεύθερους.

Ο Όσμαν Καβάλα είναι ιδιοκτήτης του Ομίλου Καβάλα, Kavala Group, ενός ομίλου που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και είναι γνωστός για τις επιχειρηματικές του σχέσεις με τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK). Μια εταιρεία που συνδέεται με τον όμιλο είχε κερδίσει διαγωνισμούς του στρατού για τη βελτίωση του συστήματος πυραυλικής προστασίας των μαχητικών αεροσκαφών F-16. Μια άλλη εταιρεία που λειτουργεί στο πλαίσιο του Ομίλου, η İki Nokta Bilişim Inc., παρείχε υπηρεσίες γεωγραφικής κωδικοποίησης σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης και του ΝΑΤΟ.

Ο Καβάλα συμμετείχε επίσης ενεργά σε αρκετές φιλο-φιλελεύθερες ΜΚΟ ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένων των παρακλαδιών της Τουρκίας της Συνέλευσης των Πολιτών του Ελσίνκι και του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας• την τελευταία την ξεκίνησε ο Τζόρτζ Σόρος.

Σύνδεσμος του άρθρου:

https://news.sol.org.tr/erdogan-asked-support-george-soros-and-got-it-says-ex-consultant-173441

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr