Home Greek News Ο Σταλόνε και ο πρώην σωματοφύλακάς του κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σ@ξουαλικά σε μία 16χρονη κοπέλα

Ο Σταλόνε και ο πρώην σωματοφύλακάς του κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σ@ξουαλικά σε μία 16χρονη κοπέλα

by _
0 comment 94 views

Ο Σταλόνε και ο πρώην σωματοφύλακάς του κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σ@ξουαλικά σε μία 16χρονη κοπέλα

Πηγή:  http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/11/o-stalone-anagkase-mia-16chroni-na-ikanopiisi-ton-idio-ke-ton-somatofylaka-tou.html

Ένα νέο περιστατικό σ@ξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς με βάση μία παλιά αστυνομική αναφορά, το 1986, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο σωματοφύλακάς του επιτέθηκαν σ@ξουαλικά σε μία 16χρονη κοπέλα.

Η Daily Mail που έφερε στο φως της δημοσιότητας την εν λόγω αστυνομική αναφορά, υποστηρίζει ότι επαλήθευσε την αυθεντικότητά της μέσω του πρώην επικεφαλής της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την αναφορά, το περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Χίλτον του Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Over the Top». Ο Σταλόνε μαζί με τον σωματοφύλακά του, Μάικλ Ντε Λούκα, φέρονται να επιτέθηκαν σ@ξουαλικά στην 16χρονη που έμενε, επίσης, στο ίδιο ξενοδοχείο.

Κατά την αναφορά η νεαρή κοπέλα γνωρίστηκε με τον 40χρονο τότε Σταλόνε μέσω του συμπρωταγωνιστή του στην ταινία, Ντέιβιντ Μέντενχολ. Με βάση τα λεγόμενά της, ο Σταλόνε της έδωσε αυτόγραφο και της είπε ότι έχει πολύ ωραίο σώμα.

Στη συνέχεια, μέσω του σωματοφύλακά του, της έδωσε το κλειδί του δωματίου του. Εκεί, λίγες ώρες αργότερα έκανε συναινετικό σ@ξ με τον Σταλόνε ενώ ο Ντε Λούκα ήταν στο μπάνιο.

Έπειτα, όμως, όπως ισχυρίστηκε, ο Σταλόνε την ρώτησε αν είχε κάνει ποτέ σ@ξ με δύο άντρες παρτενέρ ταυτόχρονα και στη συνέχεια φέρεται να την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα στον σωματοφύλακά του.

Στην ίδια αναφορά επισημαίνεται πως ο Ντε Λούκα τη βίασε και ο Σταλόνε την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα. Όταν οι δύο άντρες τελείωσαν, ο 71χρονος πλέον σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να την απείλησε ότι «θα της σπάσει το κεφάλι» αν έλεγε τίποτα σε κανέναν με τους δυο άντρες μετά να ξεσπούν σε γέλια.

Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου που ενημερώθηκε για το περιστατικό από κάποιον φίλο του θύματος ειδοποίησε την αστυνομία. Η έφηβη τότε κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ένιωσε άβολα αλλά και τρομοκρατημένη όταν ο Σταλόνε έφερε τον Ντε Λούκα. Ωστόσο, δεν κατέθεσε μήνυση κατά κανενός από τους δύο καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ένιωθε «ταπεινωμένη και εξευτελισμένη» και δεν ήθελε να δοθεί έκταση στο ζήτημα.

Το 2013 ο Ντε Λούκα σκοτώθηκε από αστυνομικούς στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου. Το 1987, μία χρονιά μετά το περιστατικό που επισημαίνεται στην αναφορά, η ετεροθαλής αδερφή του Σταλόνε, Τόνι-Αν Φίλιτι έκανε μήνυση στον ηθοποιό για βιασμό, κατηγορία που ο Σταλόνε αρνήθηκε.

Η Daily Mail ανέφερε ακόμη ότι κανένας εκπρόσωπος του 71χρονου ηθοποιού δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλιο. Με πληροφορίες από Vulture

http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/11/o-stalone-anagkase-mia-16chroni-na-ikanopiisi-ton-idio-ke-ton-somatofylaka-tou.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr